Bebeğimi kaybettim..

Başınız sağolsun bir anne değilim ama sizi iyi anlıyorum abimin eşide hamileydi 8. Ayında anne karnında bebeği kaybettik çok üzüldük tabi annenin psikolojiside çok bozuldu üstünden 8 ay geçti şimdi yine hamile inşallah sizde kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.

Allah sabırlar versin cennette şefaatçi olsun inşallah.Ben de 3 ay önce kaybettim insan alışıyor, zor biliyorum ama hafifleyecek kimsenin dokunmasını istemediğin bir yara olarak kalacak sana özel...Hayat devam ediyor Rabbim tek aldı çift çift versin inşallah inancın var mı bilmiyorum varsa namaza kurana sarıl inan bana tek teselli Allah'a yakınlaşmak

Basin sagolsun. Ilk bebegim dış gebelikti, alindi. Ilk basta dıs gebelik oldugu anlasilmadi. Kanamalar olunca dusuk zannedildi. Cok uzulmustum. Doktorum uzulme saglikli bebek yasar demisti. Hic unutmuyorum.
Tekrar basin sagolsun.

Ne söylenir bilmiyorum sevincimi de burda paylaşmıştım ama çok geçmeden bugün uyandım ve bebeğim benden gitti... tam 2 senedir onun için çabalayıp kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı sonunda rabbim nasip etti derken 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu duygu hiç birşeye benzemiyormuş gerçekten.... içimin nasıl yandığını tarif edemiyorum...

allah sabir versin

Back
X