bebeğimi emziriyorum ve hamileyim.......

merhamet08

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
59
6
296
Konya
İyi akşamlar hanımlar.benim 9 aylık bir oğlum var ve 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim.hamileliğimin başından beri oğlumu emziriyorum bir sorun olmadı çok şükür ama gün geçtikçe zararı olur bırak diyorlar.doktorlar zararı olmaz,emzirmeye devam et diyorlar.ben emzirmekten yanayım en azından yaşını bitirmesini istiyorum oğlumun.oğlum tombiş gece gündüz emdi maşallah ama biraz daha anne sütü alsın istiyorum.aranızda tecrübesi olanlar mutlaka vardır.tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapmam lazım...?

bi arkadaşımda emzirirken hamile kalmıştı. doktor bebek 5 aylık olunca diğer bebeği sütten kestirmişti. oluşan süt, su değerinde oluyormuş. bebeğe faydası olmuyormuş. bebeği beslemiyorsun değip sütten kestirmiş doktoru. tabi arkadaşımda başka bi durum var mıydı bilmiyorum. bana söylediği buydu. sen doktorun ne diyorsa onu yap derim ben..

dayanabildiğin sürece yani bence 1 yaşa kadar emzir ve kes halsiz kalırsın karnındaki beslenemez üzülme 9 ay emmiş annesi bende 12 haftalık gebeyim 14 aylık oğlum var yeni kestim sütten dayanamadım çok yoruyo beni bide yürürse hiçç takatin kalmaz ama sen bilirsin

canım 1 yaşını geçsin ondan sonra bırak ve süt yapan yiyeceklere yönell... sıkıntı olmayacaktır..yengemde seninle aynı durumdaydı..o daha fazla emzirdi.....bebekler için anne sütü çok önemli ama.. çok huzursuz olursan bide doktoruna danış derim ben..

Back
X