Şimdi sakin olun bakalım. Sizi en iyi ben anlarım. Yeni bebeğimi kaybettim. Hala kanamam sürüyor. Aslında bebek dememiz de dogru değil. Kese henüz olusmustu bende 3 4 haftalık falandı sanıyorum. Çok fazla yorum yapılamadı zaten dengesizlikler vardı. Neyse kalp atısı duyulana kadar hep bir risk vardır ben onu anladım. Sizinki cok erken farkedilmiş ve kendiliğinden gecmiş öncelikle bu yüzden sanslısınız. Kimyasal gebelikler saglıksız bir durumdan bahseder. Ama bu bizlik bir durum değil. Döllenme sırasında olan sans eseri olan durumları kapsar. Bende çok üzüldüm gece boyu sancım oldu hastaneye gitmedim, evde olmayı tercih ettim.Sizi en iyi ben anlıyorum o yüzden bunları anlatıyorum. Zor ama takılı kalmak normal bir durum değil. Eğer asamayacagınızı düşünüyorsanız yardım alabilirsiniz. Bir daha olacagını neden düşünüyorsunuz mesela?
Ben hiç düşünmüyorum. Virüsten dolayı biraz erteledim ben gerci ama basıma yine böle birsey gelir Die düşünmüyorum. Çünkü bu saglıksız, Gücsüz bir embriyo idi neden diğeri de öle olsun ki?