- Konu Sahibi kesenmakas
Ben bu yorumu normal standartlarda bir kv icin yapmıştım. Konuyu açan siz olsaydiniz, aman annene bırakma derdim tabi:)
Tedbir almayın demedim ki, bilakis ev güvenli olsun ki beş dakikayı dert etmeyin demek istedim. ( Beş dkdan sonrasını ben de kabul etmem bu arada) Çünkü kimse uyuyan çocuğun başında bekleyemez her an her saniye.
bu benim.anneme ozgu degil ki. eskiden daha cok vardi ev kazalari. cunku tabi ki hem isleri de coktu ama bu kadar bilinc de yoktu. unutmayin onlarda buyuttu demistiniz ya 20_30 yil onceki bilgilerle ayni degil ki. 4 yil arayla 2. kez anne oldum o zaman bile bilgilerim sıfırlanmış gibiydi.
tecrubeliler diye tamamen onlara birakmak gerekmiyor bunu anlatmak istedim.
zaten konu sahibi baya ılımlı. ben olsam o an uyarmistim.
benim kvalidem de cocuk buyuttu. oglum da o bakti. ama mesela balkona cikip dusmesin diye vaktiyle orda seytn var su var bu var demis. sonradan farkettik. cocuk evde bask odada tek duramiyor su an. illa biz de olacağız. bunu yaptığını anladigim an uyardim. esime de ekstr belirttim onu daha iyi dinler diye.
yoksa o da cocuk buyuttu diye tamamen ona biraksak bambaşka sonuclar olabiliyor. annem icin de aynisi gecerli. sonradan neden uyarmadim diye uzulecegime o an söylerim.