Bebeğimi Kaybediyorum Galiba Bi okurmusunuz lütfen ☹️

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
583
132
23
27
Merhaba kızlar çok yeni bir gebeliğim vardı adetim bir gün gecikti kan verdim iki gün arayla 38-82-193-406-708-807 en son iki artış çok kötü hele en son ki maalesef hiç artmamış resmen bu değeri görünce gittim doktora direkt ama bu değerle nasıl olduysa keseyi gördü ekliyorum ultrason fotoğrafını da keseyi gördü ama rahminin sağ tarafında diyor dış gebelik olabilir diyor benim aklım almıyor böyle birşey yaşayan varmı dış gebelikte bundan sonra ne olacak diye de korkuyorum

Bügün tam da buna benzer bir şey yaşadığım için kürtaj oldum. Değerim yükseldi sonra düşmeye başladı sonra tekrar yükseldi ve sağlıksız olduğunu ağrılarımdan da anlamıştım zaten.
Son bir kan testi daha yaptırıp hiç gecikmeden müdahele ettirin bence. Psikolojik ve fiziksel olarak inanılmaz bir yıkım ama bir yerden sonra sizin sağlığınız her şeyden daha önemli. İnşallah her şey gönlünüzce olsun

Ben bebeğin gideceğine artık üzülmüyorum baştan beri o kadar çok hissettim ki iyi olmadığını belirsizlik içimi kemirdi durdu iyi olsaydı kalırdı diye teselli ediyorum kendimi kürtaj beni çok geriyor şuanda nasıl geçti çok zor muydu doktor iğne felan dedi ama ben iğne istemiyorum benim ilk olacaktı sizin de öyle miydi inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur kesesi de görünmüşmüydü sizin çok soru sordum kusura bakmayın o kadar gerginim ki kese görmesine bile çok şaşırdım 800 değerle

Benim dördüncü sağlıksız gebeliğim bu. Kese göründü ama çok küçüktü hiç ilerlemesini beklemeden kürtaja karar verdik. Kürtaj tabiki zor geçti ama şuan çok çok iyiyim. Hiçbir ağrım sancım kanamam yok. 15 dakika sürüyor en fazla ve her şeyiyle beraber 30 dakikada tüm acınız bitiyor.
Ben iğne tedavisi almadım ama sanırım o biraz daha ağır bir işlem. Sonuç olarak sağlıklı vucudunuza kemoterapi alıyorsunuz, bir gün de hastanede kalmanız gerekiyor sanırım. Doktorunuzla konuşun en doğru yöntem hangisi olacaksa ona karar verirler zaten ama tek bir doktorla sınırlı kalmayın mutlaka başka bir uzmana danışın her durumu

Evet mutlaka gideceğim başka doktora da sonlanmasını istiyorum bir an önce hiç iyi hissetmiyorum bu şekilde peki bu gebeliklerde çok ağrı kanama oldu mu bende ne ağrı ne kanama hiçbir şey yok

Evet mutlaka gideceğim başka doktora da sonlanmasını istiyorum bir an önce hiç iyi hissetmiyorum bu şekilde peki bu gebeliklerde çok ağrı kanama oldu mu bende ne ağrı ne kanama hiçbir şey yok
Ben hepsinde de çok rahatsız edici ağrılar yaşadım. Çok fazla ağrı değil ama sürekli aynı yerde duran ve kendini hissettiren tuhaf bir ağrı işte. Sadece gebeliklerde yaşıyorum bunu. Özellikle leğen kemiklerimde ağri oluyor. Bunda hiç kanama yaşamadım sadece düzensiz beta hCG ve ağrım vardı

Allahım boş bırakmasın kucağımızı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah çok geçmiş olsun sizede sağolun yazdığınız için

Bu değerle rahim içinde olsa göremez zaten. Ya dış gebelik ya farklı bir şey. Her ne ise umarım sağlıkla atlatırsınız bu süreci.

Allahım boş bırakmasın kucağımızı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah çok geçmiş olsun sizede sağolun yazdığınız için
Amin inşallah, kendinize dikkat edin lütfen iyi haberlerinizi yazın mutlaka buraya da

Siz genetik testlerinizi yaptırdınız mı?

İğne dış gebelik için en hafif tedavi iğneyle bitebilecek olsun yeterki yoksa iç kanama yada tüpü almaya kadar varan ameliyat ile sonlanabiliyo. Başka doktora muayne olun ama değerler sağlıklı artmamış iğneye karşı önyargılı olmayın asla

İğneden okuduklarımdan dolayı korktum kürtaj daha iyi bir seçenek gibi geldi doktor rahim içi dedi gebelik için ama sağa yerleşmiş kesede sağda görünüyor zaten belirsizlikten yoruldum iğne derse doktor ona da tamam diyeceğim artık

sadece son değerinizde problem var,
Benimde böyle olmuştu. Sonra düzeldi değerlerim. Gayet sağlıklı ilerledi sonrasında. Ama tabi herksste aynı olmayabilir

Rabbım daha saglıklı bebekler nasıp etsın sana cıft cıft versın Allah yardımcın olsun gececek sabır et bıran once sağlıkla kurtulursun dualarımız senınle ıcten soyluyorum bunu Allah bıyerde ımtıhan edıyorsa daha guzellerı nasıp olacak demekkı benım yengem Kac kez kürtaj oldu kalbı durdu bebegının sonrasında Sımdı Kac yaşında oğlu var sonrasında yıne hamıme kaldı oda saglıklı hıc kafanı takma tekrar gecmısolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…