• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kaybettim....

canım bende evladımı kaybettim 30 haftalık doğurdum ama 5. gün kayıp gitti ellerimden.. Allah sana sabır versin.. Çok zordur bilirim..

Çok yakında bir arkadasım 4.5 aylık hamileydi ikizlere. Geçenlerde yazdı bana bebeklerimi kaybettim diye . Ona ne demeli?

Böyle bir şeyi sadece sizin gibi vicdansız bir insan söyler can candır hepsinin acısı aynıdır acılar kıyaslanamaz acıları kıyaslayan insanlar acının ne olduğunu bilmeyen kötü insanlardır sizi kınıyorum böyle bir postun altına böyle bir yorumda bulunduğunuz için! Muhatabım dahi olmayın mümkünse acılı anneden de uzak durun!

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm Allâh sabır versin dirayet versin ne olur kendinizi bırakmayın bebiş küçük bir melek olup uçtu sizin bunda hiçbir suçunuz yok baş sağlığı diliyorum size ne olur insanların saçma sapan sözlerine de aldanıp ikinci kez üzülmeyin..

Mesajlara cevap veremediğim için kusuruma bakmayın.

Evde birkaç kere bayıldığım için tekrar hastaneye yatmak zorunda kaldım. Kan sulandırıcı ilaç kullandığım için fazla kan kaybetmişim.

Şimdi fiziksel olarak daha iyiyim ve toparlandım.

Psikolojik olarak da geçen haftaya göre daha iyiyim ama sanki içimden bir organım yırtılıp zorla alınmış gibi hissediyorum.

Önümüzdeki hafta psikoloğa gideceğim.

Evde birkaç kere bayıldığım için tekrar hastaneye yatmak zorunda kaldım. Kan sulandırıcı ilaç kullandığım için fazla kan kaybetmişim.

Psikolojik olarak da geçen haftaya göre daha iyiyim ama sanki içimden bir organım yırtılıp zorla alınmış gibi hissediyorum.

Çok geçmiş olsun lütfen kendinizi kahretmeyin. Allah yardımcınız olsun bir daha böyle acılar göstermesin.

Başınız sağ olsun.rabbim önce bu durumu atlatmayı sonra hayırlısıyla çocuk sahibi olmayı nasip etsin.eski.konulariniza baktım.down sendromu riski çıkmış test sonucu ne çıktı,ölüm sebebi kromozom bozukluğu mu? Allah cennetinde kavuştursun sizi

Böyle bir şeyi sadece sizin gibi vicdansız bir insan söyler can candır hepsinin acısı aynıdır acılar kıyaslanamaz acıları kıyaslayan insanlar acının ne olduğunu bilmeyen kötü insanlardır sizi kınıyorum böyle bir postun altına böyle bir yorumda bulunduğunuz için! Muhatabım dahi olmayın mümkünse acılı anneden de uzak durun!

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm Allâh sabır versin dirayet versin ne olur kendinizi bırakmayın bebiş küçük bir melek olup uçtu sizin bunda hiçbir suçunuz yok baş sağlığı diliyorum size ne olur insanların saçma sapan sözlerine de aldanıp ikinci kez üzülmeyin..

Çok üzücü bir süreç yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. İyi kötü herkes destek olmaya çalışıyor ama acımın küçümsenmesi çok zoruma gidiyor.

Çok geçmiş olsun lütfen kendinizi kahretmeyin. Allah yardımcınız olsun bir daha böyle acılar göstermesin.

Amin inşallah, Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

2 haftadır annemlerde kalıyoruz. Kalabalık ortamda olmak çok iyi geldi.

Benden çok daha büyük acılar yaşayan insanlar var. 20 yaşında gencecik evladını toprağa veren anneler var.

Ama bu da farklı birşey, Allah kimseye yaşatmasın ama benimle aynı şeyi yaşayan annelerin de aynı duyguları paylaştığına eminim.

Bir tarafın eksik kalıyor. Düşünün bir evladınız var ama hiç görmemiş, dokunamamışsınız. Yaşasaydı kime benzerdi, nasıl gülerdi merak ediyorsunuz. Minik bir bebeğin merhabasız elvedası. Doğum yapıyorsun ama ortada doğmak diye birşey yok. Ölüm var. Doğmadan ölmek.

Anne olunca bebeğim ağlıyor diye uykuların kaçacak derlerdi. Anne oldum, bebeğim ağlayamadı diye uykularım kaçıyor...

Amin inşallah, Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

2 haftadır annemlerde kalıyoruz. Kalabalık ortamda olmak çok iyi geldi.

Benden çok daha büyük acılar yaşayan insanlar var. 20 yaşında gencecik evladını toprağa veren anneler var.

