Sizi niye deneyeyim yahu sabahin 7 sindeValla güzelim saf misin bizi mi deniyorsun bilmiyorum da çoğumuz çok çocuklu kadinlariz. Yemezler yani. Sen de kardeşin bile olsa sakın kimseye emzirtme çocuğunu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi niye deneyeyim yahu sabahin 7 sindeValla güzelim saf misin bizi mi deniyorsun bilmiyorum da çoğumuz çok çocuklu kadinlariz. Yemezler yani. Sen de kardeşin bile olsa sakın kimseye emzirtme çocuğunu.
Bence bu olayı bu noktaya taşımayın, ben ilk doğum yaptığımda sütüm gelmedi, mamaya çok karşı bi insandım o sırada sütü olan biri sağıp vermeyi teklif etse inanın onu verirdim. Önceki mesajımda dediğim gibi mutlaka siz öncesinde emzirin, bazı bebeklere o emdiği bir kaç damla yetiyor ama benim bebeğim çok küçük doğdu şekerini ölçtüler sürekli düştüğünü görünce mama verdiler. Evet anne ilk sütüyle 3,5 aylık bebek sütü farklı ama mamalarda 0-6 ay aynı mama veriliyor.Bu msjinizla birlikte kardesime de gicik oldum suan. Demek ego haline getirmis bu isi. Ben de bazen cok safim ya
Çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz. Bak yeni anne olacaksın. Aç biraz oku bunlar çok eski çağ düşünceleri.Sizi niye deneyeyim yahu sabahin 7 sinde![]()
Inanin yorumlardan sonra kotu niyet var da ben mi farkedemedim diye kendimi yiyorum. Ben de burdaki yorumlara kadar iyi niyet olarak algiliyordum. Simdi govde gosterisi yapmaya calisiyor gibi bir izlenime kapildim. Rahatsizlik hissediyorum suanHastanede ebeye sorun, buradaki arkadaşlardan çok farklı bir cevap vermez gibi geliyor. Onuda kardeşinizle paylaşırsınız. İlk süt, ten tene temas çok önemli adımlar. Sütünüz gelmezse olur derse ebe, kardeşinize sağıp verebileceğinizi söylersiniz. Kendince yardım etmeye çalışıyor olabilir kardeşiniz, benim sütüm gelmedi çok zorlandık, ablamında gelmezse yardımcı olayım diye düşünüyordur belki. Hemen bilenmeyin, kötü niyet değil cahillik olarak bakın.
Aklından ne geçtiğini bilemezsiniz, o yüzden bilenmeyin. Bana su katılmamış cahillik gibi geldi yaptığı. Gövde gösterisi mi değil mi siz bilirsiniz onu tanıyan sizsiniz. Okuyan, araştıran biri mi? Yapmaya çalıştığı şeyin yanlış olduğunu bildiği halde yapıyorsa ayıp ediyordur. Onun sütünün akış hızı bile yeni doğan bebek için uygun değil, ilk 6 ayın maması aynı ama biberon ucu aynı değil. Bundan bile çıkarım yapamayacak biriyse, ebe izin vermedi, öyle saçma şey mi olur diye bana kızdı hatta der kapatırsınız konuyu.Inanin yorumlardan sonra kotu niyet var da ben mi farkedemedim diye kendimi yiyorum. Ben de burdaki yorumlara kadar iyi niyet olarak algiliyordum. Simdi govde gosterisi yapmaya calisiyor gibi bir izlenime kapildim. Rahatsizlik hissediyorum suan
Anladığım kadarıyla bunu direkt söylemiyorsunuz, şahsen ben de istemezdim başkasının emzirmesini. Başkasına da emzirtmeyin sizin sütünüz gelemez yoksa, emsin ki bebek süt gelsin. 1-2 hafta sizin sütünüz + mama alabilir (biberonu mutlaka Avent yeni doğan alın). illa kırmak istemiyorsunuz ben bir doktora sordum dedi ki “ilk 3-4 gün üretilen sütün ismi kolostrum bebek almak zorunda yapışkan ve sarı olan kolostrum, doğumun ardından bebeğinin beslenmesi için tek başına yeterli. Bunun yanında vücudu için de pek çok faydası vardır. Bu özellikleri sayesinde "sıvı altın" olarak tanımlanıyor. Eğer bebeğiniz bu sütü almazsa bağışıklık sistemi açısından ne yazık ki biraz olumsuz olacak. Kesinlikle bu sütü almasını sağlayın. Anne sütü bebeğinin ihtiyaçlarına göre değişiklik göstermekte şayet daha önce doğum yapmış bir annenin sütüyle beslenirse çok da faydalı olacağını düşünmüyorum. Zira önemli olan vücudun onun için hazırladığı kendi annesinin sütü.” İsterseniz bu mesajı yollayabilirsiniz. Doğumdan hemen sonra da mutlaka ama mutlaka sağım yapın (sizde yoksa hemen bir otomatik sağım makinesi alın) Buraya tıklayarak şu videoyu izleyin benim ve bebeğimin hayatını kurtardıMerhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Kardeşine herkesin bebeği doğduğunda bir kız kardeşi olmuyor, aynı anda doğum da yapmıyor, oğlumu ilk ben emzireceğim aramızdaki bağ için ve sürümün gelmesi için bu gerekli, seni emerse benim sütüm nasıl gelecek demelisin, kardeş olmanız onun bunu yapmasını gerektirmez. Elbette iyi niyetlidir, o yaşamış sütü gelmemiş ve mama vermiş yiğenim mama yemesin süt emsin diye düşünüyor, ama buna gerek yok dediğim gibi.Merhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Allah razi olsun derim. Ama abartmamak lazim. Isi tadında birakmak lazim. Sizde kalmasi falan abarti emzirmek için. Oyle olyrsa alisamazsiniz.Merhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?