Bebeğimi kaybettim....

Başınız sağolsun geçmiş olsun..
21 haftalık görünüyorsunuz..
ilerlemiş bir hamilelik aslında..
doktorunuz araştıracağız dedi mi?
daha erken bir dönemde olsa doğal karşılanıyor da..

bunun ne tarifi var ne ilacı çeken bilir derler ya öyle bişi ... umarım toparlanman kolay olur cennet meleğin oldu sevgiyle kalın bu cuma günü Rabbim üzüntünüzü azaltsın...

Başınız sağolsun geçmiş olsun..
21 haftalık görünüyorsunuz..
ilerlemiş bir hamilelik aslında..
doktorunuz araştıracağız dedi mi?
daha erken bir dönemde olsa doğal karşılanıyor da..

Geçen hafta detaylı ultrason yaptırmıştık ve herşey normaldi.

Genetik test, pıhtılaşma testi ve enfeksiyon testi yapılacak.

Ayni aciyi ekim ayinda ben de yasadim. Cok gecmis olsun. Söylenecek cok fazla bir sey olmuyor bu tur durumlarda, anneyi hicbir sey teselli etmiyor cok iyi bilirim. Tum testlerini yaptir sakin ihmal etme. Ilk kaybinsa eger ilk kayiplarda pek genetik arastirmaya gerek gormuyor doktorlar ama sen israrci ol.

Bebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...

İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...

İçimde ki boşluk zamanla gider mi acaba?

Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..

Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...

Çok özlüyorum kızım seni...
Seni çok seviyorum melek kızım benim...

Sana kavuşacağım günü sabırla bekliyorum...
Benim de ilk gebeligimde bebegimin kalbi durmustu. Kendimi sucladim aylarca acaba ben mi birsey yaptim diye. Testlerde hicbir sebep cikmadi. Simdi 7 aylik bir bebegim var. O yasadigim üzüntü hic cikmadi icimden. Benim iki minik kizim var biri bekliyor bizi cennette. Zamanla hafifliyor ama. Uzulme demek de bos :(

Canım başın sağolsun acı ve içindeki boşluk tarif edilemez. Yawrum baya da büyümüş ama unutma cennet te güzel bir meleğin var ve sen onu ozaman görüceksin nasıl güzel bir hediye.
Bende biri 14 haftalık diğeri 8 haftalık bebeğimi kaybettim malesef.
Rabbim dayanma gücü versin. Bir daha yaşatmasın.

Geçen hafta detaylı ultrason yaptırmıştık ve herşey normaldi.

Genetik test, pıhtılaşma testi ve enfeksiyon testi yapılacak.
başın sağolsun, Allah sabır versin, çok iyi olur
bende ilk bebeğimi 9 haftalık iken kaybettim, o kadar minik olduğu halde
kaybettikten sonra çok çok üzüldüm, senelerce anne olmaya korkan ben,
onu kaybedince içimde çok kötü yeri doldurulamayan bir boşluk oluştu,
genetik testler vs yapıldı, kan pıhtılaşması çıktı bende,
şimdi iğne ve ilaç kullanıyorum, Rabbim nasip ederse, dünya ya gelicek

sende ara vermeden yaptır testlerini, inşallah bir dahakine kucağına almak nasip olur.....

okuyunca içim yandı. Rabbim sabırlar versin. Kendini suçlama, bizim gebeliklerde bebek üzerinde bir etkimiz yok ki... Allah veriyor, Allah alıyor. Ne müdahalemiz olabilir ki...

Mesajlara bir bir cevap veremediğim için çok özür dilerim. Dualarınız ve desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır.

Rabbim o kadar büyük ki dayanma gücü veriyor.

Doktorum epidural yapacağım, sakinleştirici vereceğim, çok kolay bir doğum olacak diye söz verdi. Ne oldu biliyor musunuz? Gelmedi...

9 saat sancıdan sonra, sancılarım dakikada bire düştü. Ve bu tam 5 saat sürdü. Annem ve eşim hastaneyi ayağa kaldırdı ama kimse gelmedi. O kadar korktum ki doktor yok, gelmeden doğuramam diye ölü bebeğimi sıkarak içimde tuttum. Zaten doğumhaneye yetişemeden sandalyede doğum yaptım. Tüm bu üzüntüyü, acıyı geçtim. O an çıldırdığımı düşündüm korkudan....

Herşey Allah' tan ama bu üzüntünün üstüne bunları bana yaşatmaya kimsenin hakkı yoktu....

Allahıma şükürler olsun,

Kızımızın çok güzel bir mezarı oldu.

Genetik doktoru ile görüştük, gereken tüm testler yapılıyor, sonuçları bekliyoruz.

Tek başıma doğum yaptım, canıma birşey olmadı. Aklıma mukayyet olabildim. Eşim ve annem olmasa yapamazdım.

En önemlisi kızım bir melek ve bir gün onunla kavuşacağıma o kadar eminim ki...

İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...

Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..

Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...

Allah sana hiç günaha bulaşmadan cennetine kabul ettiği bi evlat nasip etmiş İnşallah ahiretinde kavuşturur sizi o tertemizliğiyle tanırsın kızını

rabbim sabırlık versin öncelikle ne demek olduğunu çok iyi bilirim bende ilk bebeğimi kaybetmiştim.kendinizi suçlamayın sakın ömrü o kadarmış.en kısa zamanda yine olur inş.

Başın sağolsun
27 haftalık kızımı bende karnımda kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum canım...
Bende kendimi suçluyorum sonra nasip diyorum... :KK43:
Elden birşey gelmiyor

Back
X