- Konu Sahibi kesenmakas
Bence ne kadar kollarsan kolla olacağı varsa oluyor ..onun şimdi en yaramaz dönemleri sizin yanınızda da olsa aynı olabilir sebepsiz yere kadını üzmeyin bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 1 yaşında uçuyordu, Allaha şükür burunları kanamadan büyüdüler, sadece kendini iyi anne olarak gösterme cicimBen yazmisim Yukari kizim 1 yasinda basladi yurumeye 4 yasinda simdi ogunden bu gune parklarda pesinden ayrilmam diye.....
Özguveni ve IQ'su ayni sevide islem goren birisi eee benim cicicigim da 10 aylikken yürüdü eee ne alaka 1 yasinda da ucar o ahahahaha![]()
Cicim ne yaEvet 1 yaşında uçuyordu, Allaha şükür burunları kanamadan büyüdüler, sadece kendini iyi anne olarak gösterme cicim
Bay bayyyCicim ne yaallahim senin kadar _seviyede birisiyle sorry ugrasamam zira degmez
aha surdan...str.... Git
Konu sahibinden çok sahiplendi madam, küfürler de o biçimKizlar konu sahibi kardeşimiz bu kadar uc tepki vermedi çocuğunun evde yalnız bırakılmasına...neden siz birbirinizin kalbini kiriyorsunuz ki![]()
Kibledim umarım banlanırsınNe kendi capinda gaz veriyorsun senin gibisi için banlanmaya degmez yazdim zaten cewap ayrintida gizli yediremedigin o kadar belliki![]()
Bu kadarmi issizsin ahhahhahah benim hayatim kk Dan ibaret degil cicimmKibledim umarım banlanırsın
Evet işsizim ama çok şükür hadsiz değilimBu kadarmi issizsin ahhahhahah benim hayatim kk Dan ibaret degil cicimm![]()
Evet işsizim ama çok şükür hadsiz değilim
Evet hayatının KKdan ibaret olmadığını anladım
Muhtemelen parkta çocuğunun peşinden koşturup rahatça oynamasına bile izin vermiyorsundur evde olduğun zamanlarda da komşularınla gıybet yapıyorsundur
Off
Arkadaşlar bunun anne evde olan versiyonları da var.
Bı kisminiz anlamıyor söylediğimi
Ben bir buçuk yaş farkı olan iki çocuk annesiyim.
Çok şükür yanma, camdan düşme, evde kilitli kalma, bogulma tehlikesi, elektrik çarpma, evden çıkıp gitme gibi kazalar yaşanmadı.
Neden ?
7/24 başında gözümü kırpmadan beklediğim için değil.
(Çocuklar uyurken çöp de atarim, duşa da girerim, üst kata da cikarim)
Prizlere kilit taktım.
Pencereler kilitli.
Balkonlar kilitli.
Dış kapı kilitli.
Bahçe kapısı kilitli.
Etrafta küçük ağzına atabilecegi birşey yok.
Bıçaklar yukarıda.
Deterjanlar kilitli dolapta.
Anlatabiliyor muyum???
Ben çocuğu bırakıp markete gidin demiyorum.
Hiç birşey olmasa korkar çocuk.
Çocukla evde olsanız dahi, arkanızı döndüğünüz an, prize elini sokabilir.
Wc gidersiniz, uslu uslu oynarken birden cama çıkabilir.
Eviniz güvenli olmalı.
Güvenli bir evde uyuttugunuz bir çocuk da,
Siz bir çöp atmaya gittiginizde, beş dakikada en fazla odalarda sizi arar..
Eğer uzun süreli yalnız kalırsa o zaman tehlikeli tabi. Pencerenin kilidini uğrasa uğrasa açabilir mesela...
Yok amuda kalkicak23 günlük bebek ne yapacak,koltuktan atlayacak mı?
Bunu başka bir arkadaş da sormuştu. Aile apartmanı değil bizimkisi. Çocuk olmadan önce kayınvalidemle 1 hafta annemlerle 3 4 gün görüşmediğim oluyordu.Makinaya bakmaya gittiyse sonuçta getirip senin evinde asmayacaksa en az 15 dkkada ancak gelir o da tehlikeli gerçekten, kalbini kırmadan uyar bncede.
Yalnız hep beraber aynı apartman da yaşamak nasıl bişi çok merak ettim![]()