bebegimi kaybettim:(

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Bigun benimde buraya yazicagim hic aklima gelmezdi tabiki hersey biz insanlar icin ama cok sukur ki bir saglikli oglum var Allah hepimizin evladina saglik uzun omur versin .onceki gun kanamam baslayip dr gittigimde bebegimi kaybetmis oldugumu ogrendim ve maalesef 12 haftada oldugu icin kurtajla alindi cok zordu ama suan kafamda sorular ,nedenler,nicinler.Acaba tekrar hamile kalirmiyim ,tekrar ayni seyi yasarmiyim bundan sonrasi icin bi risk teskil ediyomu.Benim gibi bebegini kaybedip tekrardan hamile kalmis bebegini kucagina almis arkadaslar özellikle sizden mesaj bekliyorum.Moralim cok bozuk ve bi daha hamile kalmaktan coook korkucam.

canım allah sabırlar versin sana. çok zor bilirim. ben o kadar göremesemde kürtaj oldum bende. çok zor bir durum. dua et ilk evladına sağlık versin rabbim. ama kürtajdan sonra çok hamile kalan var. sen şimdi gelecek aya en iyi şekilde hazırlanmaya bak.
doktorun korunma süresi verdimi bilmiyorum.
ama biraz rahminin toparlanmasını bekle en azından 2-3 ay.

meleğin cennette sana şefaatçi olsun inşallah.

Bu aciyi yaşayan bili canım hic endiselere kapilma Her hamileligini ayrı degerlendir bu yasadigini unutmaya calis gecmis olsunn ((

Bu aciyi yaşayan bili canım hic endiselere kapilma Her hamileligini ayrı degerlendir bu yasadigini unutmaya calis gecmis olsunn ((

Cok sagolun kizlar insan basina gelmeyince anlamiyo gercekten bende etrafimda yada kk da cok Duyar okurdum bu durumlarida sanki benim basima gelmey gibi nasil oluyo falan diye dusunurdum bide ogluma hamileligimde hic bi sorun yasamamistim sanki sonraki hamileliklerimde oyle olur diye dusundum hep.Ama ikincisi cok farkliydi testte hemen belli olmadi 5. haftadan sonra ára ara kanamalar oldu yani icimde hep kotu bi his vardi bisey oldu olucak diye hep bekledim ve olduda maalesef.Dr 3 ay korunmaniz lazim dedi ama ya uc ay sonra hamile kalabilirmiyim,kalmaya cesaret edebilirmiyim ya tekrar ayni seyi yasarsam gunlerdir dusunmekten kafayi iyebilirim bi yandan bosver Allah ogluma uzuun omurler versin hic olmayanlara versin diyorum bi yandandan yavrumu kardessiz birakmak istemiyorum,ikinci bi bebek kokusunu cekmek isterim tekrar.Boyle bi olayin beni bu Kadar etkileyebilecegini hic dusunmemistim

suan kasiklarimda ve rahmimde siddetli bir agri var dun bile bu Kadar degildi tecrübesi olanlar yazarsa cok sevinirim acaba normalmiki

sanirim kaynanamla kavga etseydim,yada eltimi kiskansaydim daha cok yardimci olan olucakti oysa benim suan gercekten bi fikre en azindan bi teselliye ihtiyacim var

sanirim kaynanamla kavga etseydim,yada eltimi kiskansaydim daha cok yardimci olan olucakti oysa benim suan gercekten bi fikre en azindan bi teselliye ihtiyacim var
Canim bende eylulun 20 dr 2 aylik hamileligimi sonlandirmak zorunda kaldim bebeğim gelisemedi kurtaj oldum kasik agrilari ikinci guon daha fazla oluyor normal yani..benim de bes bucuk yasinda oğlum var o istedigi icin istemistik olmadi ayni senin gibi bende ikicide endiseliydim bana da dr uc ay korunma verdi ama ben ilk adetten sonra krunmadim suan yine hamileyim hic endiselenme olurmu hersey zamanla geciyor.hem beklesende bu korkulari yasayacaksin ben folik asoti kurtajdan itibaren icoyordum simdi oluruna bıraktım takmiyorum allah kismet ederse olur.bes haftalik hamileyim sevinemiyorum bir sene ara versemde sevinemiyecektim sicagi sicagine en iyisi diye düşünüyorum ve ilk adet sonrasi korunmadim umarim allahim buna yiyecek rizk verir.uzme kendini teklrar kalirsin hem dusugun ayagi icinde olurmus hemen olursun bence..su on gunu bi atlat acin dinecek bitanem ogluna saril ben oyle yapmistim...

