- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Ben de kaybettim ikinci Bebeğimi 9 haftalikken karnımda öldü Allah kimseye yaşatmasin zor ama o hala öbür dünyada sizin evladınız olarak yaşamaya ve büyümeye devam edecek unutmayın.3 ay sonra yine hamile kaldım hatta şu an 1.5 aylık kızım var üzülmeyin yine olur veren de Allah alan da sabır diliyorum..Sorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.
Sorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.
Kıyamam.. Allah sabır versin canım. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeğinizi kucağınızaSorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.
Çok üzüldüm. Rabbim size sabır ve kolaylık versin inşallah. Başka ne denir bilemedim,kelimelerin bittiği yer.Sorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.
Gecmıs olsun basınız sagolsun.10 hafta
şükürki kucagına aldıktan sonra olmadı allah sabır versin zor bir durum hemen yenisi olur inşallah canım.Sorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?