Bebeğimi kaybettim....

Bebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...

İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...

İçimde ki boşluk zamanla gider mi acaba?

Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..

Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...

Çok özlüyorum kızım seni...
Seni çok seviyorum melek kızım benim...

Sana kavuşacağım günü sabırla bekliyorum...
Allah sabir versin icimden gecenleri yazmissin bende bugun bebegimi kaybettim insan inanamiyor rabbim boyle uygun gormus diyorum ama iste :KK43: icim aciyor ama yapacak bisy yok..
Allah im yardim etsin biz annelere :KK43: :KK43: :KK43:

yaranıza tuz baskmak değil niyetim öncelikle başınız sağ olsun diycem ama bu kelimeyi ilk bana dediklerinde çıldırıyordum duymak istemiyordum ..Benim de ilk bebeğim giti bıraktı tutunamadı 3 hafta küvezde kaldı 27 haftalıktı ben gördüm bebeğimi gözlerı açık değildi yumuktu ..hergün oraya sabah öglen aksam süt popaladım süt gelmiyor içemiycek diye göğsümü bastıra bastıra çıkartıyordum çok yorgun çok bitkindim eşimde öyle, o gün o gün eve gönderdiler bizi dinlenin dediler istemedim eşim zorladı gidelim kendimize gelelim ayakta kalmamız için dedi eve geldik 1 saat ya var ya yok gözlerimi kapatım telefonun sesine sıçradım hastane çagrıyor ne oldu diye soramadım geliyorum hemen dedim.. makineye bağlıydı kalp atışını göstertiler aşagaya iniyordu ne demekti anlamiyordum sayıyı gösteriyorlardı anladım anladım ama duymak istemiyorum söylemeyin diyordum hiç elime vermemişlerdi bende almamıştım mikrop bulasir birşey olur diye ...doktor bebeği eline al diyince anladım gidiyorsun oğlummmmm gidiyorsun, bırakmasan, gitmesen dedim ve son kez nefes verdi ve o ses o ses Dıııııttttttttt Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile ..
şimdi bir oğlum bir de kızım var..Asla unutamasın kabuk bağlar ama orda izi kalır 2004 den bu yana unutmadım unutamam

Acınız yüreğimi dağladı inanın çok üzüldüm Allâh rahmet eylesin melek bebeğinize..

Bebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...

İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...

İçimde ki boşluk zamanla gider mi acaba?

Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..

Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...

Çok özlüyorum kızım seni...
Seni çok seviyorum melek kızım benim...

Sana kavuşacağım günü sabırla bekliyorum...
Allah sabır versin, kucağına aldıktan sonra kaybetmek çok daha kötü olurdu , dua et allah sabrını verecektir

Allah sabır versin bir daha yaşatmasın inşallah

Back
X