geçmiş olsun. Allah sabır versin. 8 ay önce bende 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi. yaşadığın tüm duyguları ozaman bende yaşadım. nedenler niçinler ağır mı kaldırdımlar, şunu yemeseydimler ilk başta böyle hissetmen normal ancak unutma yaşamasına mani olacak engeli olan bebekler düşer. sağlıklıysa istersen hopla zıpla sımsıkı tutunur. tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diyorsan şuan 18 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak Allahın izniyle. yaşarsın elbet ancak kendine 2-3 ay zaman ver. 2-3 ay çocuk düşünme. inan geçiyor acılar. sadece isyan etme. sabret rabbim inşalah tekrar yaşatır bu duyguyu sana. ben adet düzensizliği yaşarken hormonlarım dengesizken hamile kaldım. rabbim vermek isterse verir elbet. sabret sadece bu acılar sınavın...sınavımız

sanırım bir tane evladın varmış zaten. o teselli olsun sana. benim ilk gebeliğimdi. düşünki sarılıp acılarımı unutturacak başka bir bebeğim yoktu. hiç evladı olmayanları düşün.

4 gün oldu bebeklerimi aldıralı kalpleri durmuştu benim meleklerimin aldılar benden onları ciğerim hala yanıyo iki canımıda yolladım cennete rabbim orda korusun onları birde kimseden medet umma kendi elin varsa kafanı kaşı yoksa kimsenin elini kullanma iyi bir kaynana iyi bir elti iyi bir görümcen varsa sana destek oluyolarsa kapanma içine ama yapanın yoksa kendi kendinin doktoru ol bana bunları yazmak çok zor meleklerim bende olsaydı ben belki sana sadece üzülürdüm herhalde ama seni anlayamazdım ateş düştüğü yeri yakar bunu diye bilirim bana doktorum 2 3 ay dinlen kocan korunsun çocuk yapmayı düşünme dedi folikasit iç dedi 3 ay hamilelikten önce. çocuk yapmanı engellemez bebeklerini aldırmak demişti çarşamba kontrolüm var şimdi bakalım hem bebeklerimi neden kaybettim onu öğrenicem hemde kontrol olucam allah yardımcımız olsun hepimizin allah sabır versin

sanırım bir tane evladın varmış zaten. o teselli olsun sana. benim ilk gebeliğimdi. düşünki sarılıp acılarımı unutturacak başka bir bebeğim yoktu. hiç evladı olmayanları düşün.

Oncelikle cvplar ve desteginiz icin cooook tesekkur ederim yazarakta olsa insan paylasinca biraz acisi hafifliyo yanlis anlamyin sakin ama yanliz olmadigini bilmek bile guzel.Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallahbunu cani gonulden diliyorum sizin icin elini yuzunu görmüyosun ama cok buyuk bi aci canindan bi cani kaybetmeksukurler olsunki bir oglum var allahim ona uzun omurler versiniki gundur herseyi dusunuyorum dediginiz gibi yok agirmi kaldirdim ,yanlismi beslendim ama hep sebep aramak baska bisey degil ogluma hamileyken ne yaptiysam aynen oyle davrandim doktorumda demisti zaten olucagi varsa yatarkende olur dogucagi varsa hoplasan ziplasanda dusmez.Esimde iki gundur teselli etmeye calisiyo belki bi özru vardi belki saglikli olmiycakti diye ama iste ...amasi var aslinda hepsini bende biliyorum iyiyek ekmegi yokmus allahim Boyle nasib etti diyorum ama azda degil yine 3 ay bitmek uzereyken nerdeyse tam tehlike zamanimi atlattim artik bisey olmaz derken,ogluma kardesinin olucagini soylemiskenicimde kocaman bi bosluk.Ama inanin kendimden once hic evladi olmayanlara dua ediyorum Allah once onlara nasib etsin allahima sukurler benim bi evladim var tek korkum acaba yine olurmu:18:

Canım ben de 21 haftalık bebeğimi kaybettim. Kaybedeli 1 ay oldu ama acısı hep var. Ben de hep kendimi suçladım nerede yanlış yaptım dedim. Bir de benim ilk bebeğimdi, o gidince kendimi o kadar yalnız hissettim ki. Seni cok iyi anlıyorum. Herbir bebişin kendine göre oluşumu var. Bak daha önce de çocuğun olduğuna göre yine olur inşallah. İnşallah Allah sağlıklı bebişlerimizin olmasını nasip eder.

