Bebeğimi emziremiyorum

Abbakk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
120
83
98
Hanımlar merhaba yaklaşık 10 gün önce sezeryan ile ilk bebeğimi kucağıma aldım kan değerlerimin düşüklüğünden dolayı genel anestezi oldum bebeğimi yaklaşık 1.5 saat sonra gördüm ve emziremeden 3 saat kadar küvöze koydular orada mama vermişler geldiğinde emzirmeyi denedik olmadı ebe hemşire sıra ile yardımcı oldular yok başaramadık o günden sonra da hala almıyor sırf faydalansın diye sağıp kaşıkla verdim sonra sarılık oldu o yüzden biberon kullanmaya başladık çok çaresiz eksik hissediyorum kendimi bebeğimi memeye nasıl alıştırabilirim fikir verirseniz çok sevinirim

Biberonun ucuna yakın bir silikon göğüs ucu alıp deneyin. Benim bebeğim de silikon uca alışmıştı, uzun uzun ağlar emmezdi. Kendimi psikolojik anlamda her iyi hissettiğimde yeniden yeniden denedim. İkinci ayının sonuna doğru kabul etti ve doğrudan göğsümden emdi. Yani en az 2 ay yılmadan deneyin 😊

Hanımlar merhaba yaklaşık 10 gün önce sezeryan ile ilk bebeğimi kucağıma aldım kan değerlerimin düşüklüğünden dolayı genel anestezi oldum bebeğimi yaklaşık 1.5 saat sonra gördüm ve emziremeden 3 saat kadar küvöze koydular orada mama vermişler geldiğinde emzirmeyi denedik olmadı ebe hemşire sıra ile yardımcı oldular yok başaramadık o günden sonra da hala almıyor sırf faydalansın diye sağıp kaşıkla verdim sonra sarılık oldu o yüzden biberon kullanmaya başladık çok çaresiz eksik hissediyorum kendimi bebeğimi memeye nasıl alıştırabilirim fikir verirseniz çok sevinirim
video da gormusdum bebegı annenın gogsune yatırıyorlar kokusundan memeye yonelme vardı ve agzına alıyordu memmeye başlamısdı istesenız böle yapabılırısnız

Bebeğinizle bol bol ten teması yapın. İkiniz de çıplak olun, mümkün mertebe göğsünüzde olsun. Kokunuzu alsın. Arandığı zaman memenize hemen ulaşabilsin. Yılmadan, bıkmadan, moralinizi bozmadan, bunu bir savaş haline getirmeden bebeğinizin emmesine fırsat verin. Yanınızda size bakacak birileri varsa, alın bebeğinizi kapanın odanıza, sadece onunla ilgilenin. Normalde doğum tarihine daha 4 gün varmış, muhtemelen hala anne karnında sanıyor kendini bebeğiniz :) Alışması için zaman verin.

Kendinizi eksik, yetersiz hissetmeyin. Dünyaya azcık adapte olsun bebiş, tutacaktır memeyi.

Back
X