- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
- Konu Sahibi Evcilkaktus67
Sütüm gelmeye başladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun geçmiş olsun..
21 haftalık görünüyorsunuz..
ilerlemiş bir hamilelik aslında..
doktorunuz araştıracağız dedi mi?
daha erken bir dönemde olsa doğal karşılanıyor da..
Benim de ilk gebeligimde bebegimin kalbi durmustu. Kendimi sucladim aylarca acaba ben mi birsey yaptim diye. Testlerde hicbir sebep cikmadi. Simdi 7 aylik bir bebegim var. O yasadigim üzüntü hic cikmadi icimden. Benim iki minik kizim var biri bekliyor bizi cennette. Zamanla hafifliyor ama. Uzulme demek de bosBebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...
İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...
İçimde ki boşluk zamanla gider mi acaba?
Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..
Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...
Çok özlüyorum kızım seni...
Seni çok seviyorum melek kızım benim...
Sana kavuşacağım günü sabırla bekliyorum...
Başınız sağolsun.Çok üzüldüm.Rabbim dayanma gücü versin.Bu zor gecemde destek olan sizlerden Allah razı olsun.. Allah'ım sizin dd gönlünüzü ferah tutsun.
başın sağolsun, Allah sabır versin, çok iyi olurGeçen hafta detaylı ultrason yaptırmıştık ve herşey normaldi.
Genetik test, pıhtılaşma testi ve enfeksiyon testi yapılacak.
Allah sana hiç günaha bulaşmadan cennetine kabul ettiği bi evlat nasip etmiş İnşallah ahiretinde kavuşturur sizi o tertemizliğiyle tanırsın kızınıBebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...
İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...
Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..
Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...
rabbim sabırlık versin öncelikle ne demek olduğunu çok iyi bilirim bende ilk bebeğimi kaybetmiştim.kendinizi suçlamayın sakın ömrü o kadarmış.en kısa zamanda yine olur inş.Bebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...