Ama bu da farklı birşey, Allah kimseye yaşatmasın ama benimle aynı şeyi yaşayan annelerin de aynı duyguları paylaştığına eminim.

Bir tarafın eksik kalıyor. Düşünün bir evladınız var ama hiç görmemiş, dokunamamışsınız. Yaşasaydı kime benzerdi, nasıl gülerdi merak ediyorsunuz. Minik bir bebeğin merhabasız elvedası. Doğum yapıyorsun ama ortada doğmak diye birşey yok. Ölüm var. Doğmadan ölmek.

Anne olunca bebeğim ağlıyor diye uykuların kaçacak derlerdi. Anne oldum, bebeğim ağlayamadı diye uykularım kaçıyor...
Allah sabirlar versin. Saglikli evlatlar nasip etsin.

Başınız sağ olsun.rabbim önce bu durumu atlatmayı sonra hayırlısıyla çocuk sahibi olmayı nasip etsin.eski.konulariniza baktım.down sendromu riski çıkmış test sonucu ne çıktı,ölüm sebebi kromozom bozukluğu mu? Allah cennetinde kavuştursun sizi

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Enfeksiyon, bakteri, pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdık. Enfeksiyon ve bakteri testi temiz çıktı. Diğer testler henüz çıkmadı. Önümüzdeki hafta çıkar büyük ihtimalle. Down sendromu için genetik doktoru özellikle görsel olarak bakmış. Kesinlikle down sendromu yok dedi. Ama başka kromozomal veya genetik problemler varmıydı bilemeyiz tabii. Testte belli olur. Eğer bu testlerden sonuç alamazsak amerikada yapılan pahalı bir genetik test varmış, onu da yaptıracağız. Ancak kaybetmeden 5 gün önce çok iyi bir hekimde detaylı ultrason yaptırmıştık ve en ufak bir problem yoktu. Ölümcül olan genetik bir hastalık olsaydı bazı anormallikler olmaz mıydı ?

Yalnız ikili testimde papp-a hormonum aşırı düşüktü. Perinatoloji profesörü papp-a düşüklüğü gebeliğin ilerleyen safhalarında plasentayla ilgili problemlerin göstergesidir demişti. Zaten ilk 4 ay kızımız çok hızlı büyüdü ama son 1 ay durağanlaştı ve kilosu alt sınırdaydı. Sanki sonradan gelişme geriliği oldu. Plasenta ile ilgili bir problem olduysa şimdi doktorlar bilemez ki bunu. Sonuçta plasentadan bir örnek alınıp test yapılmadı. Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim.

ben çocuğum günlerce küvozde kaldığında yaşıyormuyum ölümüyüm bilemedim,daha görmediģim koklamadığım yavrumun doktor herşeye hazırlayın kendinizi durumu kritik dediģinde yer çekildi ayaklarımdan:(
sizi az da olsa anlayabiliyorum:(
Allahım size sabırlar versin,sabredin ki cennetde kavuşum meleğinizle
ve inşallah bir daha evlat acısı yaşamayaın.uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşallah
Allahım yar ve yardımcınız olsun

ben çocuğum günlerce küvozde kaldığında yaşıyormuyum ölümüyüm bilemedim,daha görmediģim koklamadığım yavrumun doktor herşeye hazırlayın kendinizi durumu kritik dediģinde yer çekildi ayaklarımdan:KK43:
sizi az da olsa anlayabiliyorum:KK43:
Allahım size sabırlar versin,sabredin ki cennetde kavuşum meleğinizle
ve inşallah bir daha evlat acısı yaşamayaın.uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşallah
Allahım yar ve yardımcınız olsun

Amin inşallah. 2 haftadır her gece dua ediyorum, bir kerecik rüyamda göreyim diye. Psikolojik midir yoksa Rabbim dualarımı mı kabul etti bilmiyorum.
Dün akşam ilk defa gördüm. Hemşireler odama getirdi kızımı. Ama benim bebeğim ölmüştü dedim. Başlarını öne eğdiler. Rüya görüyorum değil mi dedim. Sonra aldım kızımı, uzun uzun seyrettim, doyasıya öptüm kokladım sonra geri alıp gittiler.

Çok iyi geldi bu rüya. Doğumdan sonra bakmadığım için sanki bana küs gibi hissediyordum. O his gitti.

Mesajınızdan pek anlayamadım ama zor günlerin ardından umarım bebeğiniz sağlığına kavuşmuştur.

Allah sabir versin. Kendini suclama senin elinde olan birsey degil maalesef

Benim elimde değildi. Elimden gelen herşeyi yaptım. Benim suçum değildi ama o küçücük varlık anne olarak beni seçip, bana güvenmişti ve benim sorumluluğumdaydı ama olmadı. Bu yüzden kendimi kötü hissediyorum.

