Tam bunları yazmaya gelmiştim. Siz yazmışsınız. Elinize sağlıkHer anne yanlızca ve yanlızca kendi çocuğunu emzirmeli … 3 aylık bir bebek için annesinin memesinden gelen süt ile yeni doğum yapmış bebek için gelen süt aynı şeyler değil . Vitamin Demir değerleri herşeyi farklı. Kaldı ki bebeğinizin ilk olarak sizden gelecek kolostruma ihtiyacı var . Kesinlikle böyle birşey yapmayın. Ay dalga mı geçiyorsunuz dicem debebeğiniz sizi emmezse sütünüz nasıl gelsin bir de …
Eki Görüntüle 2891091 Bahsi geçen kız kardeş bu bahsettiğiniz ise hiçbir şekilde doğumunuza kabul etmeyin eve de kabul etmeyin. Lohusa halinizle bir de bu sorunlarla uğraşmayın, doğuma da eve de sadece annenizin gelmesini isteyin. Çok bunaldım ev kalabalık olsun istemiyorum deyin geçin. Eşinize karşı da ima ettikleri şeyler hiç hoş değil bence anormal olan sizin kız kardeşiniz. Belki erkek kardeşinize de abuk subuk konuşmuştur eşiniz hakkında kim bilir. Sizin konularınızı okuduktan sonra kardeşinizin ciddi anlamda tuhaf olduğunu düşündüm
Amaç bu.E demek bu kızkardeşin hasetliği fesatlığı dillere düşmeye başlamış, kendini aklama çabası o zaman bu çocuğu emzirme isteği. Gebe bırakacak kendine konu sahibini, herkesi de arkasına alacak, kadın gık dese '' Çocuğunu emzirdi.'' deyip susturacaklar. Ne oyun be.
Millet 50 sayfa yazmis emme regleksini kuvvetlemdiez tersine koreltir diye elinizde internet var azcik arastirin doktorlar ne diyor .hala sasirmaniz cok cahilce . Ablanin memesine dokunsan sut fiskirir buyizdem bebek emmek icin caba sarf etmez ayriva sut yetiskin bebel sutu yeni dogana agir gelir daha cok sey vat 50 sayfa yazildi bir zahmet okuyunHerkes çok karşı çıkmış ben şaşırdım doğrusu. Kendi kız kardeşiniz, canınız yabancı değil ki. Bebeğin emme refleksini geliştirmesine yardımcı olur. Evet doyuracak anneden kesecek kadar emzirmemesi lazım ama yardımcı olur bence. Ama tabi siz bilirsiniz
Kardesinize ay ay sutun yogunlugunun degistigini yeni dogan bebege onun sutunun agir gelicegini soyleyin olur mu oyle sey canim sut anne bile ararken bebegin ayiyla ayni ay bebegi olanlari aeciyolar . Yigenimle kuzenimin kizinin arasinda 9 10 ay var bebek yeni dogdugu zamanlarda kuzenimin bir ameliyat olmasi gerekti acilen. Yengeme bebegi emzir demisler oda emzirmis bebek sabaha kadar kusmus agir gelmis sutu. Mama verin nolucak sanki mama verenlerin cocuklarinda eksiklik mi oluyor.Merhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Böyle bir şeyde ilk kez duyuyorum sanki düğünde sagdıç olcak bu nedir yaMerhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?