Ben bunu simdiden doyliyeyim hatts dogru diyorsunuzBebeğin sizi emmesi lazım sütün gelmesi icin
Ama kardeşinize şunu soylebilirsiniz
Benim kokuma alısmali istersen sütünü sagip verelim ama benim mememi tutmayı öğrensin
Cekmezse sütüm gelmez falan de
Kalkıp da her dakika emziremez neticede ...
Çocuğun sizle uyum sağlamasını da etkiler diye düşünüyorum
Hastanede birkereligine mi emzirmek istedi acaba onu da anlayamadimHer anne yanlızca ve yanlızca kendi çocuğunu emzirmeli … 3 aylık bir bebek için annesinin memesinden gelen süt ile yeni doğum yapmış bebek için gelen süt aynı şeyler değil . Vitamin Demir değerleri herşeyi farklı. Kaldı ki bebeğinizin ilk olarak sizden gelecek kolostruma ihtiyacı var . Kesinlikle böyle birşey yapmayın. Ay dalga mı geçiyorsunuz dicem debebeğiniz sizi emmezse sütünüz nasıl gelsin bir de …
Bir kere de olsa ben olsam izin vermezdim .Hastanede birkereligine mi emzirmek istedi acaba onu da anlayamadim
Türlü bahaneler ürettiğiniz de anlar umarımBen bunu simdiden doyliyeyim hatts dogru diyorsunuz
+1Deli midir nedir, mama vereceğim gerek yok deyin.
Aslinda o da iyi niyetle soyluyordur. Baska ne gibi bir dusunce yatabilirki altinda..ben de hamilelik psikolojisinden dolayi abarttigimi dusunuyordumDeli midir nedir, mama vereceğim gerek yok deyin.
O kadar mi ilginc bir teklif diyorsunuz yaniŞaka dimi bu
İlk birkaç gün sık sık emzirmesi lazım sütün tam gelip yetmesi için. Bebek anneyi mi emsin teyzeyi mi? Birkaç gün mama verse bir şeycik olmaz. Herkes böyle yapıyor.+1
Hatta mamayı simdiden tedarik edin ki hazır mama aldım açıkırsa diye diyin
Ilginç değil, cahilce bir teklif. Kusura bakmayın. Herkes te hemen akıl vermiş yok mama yok sagar verir. Yok enjektorle verilir.O kadar mi ilginc bir teklif diyorsunuz yani
Sezeryan oldum hemem emzirdim sutum geldi bu kisiden kisiye degisir ne alaka ya kardesinizin sutuyle sizden ilk gelecek sut ay degil ben olsam kesinlikle izin vermezdimMerhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Bu msjinizla birlikte kardesime de gicik oldum suan. Demek ego haline getirmis bu isi. Ben de bazen cok safim yaIlginç değil, cahilce bir teklif. Kusura bakmayın. Herkes te hemen akıl vermiş yok mama yok sagar verir. Yok enjektorle verilir.
Ne alaka, kardeşin de olsa neden senin bebeğini emzirecek. Kendi dogurdugunda ilk gün emziremedi diye mi.
Onun şu anki sütünün yapısı farklı. Yeni doğana yaramaz.
Hem nerden belli senin sütünün gelmeyeceği. Te alllaam yaaa cahil düşünceler bunlar doktoruna söyle bir bakalım ne cevap verecek sana. Sezaryen de olsa ilk doğduğunda memeyi tutsun yeter. Bir iki damla bile olsa ilk senin sütünü alması lazım.
Kardeşinin egosuna bırakma bu işi. Hayret bir şey.
Valla güzelim saf misin bizi mi deniyorsun bilmiyorum da çoğumuz çok çocuklu kadinlariz. Yemezler yani. Sen de kardeşin bile olsa sakın kimseye emzirtme çocuğunu.Bu msjinizla birlikte kardesime de gicik oldum suan. Demek ego haline getirmis bu isi. Ben de bazen cok safim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?