Allah hepimize sabır versin hepimizin acısı ortak destek olalım birbirimize hele ki ben kızımı 3 ay izledim küvezde inanın bu daha zor hep daha beteri var diye düşünün mesela ben ya büyütseydimde kaybetseydim diyorum yani daha beterleri geliyo gözümün önüne ama yinede insan var olan acıya yanıyo

Çok geçmiş olsun cnm Allah sabır versin. Bak negüzel bi evladın varmış Rabbim bağışlasın. İkinciside olur Allahın izniyle neden olmasın benim ilk bebeğim karnımda öldü bende hep tedirgindim ikinci olurmu diye o günler geçmicek gibiydi ama Allaha şükür oldu şuan çok güzel bi kızım var sonra yengemin ilk oğlu vardı ikincisi karnında öldü 2.5 aylıkken kürtajdan bikaç ay sonra yeniden hamile kaldı ve kızı oldu seninde olur sadece rahat ol stres yapma..

Allah sanada sabir versin canim senin haftan dahada ileriymis insallah en kisa zamanda saglikli bi evladin olur
Ben zaten hamile kaldigimi ogrendigimde kotu bi his coreklendi yuregime ve hep dua ettim allahim hayirlisini nasip et ilerleyen aylarda olsa daha zor olurdu,yada sizin gibi(Allah sabirlar versin,basiniz sagolsun)dogduktan sonra Bazende dusunuyorum 20 yasinda gencecik asker oglunu topraga veren anne napsinderdini veren rabbim dermaninida veriyo mutlaka ama yinede cok zor tek tesellim ,avuntum oglum Allah ona uzun omurler versinsizede en kisa zamanda saglikli bir evlat diliyorum inanin aciniz benimde acim suan

dedigim gibi tek tesellim oglum zaten Allah nasib edermi bilemem ama suan icimde oyle bi korku ki tekrar ayni sey gerceklesirmi ,neden oldu,oglumun bi kardesi olsun cok isterim ama ayni aciyi kaldiramam allahim yasatmasinhersey daha cok yeni belki ondan ama ben hamile kalmadan bile korkuyorum suan

Bide arkadaslar kürtajdan sonra sizin kanamaniz ne durumdaydi benim nerdeyse hic yok gibi acaba normalmi:44:doktor operasyondan sonra baktiginda bi miktar biseylerin kaldigini ama kanamayla atilacagini soyledi fakat benim nerdeyse hic kanamam yok.

Bide arkadaslar kürtajdan sonra sizin kanamaniz ne durumdaydi benim nerdeyse hic yok gibi acaba normalmi:44:doktor operasyondan sonra baktiginda bi miktar biseylerin kaldigini ama kanamayla atilacagini soyledi fakat benim nerdeyse hic kanamam yok.

benimde kanamam yok sadece ilk gün vardı 2ci gün yok denecek kadar az ondan sonra tek damla halinde inan bende merak ediyorum çarşamba kontrolüm var sen kontrole gitmedinmi

arkadasım oncelikle gecmiş olsun cok zor bir durum aynı acıyı yaşamış biri olarak yazıyorum benimde başıma geldi cok uzulmuştum korunmadım rabbim 6 ay sonra verdi icini ferah tut herseyin başı stres inşallah tekrar hamile kalman dilegimle benim 6 ay sonra oldu şimdi 2 aylık hamileyim dilerim en yakın zamanda hamile kalırsın tekrar...

geçmiş olsun kızlar Allah bir daha yaşatmasın.kader diyoruz işte biz buna.moralinizi bozmayın ömür varsa dünyaya gelip büyüyorlar ama yoksa yapacak bir şeyde yok...yanıp kavruluyoruz işte böyle..benimde kardeşim bebeğini kaybetti onunla yaşadım bu acıyı çok zor Allah sabır versin...
ben ikinci çocuğuma hamileyken(5 aylık) merdivenlerden düştüm
2. katın başından 1. katın sonuna kadar
sağ kalçam ve sol ayak bileğim ezildi..günlerce yürüyemedim.ama bebeğime hiç bir şey olmadı...kader...Rabbim acılarını göstermesin sağlıklı uzun ömür nasip etsin.henüz bebeği olmayanlarada bir an evvel bu güzel duyguyu tattırsın...

arkadaşım çok geçmiş olsun nasıl bişey olduğunu bende biliyorum tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp kaybetmiştim ilk bebeğimi daha sonra 4 kere daha denedim hamile kaldım erken doğum yaptım acaba yaşayacakmı dediğim bebeğim şuan 10 yaşında ondan 5 yıl sonrada tekrar tüp bebekle bir tane daha evladım oldu rabbim herşeyin hayırlısını versin allah evladına uzun ömürler versin ve ona tez zamanda hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…