benimde ilk gun cok az oldu sonrasi ise dedigin gibi damla damla ped kullanmasam bile olur yani.ama sanirim vucudum operasyon oncesi ne var ne yok kendisi attibenimde kanamam yok sadece ilk gün vardı 2ci gün yok denecek kadar az ondan sonra tek damla halinde inan bende merak ediyorum çarşamba kontrolüm var sen kontrole gitmedinmi
arkadasım oncelikle gecmiş olsun cok zor bir durum aynı acıyı yaşamış biri olarak yazıyorum benimde başıma geldi cok uzulmuştum korunmadım rabbim 6 ay sonra verdi icini ferah tut herseyin başı stres inşallah tekrar hamile kalman dilegimle benim 6 ay sonra oldu şimdi 2 aylık hamileyim dilerim en yakın zamanda hamile kalırsın tekrar...
geçmiş olsun kızlar Allah bir daha yaşatmasın.kader diyoruz işte biz buna.moralinizi bozmayın ömür varsa dünyaya gelip büyüyorlar ama yoksa yapacak bir şeyde yok...yanıp kavruluyoruz işte böyle..benimde kardeşim bebeğini kaybetti onunla yaşadım bu acıyı çok zor Allah sabır versin...
ben ikinci çocuğuma hamileyken(5 aylık) merdivenlerden düştüm
2. katın başından 1. katın sonuna kadar
sağ kalçam ve sol ayak bileğim ezildi..günlerce yürüyemedim.ama bebeğime hiç bir şey olmadı...kader...Rabbim acılarını göstermesin sağlıklı uzun ömür nasip etsin.henüz bebeği olmayanlarada bir an evvel bu güzel duyguyu tattırsın...
arkadaşım çok geçmiş olsun nasıl bişey olduğunu bende biliyorum tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp kaybetmiştim ilk bebeğimi daha sonra 4 kere daha denedim hamile kaldım erken doğum yaptım acaba yaşayacakmı dediğim bebeğim şuan 10 yaşında ondan 5 yıl sonrada tekrar tüp bebekle bir tane daha evladım oldu rabbim herşeyin hayırlısını versin allah evladına uzun ömürler versin ve ona tez zamanda hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip etsin
benimde ilk gun cok az oldu sonrasi ise dedigin gibi damla damla ped kullanmasam bile olur yani.ama sanirim vucudum operasyon oncesi ne var ne yok kendisi attiresmen kendimden korktum ayaklarimdan asagi suzuldu .Benim kontrolum yarin bakalim ne diycek Doktor kafamda binlerce soru var hangisini sorsam,nerden baslasam,icimi nasil rahatlatsam bilemiyorum
canım yarın sorduklarını paylaşırsan bende öğrenmiş olurum benimde kont çarşamba en azından bende fikir edinirim benim aşırı karın ağrım var sendede var mı
Suan muayenehane bekliyorum, kafamda binlerce soru ama dr ye ne sorsam bilemiyorum. Karin ağrısı bendede var canim onuda sorucam tabiiki. Haberleri yazarım mutlakabenimde ilk gun cok az oldu sonrasi ise dedigin gibi damla damla ped kullanmasam bile olur yani.ama sanirim vucudum operasyon oncesi ne var ne yok kendisi attiresmen kendimden korktum ayaklarimdan asagi suzuldu .Benim kontrolum yarin bakalim ne diycek Doktor kafamda binlerce soru var hangisini sorsam,nerden baslasam,icimi nasil rahatlatsam bilemiyorum
canım yarın sorduklarını paylaşırsan bende öğrenmiş olurum benimde kont çarşamba en azından bende fikir edinirim benim aşırı karın ağrım var sendede var mı
kızlar
bnim de 7.haftadan bri ara ara kanamalarım var
şu an 15.haftada olmamız gerirken 3. haftadayız,kasık ve karın ağrımın fazlalaşmasından dolayı heyet verdi dr
ben size şunu sormak istiyorum,siz de düşük yapmadan önce benim gibi miydiniz
çok umutsuzum,bi yandan düşünüyorum,demek ki sağlıksız ki vücut atmaya çalışıyor
tuvalete giderken bile zorlanıyorm,ne olur bana da cvp yazın
Benimde ara ara kanama derken regl kanamasına döndü. Sonrada zaten yukarda yazdigim gibi.Ve senin gibi bende bu hamilelikte cok mutsuzdum, hatta depresyon gibi biseydi boyle olacağını biliyodum desem yalan olmaz.
