Düşük E="tokyobendest: 38680742, member: 437123"]Allah yardimcin olsun canim cok zor ben dusuk yaptgimda bile kahroldum aglamaktaan seni dusunemiyorum suan amabdedigimiz gibi allah verdi allah aldi seni cennette bekleyen biri var
hep hayirlisi diyelim
Düşük acisini bende yasadim.o da çok zor.amabunu yasayinca bu acinin bbambaşkabisey oolduğunu anladim.dusunsenize 4.5 ay onun yanından ayrilmamissiniz gece gündüz berabersiniz bi anda boslukta oluyorsunuz.bazen bende gitmek istiyorum onun yanina o kadar özledimki: ama Rabbim ne zaman iisterse tabi.cennette olmasi ona çok iyi bakilmasi zaten tek avuntum.
E="tokyoo, post: 38680742, member: 437123"]Allah yardimcin olsun canim cok zor ben dusuk yaptgimda bile kahroldum aglamaktaan seni dusunemiyorum suan amabdedigimiz gibi allah verdi allah aldi seni cennette bekleyen biri var
hep hayirlisi diyelim
Canım başın sağolsun Allah sabır versin,çok zor ama hayatta herşeye alışıyor insan,herşeyin ilacı zaman,tabi söylemesi kolay ama dayanması çok zordur tahmin ediyorum
Ben kendimi hic güçlu bulmuyorum ama.dayanamiyorumm.hic gozumun önünden gitmiyor yavrum.hep gozumun önune geliyor yavrumun yoğunbakimdaki durumu.dayanamıyorum.ise basladim evde duramadigim için.zaten doğumiznindeydim. ama aklimi veremiyorum ise.Allahtan anlayislilar.yanina gitmek istiyorum çok kuzumun.ama çok günah bunun bilincindeyim.öyle olursa bile Rabbim izin vermez.kuzunun yanina cennete gidemem.
Canım başın sağolsun Allah sabır versin,çok zor ama hayatta herşeye alışıyor insan,herşeyin ilacı zaman,tabi söylemesi kolay ama dayanması çok zordur tahmin ediyorum
Sagolun.amin inşallah Rabbimden tek dileğim sabir.çok zor yapamiyorum.herkes yeniden evladin olur diyor.bu bencillik olur benim kuzum doyamadiki hicbiseye.ne anneye ne babaya.doğduğunda farketselerdi herşey farklı olurdu.sonuç ayni olsa bile bu kadar üzülür muydum?tabi uzulrdum ama bu kadar baglanmazdim
Rabbim yardımcınız olsun Dünya'daki en acı şey evlat acısıdır bende bebeğimi kaybettim o Yüzden seni anlayabiliyorum ama hakkında Hayırlısı böyleymiş Rabbim bundan sonra gönlündekileri hayırlı kılsın inşallah
E="tokyoo, post: 38680742, member: 437123"]Allah yardimcin olsun canim cok zor ben dusuk yaptgimda bile kahroldum aglamaktaan seni dusunemiyorum suan amabdedigimiz gibi allah verdi allah aldi seni cennette bekleyen biri var
hep hayirlisi diyelim
Dusuk Yaptigindada cok uzuluyosun.kucagina alamasanda evladin sonucta.bende ilk bebegimi dusuk yaptim.bu melegim 2.ydi.ama buyutupte kaybetmek daha kotu bisey.kabullenmesi cok zor[/QUOTE]
aynı şeyleri yasadm benim bebegimin sol kalbi gelismems bilemediler hamileyken seni o kadar iyi anlıyorum ki 2015 te yasamissin tekrar gebe kaldnmi aynı sorunları tekrar yaşarım diyeee cokkk korkuyorum