Bebeğimi kaybettikten sonra psikolojim bozuldu 😔

Canim pes etme dua et Rabbine Anne olmakdan hic bir zaman vazgecme insanlik halo oluyor boyle seyler bak ben 3 bebegimi kaybetdim birini 18 haftalik birini 25 haftalik birini 13 haftalik ve bebeklerimin cesetlerin kendi ellerimle verdim topraga psikolojim bozuldu geceleri uyuyamadim bebeklerimin o halleri ruyalarima girdi sutum geldi ama bebegim yoktu emzrecek ama hic bir zaman isyan etmedim Rabbime verdiginede sukir aldiginada sukkr anne olmaktanda vazgecmedim bak simdude rahim agzima dikis atilmis ki bebegim kalsin stres sorarsan her gun var her gun sancilarim oluyir kivraniyorum sancidan serumlar ignelerle dindiriliyor ama bana bu sancilar o kadar tatli geliyor ko yeterki bebegim saglikli zamaninda dogsunda ben cekmeye raziyim olacak canim bebegim sakin kafana takma uzulme

Canım benim senin adına da üzüldüm allah inşAllah tez zamanda bebeğini kucağına almayo nasip etsin. Beraber hamiş kalıp birlikte büyütmeyi nasip etsin bize çok teşekkür ederim
Benim bir kızım var 6 buçuk aylık şu an. Ona sarılıp atlatmaya çalışıyorum sürpriz bi bebekti ama herşeye rağmen çok istemiştik onu. Nasip değilmiş napalım canım. Rabbim yerini doldursun inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın Tez zamanda sana ve isteyen herkese hamile kalmayı sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah Bana da hayırlı bi zamanda

Geçmiş olsun ben de kimyasal yasadim arkasından hemen hamile kaldım 5 aylık hamileyim şu anda .insan etkileniyor ama ben onu bebek olarak düşünmedim hiç kese bile.olusmamis oluyor.

Geçmiş olsun ben de kimyasal yasadim arkasından hemen hamile kaldım 5 aylık hamileyim şu anda .insan etkileniyor ama ben onu bebek olarak düşünmedim hiç kese bile.olusmamis oluyor.
Ara vermediniz mi peki hiç? Konu sahibi ben değilim ama bende kese olusmustu ama yine de gitti.Bebek dememek gerekiyor zaten haklısınız o konuda.

Allah acil şifalar versin canım ve güzel günlerde bebeğini kucağına almayo nasip etsin. Bende dua ediyorum sürekli başka çare gelmiyor elimden..

Hayır iki hafta kanamam sürdu arkasından yumurtlama donemim tam zamanında oldu ve hamile kaldım.
Canım benimde 2 haftaya yakın sürdü kanamam. Bende şimdi tekrar teste başladım yumurtlamam ne zaman olacak bakalım bende de... yumurtlama olur mu peki ? Olursa değerlendireceğim

Canım benimde 2 haftaya yakın sürdü kanamam. Bende şimdi tekrar teste başladım yumurtlamam ne zaman olacak bakalım bende de... yumurtlama olur mu peki ? Olursa değerlendireceğim
Benim önceden ne zaman oluyorsa tam o zamanda başladı yumurtlama zaten kasık ağrım oluyor ordan anlıyorum ben.kanama uzun sürdü fakat son günler leke sekki deydi.biter bitmez yumurtlama gerceklesti

Benim önceden ne zaman oluyorsa tam o zamanda başladı yumurtlama zaten kasık ağrım oluyor ordan anlıyorum ben.kanama uzun sürdü fakat son günler leke sekki deydi.biter bitmez yumurtlama gerceklesti
Bwnim normalde bugün yumurtlama olmam lazım ama testim böyle çıktı. Sanırım aksayacak yumurtlama dönemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…