• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kaybettim

Çok geçmiş olsun , tesellin ne geliyorsa Rabbim den olsun. Ama aklıma yatmıyor 15 haftalık risk bitmiyor mu nasıl düşerki benek aonuçta 10 cm oluyor. Cahilliğime ver şütfen
Sizi korkutmak istemem ama risk her zamam var 26 haftalikken boyle bir tehklike atlatim doktor kasilmalarin devam ederse buyuk dusuk olur dedi. Cok korkmustum neyseki 35 haftada saglikla dogdu oglum. Erken dogdu ama iyi simdi. Sizde insallah saglikla alin kucaginiza bebeginizi

Seni o kadar iyi anliyorum ki...daha bugün cok zorlu bir kurtaj oldum. 10+4 te kalbi durmus bebegimin. Bir hafta sonra ikili tarama testi icin gittigimde ogrendim. Gule oynaya gittik annem esim...yikildik. benim de acim cok taze o yuzden klasik laflarla teselli etmek anlamsiz geliyor. Ama allah sabrini verecek inş....ben spor ve saglikli beslenmeye zaman ayiracagim. Kuafore gidip haftalardır boyatmadigim saclarimi boyatacagim...kendimi toparlayana, bedenen ruhen iyileşene kadar da cocuk isini kafaya takmayacagim acelem yok...Aynisini tavsiye ederim.
Allah tez zamanda hamile kalmayi saglikla kucağına almayı nasip etsin

Konu sahibi arkadaşım üzülme Bunda da vardır bir hayır inşallah tez zamanda Sen de hamile kalırsın Sağlıkla kucağına alırsın canım
Hayır dememin sebebi belki bir buyuk saglik sorunu olacak allah korusun.

Başınız sağolsun rabbim gücünü versin insallah kucaginiz hemencecik doluversin inşallah

Zor dusuk yapmadim hic ama 26 haftalik tehlike atlattim dusuncesi bile kötu yasayanlara allah sabir versin. Zor yani.:KK1::KK43::KK42:

Canım basın sağolsun bnde ıkı dusuk yasadım 2.düşüğüm 15 haftalıktı Bı sene oldu ama ömür boyu unutmam hem yaşadıklarımı hemde evladımı hastane odasındaki her saniye aklımda can paramı öylece bıraktım canım yavrum benım cok özlüyorum onu evlat acısı dünyadaki en büyük acı hicbir acıya benzemiyor ve tarifede yok gunlerce agladım sessizce herkes guclu atlattım sandı ama sessiz ağıtlarımı Rabbım duydu sankı Uzerıne kızgın yağ dukulmus gıbı yandı yüreğim yavrumu koklayamadım ıcım den hıc alsınlar istemedim aradan 2 sene gectı tekrar hamile kaldım suan 3 aylık oglum var Şükürler olsun Rabbıme cok dua ettim yanlıs mı bilmiyorum ama evlat acısı yasamımde yavrum sağlıksız da olsa kucagına alayım dıe hergun yalvardım Rabbıme yeterkı evlat acısı yasamım dıe canım sakın isyana düşme yaradan Rabbım alandan Rabbım evlat acısı gezmez amk acını ıcınde isyana düşmeden yasarsan Rabbım duyar dualarını ve saglıgı na cok dikkat et gebe kalmadan once butun testlerini yaptır hormon kan ve Rahim eger doktor sakınca yok derse düşün gebeliği mesela bnde pıhtılaşma vardı 2. Düştükten sonra cıktı meydana onlemımi aldım buda Rabbımın sayesinde sen elinden geleni yap sonra tevekkül et zaten ınsan tevekkül etmeyi hamilelikte öğreniyo bıraz uzun oldu ama seninle aynı seylerı yasamıs bırı olarak sessiz kalamadım ınsalah rabbım hakkında hayırlısını nasip eder

Ben de geçen sene yaşadım o acıyı. Tedaviyle olan bebeğimin 8.haftada kalbi durdu, bir seneye yakın yaşadım acısını, gitmedik doktor bırakmadım. Allah sabrinizi bol etsin , en kısa zamanda yeniden yaşatsın annelik duygusunu inşallah. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Canım basın sağolsun bnde ıkı dusuk yasadım 2.düşüğüm 15 haftalıktı Bı sene oldu ama ömür boyu unutmam hem yaşadıklarımı hemde evladımı hastane odasındaki her saniye aklımda can paramı öylece bıraktım canım yavrum benım cok özlüyorum onu evlat acısı dünyadaki en büyük acı hicbir acıya benzemiyor ve tarifede yok gunlerce agladım sessizce herkes guclu atlattım sandı ama sessiz ağıtlarımı Rabbım duydu sankı Uzerıne kızgın yağ dukulmus gıbı yandı yüreğim yavrumu koklayamadım ıcım den hıc alsınlar istemedim aradan 2 sene gectı tekrar hamile kaldım suan 3 aylık oglum var Şükürler olsun Rabbıme cok dua ettim yanlıs mı bilmiyorum ama evlat acısı yasamımde yavrum sağlıksız da olsa kucagına alayım dıe hergun yalvardım Rabbıme yeterkı evlat acısı yasamım dıe canım sakın isyana düşme yaradan Rabbım alandan Rabbım evlat acısı gezmez amk acını ıcınde isyana düşmeden yasarsan Rabbım duyar dualarını ve saglıgı na cok dikkat et gebe kalmadan once butun testlerini yaptır hormon kan ve Rahim eger doktor sakınca yok derse düşün gebeliği mesela bnde pıhtılaşma vardı 2. Düştükten sonra cıktı meydana onlemımi aldım buda Rabbımın sayesinde sen elinden geleni yap sonra tevekkül et zaten ınsan tevekkül etmeyi hamilelikte öğreniyo bıraz uzun oldu ama seninle aynı seylerı yasamıs bırı olarak sessiz kalamadım ınsalah rabbım hakkında hayırlısını nasip eder

Bende de pihtilasma varmış. Çoğu kişide var artık malesef. Genetik test yapıyorlar üniversite hastanelerinde.