Amin inşallah. 2 haftadır her gece dua ediyorum, bir kerecik rüyamda göreyim diye. Psikolojik midir yoksa Rabbim dualarımı mı kabul etti bilmiyorum.
Dün akşam ilk defa gördüm. Hemşireler odama getirdi kızımı. Ama benim bebeğim ölmüştü dedim. Başlarını öne eğdiler. Rüya görüyorum değil mi dedim. Sonra aldım kızımı, uzun uzun seyrettim, doyasıya öptüm kokladım sonra geri alıp gittiler.

Çok iyi geldi bu rüya. Doğumdan sonra bakmadığım için sanki bana küs gibi hissediyordum. O his gitti.

Mesajınızdan pek anlayamadım ama zor günlerin ardından umarım bebeğiniz sağlığına kavuşmuştur.
sizi üzermiyim acaba diye yazmadım çok şükür 32 gün sonra evimize gelebildik tedaviye de evde devam ettik şimdi yanımda sağlıklı şükürler olsun.
o sizin meleğiniz hiç küsermi size annesi,Allahım size ferahlık versin sabredinki kavuşmanız güzel olsun
Allahım sizden daha çok sevmiş ki yanına almış kuzunuzu
inşallah bundan sonra ağlatmaz Rabbim sizi

sizi üzermiyim acaba diye yazmadım çok şükür 32 gün sonra evimize gelebildik tedaviye de evde devam ettik şimdi yanımda sağlıklı şükürler olsun.
o sizin meleğiniz hiç küsermi size annesi,Allahım size ferahlık versin sabredinki kavuşmanız güzel olsun
Allahım sizden daha çok sevmiş ki yanına almış kuzunuzu
inşallah bundan sonra ağlatmaz Rabbim sizi

İnsan böyle dönemde hassas olup bazen üzülebiliyor ama bir bebeğin annesine sağlıkla kavuşmasına asla üzülmem, kıskanmam. Sadece imrenip, özenebilirim. Allah ayırmasın.

Dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

İnsan böyle dönemde hassas olup bazen üzülebiliyor ama bir bebeğin annesine sağlıkla kavuşmasına asla üzülmem, kıskanmam. Sadece imrenip, özenebilirim. Allah ayırmasın.

Dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Allahım size en kısa zamanda bir saģlıklı hayırlı evlat versin inşallah
yaşadığımız herşey bir sınav inşallah üstesinden gelebiliriz
dua edeceģim sizin için

Çok üzücü bir süreç yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. İyi kötü herkes destek olmaya çalışıyor ama acımın küçümsenmesi çok zoruma gidiyor.
Çok haklısınız ama ne olur kendini bilmez insanlar yüzünden üzülmeyin Allah başka acılar göstermesin sabır versin tekrardan başınız sağolsun

Çok haklısınız ama ne olur kendini bilmez insanlar yüzünden üzülmeyin Allah başka acılar göstermesin sabır versin tekrardan başınız sağolsun
yaranıza tuz baskmak değil niyetim öncelikle başınız sağ olsun diycem ama bu kelimeyi ilk bana dediklerinde çıldırıyordum duymak istemiyordum ..Benim de ilk bebeğim giti bıraktı tutunamadı 3 hafta küvezde kaldı 27 haftalıktı ben gördüm bebeğimi gözlerı açık değildi yumuktu ..hergün oraya sabah öglen aksam süt popaladım süt gelmiyor içemiycek diye göğsümü bastıra bastıra çıkartıyordum çok yorgun çok bitkindim eşimde öyle, o gün o gün eve gönderdiler bizi dinlenin dediler istemedim eşim zorladı gidelim kendimize gelelim ayakta kalmamız için dedi eve geldik 1 saat ya var ya yok gözlerimi kapatım telefonun sesine sıçradım hastane çagrıyor ne oldu diye soramadım geliyorum hemen dedim.. makineye bağlıydı kalp atışını göstertiler aşagaya iniyordu ne demekti anlamiyordum sayıyı gösteriyorlardı anladım anladım ama duymak istemiyorum söylemeyin diyordum hiç elime vermemişlerdi bende almamıştım mikrop bulasir birşey olur diye ...doktor bebeği eline al diyince anladım gidiyorsun oğlummmmm gidiyorsun, bırakmasan, gitmesen dedim ve son kez nefes verdi ve o ses o ses Dıııııttttttttt Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile ..
şimdi bir oğlum bir de kızım var..Asla unutamasın kabuk bağlar ama orda izi kalır 2004 den bu yana unutmadım unutamam

Back
X