Bigun benimde buraya yazicagim hic aklima gelmezdi tabiki hersey biz insanlar icin ama cok sukur ki bir saglikli oglum var Allah hepimizin evladina saglik uzun omur versin .onceki gun kanamam baslayip dr gittigimde bebegimi kaybetmis oldugumu ogrendim ve maalesef 12 haftada oldugu icin kurtajla alindi cok zordu ama suan kafamda sorular ,nedenler,nicinler.Acaba tekrar hamile kalirmiyim ,tekrar ayni seyi yasarmiyim bundan sonrasi icin bi risk teskil ediyomu.Benim gibi bebegini kaybedip tekrardan hamile kalmis bebegini kucagina almis arkadaslar özellikle sizden mesaj bekliyorum.Moralim cok bozuk ve bi daha hamile kalmaktan coook korkucam.
tekrar bebeğin olur arkadaşım..hayırlısıyla inşallah..sağlıklı olsun yine gelen bebeğin inşallah
ben de ilk oğlumdan sonra bir düşük oldu..10. haftada..
arkasından hemen hamile kaldım..yaklışık 2 ay sonra hamileydim..biraz çabuk oldu..ama oldu..şimdi ikinci oğlum 3 yaşına yaklaştı..Allah hepsine ömür versin inşallah
Inaninki bu yazdıklarınız suan ilac gibi geliyo. Allah evlatlariniza uzun omurler versin, size bağışlasin
amin arkadaşım..
ama o düşükten sonra çocuk mucize diye düşünmeye başladım.hamile olup da karnı burnunda olanlara hayret ettim bir dönem..nasıl düşürmemişler..benim ki neden düştü..değişik bir psikoloji..halbuki bir oğlum vardı..yani neden böyle düşünüyor insan bilemiyorum..
kaybettiği bebeğin yerine yenisini koymak istediğinden sanırım..
yalnız sağlıksız bebeklerin düştüğünü unutma canım..sağlıksız olan doğal yöntemle ayıklanıyor..vücudun bir mucizesi..
üzme kendini ...yine bebeğin olacak inşallah..
Kizlar doktordan ciktim kann alindi beta hcg ye bakilicak düsüyomu diye bazi dusuklerde icerde parca kaldiginda vucut hala hamilelik oldugunu dusunup Hormon uretmeye devam ediyomus.Ultrason yapildi bide ciddi bisey yok azda olsa kanama devam edebilir daha dedi bi dahaki regl 3 asagi bes yukari normal duzende gelir dedi ama kanama miktari duruma göre degisebilirmis.Ve simdilik bu dusuk icin bisey soyleyemeyiz tekrarlayan 3 dusukten sonra Genetik arastirmalara baslaniyomus ama oyle bile olsa sadece sebebini biliyo olursunuz bisey degismez dedi ama sizde korkulucak bisey yok saglikli bi gebelik yasayip bi cocuk dunyaya getirdiniz bu iyiye isaret dusuk yaptiniz diye bundan sonraki hamilelikte risk daha yuksek diye bisey yok dedi(Insallahta oyledir allahima dua ediyorum)Yazmayi unuttugum sey varmi bilmiyorum sorunuz olursa yine cvp veirim kizlar.
Benim doktorum oyle pek kuralci degil simdi ben size 6 derim bi baskasina gitseniz 3 ay der bi psikolaga gitsenin 1 sene der dedi sizi en iyi siz tanirsiniz en azindan bi reglinizi bekleyin bi duzene girsin psikolojik olarakta hazirim derseniz hamile kalmanizda bi sakinca yok dedine kadar korun dedi sana
Benim doktorum oyle pek kuralci degil simdi ben size 6 derim bi baskasina gitseniz 3 ay der bi psikolaga gitsenin 1 sene der dedi sizi en iyi siz tanirsiniz en azindan bi reglinizi bekleyin bi duzene girsin psikolojik olarakta hazirim derseniz hamile kalmanizda bi sakinca yok dedi
çok sağol yarın benimde kont var ama merak ediyorum ağrım ve şişkinliğim çok var oda ara ara sancı yapıyo sendede varmı şişkinlik
Canim merak ettim seninde kontrolun vardi noldu ,ne dedi dr?Umarim hersey yolundadir
çok şükür bi sıkıntı yok martta deniycez kısmetse iple çekiyorum martı umarım bi aksilik olmadan olur.
amin rabbim hepimize nasip etsin agrıların dindimi ?
Kendimi zorlayinca kasiklarimda hissediyorum biseyler ama zamanla gecer sanirim.Evde ufak tefek kendi capimda spor yapmaya calisiyorum hazirlik olsun diye:)Sen nasil oldun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?