bebegimi kaybettim:(

benimde kanamam yok sadece ilk gün vardı 2ci gün yok denecek kadar az ondan sonra tek damla halinde inan bende merak ediyorum çarşamba kontrolüm var sen kontrole gitmedinmi
benimde ilk gun cok az oldu sonrasi ise dedigin gibi damla damla ped kullanmasam bile olur yani.ama sanirim vucudum operasyon oncesi ne var ne yok kendisi attiresmen kendimden korktum ayaklarimdan asagi suzuldu .Benim kontrolum yarin bakalim ne diycek Doktor kafamda binlerce soru var hangisini sorsam,nerden baslasam,icimi nasil rahatlatsam bilemiyorum

Cok sagolun kizlar Allah isteyen herkeze nasib etsin ama ben suan tekrar hamile kalabilirmiyim oglumun bi kardesi olsun derken acayipte korkuyorum:18:sanki cesaret Edip tekrar yapamam ya ayni sey basima gelirse yine

kızlar
bnim de 7.haftadan bri ara ara kanamalarım var
şu an 15.haftada olmamız gerirken 3. haftadayız,kasık ve karın ağrımın fazlalaşmasından dolayı heyet verdi dr
ben size şunu sormak istiyorum,siz de düşük yapmadan önce benim gibi miydiniz
çok umutsuzum,bi yandan düşünüyorum,demek ki sağlıksız ki vücut atmaya çalışıyor
tuvalete giderken bile zorlanıyorm,ne olur bana da cvp yazın

tekrar bebeğin olur arkadaşım..hayırlısıyla inşallah..sağlıklı olsun yine gelen bebeğin inşallah

ben de ilk oğlumdan sonra bir düşük oldu..10. haftada..

arkasından hemen hamile kaldım..yaklışık 2 ay sonra hamileydim..biraz çabuk oldu..ama oldu..şimdi ikinci oğlum 3 yaşına yaklaştı..Allah hepsine ömür versin inşallah

Inaninki bu yazdıklarınız suan ilac gibi geliyo. Allah evlatlariniza uzun omurler versin, size bağışlasin

Inaninki bu yazdıklarınız suan ilac gibi geliyo. Allah evlatlariniza uzun omurler versin, size bağışlasin

amin arkadaşım..

ama o düşükten sonra çocuk mucize diye düşünmeye başladım.hamile olup da karnı burnunda olanlara hayret ettim bir dönem..nasıl düşürmemişler..benim ki neden düştü..değişik bir psikoloji..halbuki bir oğlum vardı..yani neden böyle düşünüyor insan bilemiyorum..

kaybettiği bebeğin yerine yenisini koymak istediğinden sanırım..

yalnız sağlıksız bebeklerin düştüğünü unutma canım..sağlıksız olan doğal yöntemle ayıklanıyor..vücudun bir mucizesi..

üzme kendini ...yine bebeğin olacak inşallah..

Ayni dedigin gibi canim suan kadin doktorundayim ve bir sürü hamile kadın belki içlerinden bazıları istemeden hamile.Dedigim gibi en bastan beri yolunda girmeyen bişeyler vardı ama tekrar olurmu korkusu hu mucizeyi tekrar yasayabilecekmiyim, yada cesaret edebilecekmiyim

Kizlar doktordan ciktim kann alindi beta hcg ye bakilicak düsüyomu diye bazi dusuklerde icerde parca kaldiginda vucut hala hamilelik oldugunu dusunup Hormon uretmeye devam ediyomus.Ultrason yapildi bide ciddi bisey yok azda olsa kanama devam edebilir daha dedi bi dahaki regl 3 asagi bes yukari normal duzende gelir dedi ama kanama miktari duruma göre degisebilirmis.Ve simdilik bu dusuk icin bisey soyleyemeyiz tekrarlayan 3 dusukten sonra Genetik arastirmalara baslaniyomus ama oyle bile olsa sadece sebebini biliyo olursunuz bisey degismez dedi ama sizde korkulucak bisey yok saglikli bi gebelik yasayip bi cocuk dunyaya getirdiniz bu iyiye isaret dusuk yaptiniz diye bundan sonraki hamilelikte risk daha yuksek diye bisey yok dedi(Insallahta oyledir allahima dua ediyorum)Yazmayi unuttugum sey varmi bilmiyorum sorunuz olursa yine cvp veirim kizlar.

ne kadar korun dedi sana

ne kadar korun dedi sana
Benim doktorum oyle pek kuralci degil simdi ben size 6 derim bi baskasina gitseniz 3 ay der bi psikolaga gitsenin 1 sene der dedi sizi en iyi siz tanirsiniz en azindan bi reglinizi bekleyin bi duzene girsin psikolojik olarakta hazirim derseniz hamile kalmanizda bi sakinca yok dedi

çok sağol yarın benimde kont var ama merak ediyorum ağrım ve şişkinliğim çok var oda ara ara sancı yapıyo sendede varmı şişkinlik

degisik bi agrim var affedersin sanki gazin var gibi ama yok alt karnimdada acayip bir aci dr normal kurtajdan dolayi icerisi suan hassas dedi

Kendimi zorlayinca kasiklarimda hissediyorum biseyler ama zamanla gecer sanirim.Evde ufak tefek kendi capimda spor yapmaya calisiyorum hazirlik olsun diye:)Sen nasil oldun canim?

benim çok şükür cnm karın ağrım dindi çok ağrım oluyodu ama kendimi denemedim henüz rahimle ilgili sıkıntım varmı yok mu açıkcası hiç birşey bilmiyorum eşimi yaklaştırmıyorum kendime sende ne kadar sürdü uzak kalmanız özel oldu ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…