Bende de pihtilasma varmış. Çoğu kişide var artık malesef. Genetik test yapıyorlar üniversite hastanelerinde.
Canım eger pıhtılaşma varsa gebe kalmadan once bol bol su ıc ve hareketsiz gecırme gununu kan değerlerin yüksek olsun kanın düşmesin bunlara dikkat et zaten gebe kalınca gerekli tedaviye başlanıyor

@renksizgokkusagi Allah razı olsun kalpten duaların için. Rüyan beni de ağlattı. Rabbim annelerini göstermiş o kuzulara.
İçtenliğin için çok teşekkür ederim. Allah sana da evlatlarınla hep güzel günler göstersin inşallah.

Canim yuruyus yap bol bol calisiyorsunda zaten buda bi avantaj senin icin evde bos kalip kurmuyorsun soyle dusun rabbim hakkimda bunu hayir gordu herkesin imtihani baskadir evet bebegini kaybettin ama tekrar hamile kalacaksin ve bebegini saglikli bi sekilde kucagina alacagin gunlerde olacak insallah allah buyuktur

Çok geçmiş olsun , tesellin ne geliyorsa Rabbim den olsun. Ama aklıma yatmıyor 15 haftalık risk bitmiyor mu nasıl düşerki benek aonuçta 10 cm oluyor. Cahilliğime ver şütfen
Risk her zaman vardır bana doktorumun ilk dediği şey buydu.
İlk günde son günde kayıp olabilir.

Böyle konu görünce içim öyle ciz ediyor ki bende aynı şekilde 14haftalik kaybettim ilk bebeğimi insanın içine öyle oturuyor ki... Hele ki sabah uyandığımda o düştüğüm boşluk ...
Rabbim tez zamanda nasip etsin hiç ara verme ve doktor kontrolünde yumurtlama tabiki ile başla tedavine nolur...
Doktor süreçleri uzun oluyor hamile kalırım ki diye düşündüm hep ve beklenen olmuyor. Kendi başına ilk ay dene olmuyorsa hemen doktorla beraber başla tedavine

O ihtimal malesef her zaman var.
Yalnizca 16. Haftadan sonra sonlanan hamileliklere dusuk degil olu dogum deniyor.
Rabbim kimseye yasatmasin.

Kızlar aydınlatmalarınız için teşekkürler. Evet insan çok pinpirikli oluyor ya iki dündür kendimi zayıflamış hissediyorum geçen haftanın şişliği yok göğüslerimde Ağrı acı yok hep düşüniyorum herşey yolunda mı diye . Ooffff

Bende yaşadım canım aynı şekilde düşükle sonuçlandı 2 yıl oldu ben hala atamadım üzerimden gördüğüm her bebekte doğsa bu kadar mı olacaktı acaba kız mıydı erkek miydi diye kendimi yedim bitirdim hiçbir çocuğu kucağıma alamıyorum hamile Kalanları Doğum yapanları duymak istemiyorum işin kötüsü bundan sonra çok zor çocuk sahibi olabileceğimizi öğrendik iyice mahvoldum önümüzdeki ay tüp bebek denicez tek umudum bu ama sen benim gibi yapma bir an önce toparlan diğer bebeğin için hazırlan oda sağlam psikoloji istiyor

22.haftada canım kızım ve canım oglumu enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Bir yil oncede 6 haftalık dusugum vardı. Ustuste iki yıl evlat acısı yaşadım ve hala bebeğim yok sadece acıları var. Benim unutmama imkan yok karnıma her bakisimda izlerini görüyorum

Çook geçmiş olsun
Tekrar olur inşallah
Rabbim bize de nasip etsin

• Beğen
Reactions: H E
22.haftada canım kızım ve canım oglumu enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Bir yil oncede 6 haftalık dusugum vardı. Ustuste iki yıl evlat acısı yaşadım ve hala bebeğim yok sadece acıları var. Benim unutmama imkan yok karnıma her bakisimda izlerini görüyorum
Canım başın sağolsun Allah’ım bol sabırlar dayanma gücü versin kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Sağol canım. Ben de beklemiyodum hiç. Sürekli neden oldu diye 3 dr. a sordum. Risk her zaman var dediler.

Risk hep var evet,iki hafta evvel kardeşimin 5,5 aylık bebeği karnında öldü, 4 gün suni sancı vererek normal doğum yaptırdılar, hayatımda gördüğüm en korkunç şeylerden biriydi. Şimdi psikolojik yardım almaya başladı, doktoru yönlendirdi psikiyatriye, çok zor bir süreç Allahım yardım etsin tüm bebeğini kaybedenlere, ilk kez bu kadar yakından şahit oldum, toparlanmak için kendinize biraz zaman verin bence, tekrar yeniden gebelik telaşına düşmeyin, hem vücudunuz, hem ruhunuz iyileşsin biraz

Back
X