ha unutmadan,ağzı ne zaman boş kalsa ağlıyor,uyumuyor.mecburen emzik verdik,onunla çok rahat uykuya dalıyor.ya çok mu hatalı davranmışız bilmiyorum çaresizlik ne kötü bişeymiş...
esracım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu..göğüs ucu olmayanlar hep yaşıyor bu sıkıntıyı..arkadaşımında kızı hiç almamış hep makinayla sağdım verdim diyor..çokta sütü varmış..emziremedim çok uğraştım dedi.biberonla besledi.ama olsun anne sütünü alsında nasıl aldığı çok ta mühim değil..
benim nasıl olacak acaba..ilkinde süt sıkıntısı hiç çekmemiştim şükürki..inşallah bundada olmaz sıkıntı..hatta ilkinde 6 ay sadece emzirmiştim bunda 7 ay emzirmeyi düşünüyorum bakalım...ek gıdaya geçtikten sonra kilo alımı yavaşlamıştı çünkü
sağol we_ra.ben de hatırlıyorum seni, artık takmamaya çalışıyorum,arada bir emen çocukları gördüğümde hafiften gözlerim doluyor :)ben kalkansız hiç veremiyorum,resmen tiksinir gibi bi ifadeyle ittiriyor çocuk göğsümü.azcık da olsa sol göğsümü emiyor arada kalkanla birlikte ama sağda başarılı olamıyoruz.
elektrikli pompa aldım bugün,manuelle zor oluyor.sürekli sağıp biberonla veriyorum.bugün dr kontrolümüz vardı,maşallah dedi dr,güzel kilo almış.üzülmeyeceğim ben de artık,bizimkiler de böyle büyüyecek demek ki napalım.
esracım üzülme herşeyden önce emzirmesen bile dünyanın sonu değil. allah ömür versin büyüyecek nasıl olsa:)))
bende sezaryen doğum yaptım sütüm hemen geldi, doktorum hemen gelecek merak etme dedi bende inandım belkide ondan.
benimde göğüs ucum yoktu, günlerce yara oldu, parçalandı, kalkan kullandım, göğüs ucu kullandım, sütümü uzun süre sağdım ama sağdığım sütü kaşıkla verdim, biberona alışacağını anladığım anda biberonları attım. emzik kötü bişey değil hatta yararlı diyen pek çok doktor var. endişelenme.
hala emziriyorum. kızım 19. ayını bitirdi.
rahat olmaya çalışki sütün artsın, stresin bebeğinide sütünüde etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?