- 12 Ekim 2014
- 24
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi Betulyunus58
-
nerden baksan 35 40 gunluk bi bebek ultrasonsa gozukmeyebilir ben 4 haftalık hamileyken keseyi bile gorememiştik stres ypma . Bu arada ultrasonda gozukmeyen bebegin kalp atişida duyulmaz hepsi sırayla once kese snra bbk snra kalp atışi baslar hcg degerinde normal3 yıllık evliyim 3 kez yumurtlama takibi oldu hamilelik olmadı.30 Ağustos da aşılama yaptırdık bir hafta gün aşırı ilişki önerdi sonunda hamile olduğumu öğrendik kesemiz oluştu 10 Ekim'de bebeğimizi ve kalp atışını göremedik bir hafta daha bekleyelim dedi doktor maaf olduk öldüm bittim bhcg istedi 9000 çıktı nolur bişey diyin nolur dua edin içim canıyor duyar mıyız olur dua edin nolur
benim de 7+6 haftalikken sadece kese gorundu, dr umutsuz konusmustu. bır hafta sonra 8+6 da kalp atısını gorduk, ama 7+1 gozukuyordu. dr gec yumurtlamissindir dedi. salı gunu ultrasona gırecegım bakalım durumu nasıl?Sekiz hafta oluyor aşılamadan sonra olmuş olabilir mi geç duyan oluyor mu bildiğiniz
canim seni o kadar iyi anliyorum ki... benim 4. asilaman tuttu sukur. bebegimi gorene kadar uyku uyuyamadim. kese gozuktu. yolk salk gozuktu sonra yolk salk gozukmedi derken derken kafayi yiyecektim. en son kuzum 1 mm mercimek kadar gozuktu. dunyalar benim oldu. simdi 26+3 gunluk hamileyim kizim olacak ins.
senin kan degerinde iyi. benimkide iyiydi. endise etme ins. rabbim hayirli evlat versin ins.kalbini ferah tut ve sakin stres yapip kuzunu uzme dua et...
rabbim kimseyo evladinin varligiyla da yokluguylada sinamasin ins..
Âmin Allah sağlıklı sıhatli kucağına aldırsın beni çok iyi anlamışsın çok zor Allah ım kimseyi zor sınavlarla sınamasın bana dua et olur mu ? Rabbim evladını sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?