Aşılama Bebeğimi göremedik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Betulyunus58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
24
13
3
36
3 yıllık evliyim 3 kez yumurtlama takibi oldu hamilelik olmadı.30 Ağustos da aşılama yaptırdık bir hafta gün aşırı ilişki önerdi sonunda hamile olduğumu öğrendik kesemiz oluştu 10 Ekim'de bebeğimizi ve kalp atışını göremedik bir hafta daha bekleyelim dedi doktor maaf olduk öldüm bittim bhcg istedi 9000 çıktı nolur bişey diyin nolur dua edin içim canıyor duyar mıyız olur dua edin nolur

Reactions: mbz
Canını sıkma stres yapma kendine ben gebeliğimi 7. Haftada duymuştuk kalp atımını bebişimizide görmüştük 8 haftaya kadar süre veriyo dr ler en azından bende öyle olmuştu adetin kaç gün gecikti internette gebelik hesaplamadan kaç haftalık olduğunu öğrenbilirsin ve bence bhcg n gayet süper maşallah benim beş gün geçmişti bhcg değerim 3000 di görememiştik iki hafta sona gördük stres herşeyyin anasıdr bebişini üzme zamana bırak dünyada yiyeceği ekmek varsa rabbim nasip ediyo şükür olsub allahıma meleğim şuan 3,5 aylık kucamda rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın sana kalan sadece dua edip dinlenmek:)

Bhcg iyi çıkmış.. Sen niye üzüuosunki kendini.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. Ama diyelimki olmadı bu sefer dış gebelik oldu, eee daha başlangıç bu.. En azından ümitsiz vaka deilsin.. Tekrar hamile kalabilirsin.. Moral çok önemli, sen ne zorluklardan geçmişsin neleri başarmışsın bunca sene.. Moralini yüksek tut.. Hakkında HAYIRLIsı olsun inşallah

Reactions: mbz
Rabbim ilk sana sonrada bebeğine sağlık sıhhat versin.. İnşallah sağ salim alırsın kollarına bebeğini..

nerden baksan 35 40 gunluk bi bebek ultrasonsa gozukmeyebilir ben 4 haftalık hamileyken keseyi bile gorememiştik stres ypma . Bu arada ultrasonda gozukmeyen bebegin kalp atişida duyulmaz hepsi sırayla once kese snra bbk snra kalp atışi baslar hcg degerinde normal

Sekiz hafta oluyor aşılamadan sonra olmuş olabilir mi geç duyan oluyor mu bildiğiniz
benim de 7+6 haftalikken sadece kese gorundu, dr umutsuz konusmustu. bır hafta sonra 8+6 da kalp atısını gorduk, ama 7+1 gozukuyordu. dr gec yumurtlamissindir dedi. salı gunu ultrasona gırecegım bakalım durumu nasıl?

canim seni o kadar iyi anliyorum ki... benim 4. asilaman tuttu sukur . bebegimi gorene kadar uyku uyuyamadim. kese gozuktu. yolk salk gozuktu sonra yolk salk gozukmedi derken derken kafayi yiyecektim. en son kuzum 1 mm mercimek kadar gozuktu. dunyalar benim oldu. simdi 26+3 gunluk hamileyim kizim olacak ins.
senin kan degerinde iyi. benimkide iyiydi. endise etme ins. rabbim hayirli evlat versin ins.kalbini ferah tut ve sakin stres yapip kuzunu uzme dua et...
rabbim kimseyo evladinin varligiyla da yokluguylada sinamasin ins..

Âmin Allah sağlıklı sıhatli kucağına aldırsın beni çok iyi anlamışsın çok zor Allah ım kimseyi zor sınavlarla sınamasın bana dua et olur mu ? Rabbim evladını sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin

amin canim. rabbim kuzunu gormeni icinde sana minik minik tekmeler attirmayi ve hayirlisiyla yavruna kavusmani nasip etsin.
icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…