Bebeğimi kaybettim. .

Her acı zamanla geçiyor öyle yada böyle Allahım yar ve yardımcın olsun canım

Allah büyük dua edin veren de alan da O. Herseyde bi Hayır vardır. Allah sabır versin.

Ben de kaybettim ikinci Bebeğimi 9 haftalikken karnımda öldü Allah kimseye yaşatmasin zor ama o hala öbür dünyada sizin evladınız olarak yaşamaya ve büyümeye devam edecek unutmayın.3 ay sonra yine hamile kaldım hatta şu an 1.5 aylık kızım var üzülmeyin yine olur veren de Allah alan da sabır diliyorum..

Moralini yüksek tutmaya çalış. Ben de daha erken haftalarda düşük sonucu kürtaj oldum çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı bir şey hissetmedim bile. İlk zamanlardaki olan kayıplar bebek sağlıklı olmadığı için oluyor. İnşallah en uygun zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir Bebek dünyaya getirirsin.

Çok üzüldüm Rabbim sabir versin.
İnşallah yeniden hayirli evlatlar verir güçlü olun insan her şeye alişiyor derler ya zaman ve dua ilaciniz olucaktir inşallah.

canım herşeyde bi hayır var öyle düşün,ben böyle teselli ettim kendimi biliyorum çok zor ama inan bana geçecek.9 haftalık kalbi durmuştu ilk bebeğimin o an hastane başıma yıkıldı sanki aylarca ne çektiğimi bir ben bilirim sonra rabbim bana tekrar hamile kalmayı nasip etti ve kızım 6 yaşında şimdi, ben bunu fazla takıntı haline getirmiştim stresten 1 yıl boyunca hamile kalamadım ,oysaki ilki hemen korunmayı bırakınca olmuştu, allah hayırlısını versin de oluruna bırak inşallah en kısa zamanda tekrar bebiş gelir

Cok geçmiş olsun başın saolsun bol bol dua et kuzuna bende Bebeğimi kaybedeli bir bucuk sene oldu ve halada cocuk yapamadım bida kaybetcem die ama olsun allahin vardır bi bildiği üzme canını allah sabır versin

Hiç üzülme demicem agla agla agla...ama geçiyor.demekki sağlıklı bir bebek değilmiş.aynusini yaşadım çünkü 10 haftalık bebegimi kaybettim ve kürtaj sonrası iki ay sonra hamileydim yeniden.kızım 1 yaşına girecek insallah yani yine anne olursun hem kürtaj sonrası hamis kalmak çok kolay ben yaşayarak gördüm.ilk bebegimi kaybettiğinde kk bana teselli verdi ayakta kaldım kk sayesinde şimdi sende güçlü ol.
Guclu ol ki iyi bir ANNE olabilesin sefaatci dir insallah allah in takdiri adının tarifi yok sadece sabır ve dua.tez zamanda yine anneligi tadarsin sağlıklı bir bebegin olsun insallah amin

arkadaşım başın sağolsun, Allah hayırlısını versin
bunu bu forumda galiba 3. kez yazıyorum
tek bir yere muayene olmadınız değil mi? kesin eminsiniz değil mi?
bir tanıdığıma da böyle söylediler, bebeğin kalbi durmuş, ex olmuş dediler, yarın kürtaj olman lazım dediler
şu an kocaman kız oldu o bebek...

Kıyamam.. Allah sabır versin canım. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Çok üzüldüm. Rabbim size sabır ve kolaylık versin inşallah. Başka ne denir bilemedim,kelimelerin bittiği yer.

bende geçen hafta 4 haftalıkken düşük yaptım kimyasaldı henüz ama bende çok üzüldüm çok ağladım. çok üzüldüm ağladım bende nerde hata yaptım dedim eksik hissettim kendimi. Allahın vardır bir bildiği dedim doğsaydı belkide sağlıklı olmayacaktı sizde öyle düşünün.Allah en güzelini nasip edecektir bize yine inşallah sabredelim

Gecmıs olsun basınız sagolsun.

Öncelikle bence bu kaybın sebebını ogrenmenızı onerıyorum mutlaka patolojıye gondermenız gerek.
Belkı suanda hıc umurunda degıl ama hıc atlama sonrasınıda cok etkılıyor
benımde bır tane ölü doğumum var 17 haftalık
insan herşeye alışıyor

Bilmiyorum sizi rahatlatirmi ama;
Sahabeler eskiden " keske bi cocugum ölse ya resullah' diye beyanda bulunurlarmis.
" keske ölse" derlermis cogu kisi.
Bunun sebebi o yavrun sana ilerde kefil olucakmis, ' Allahim ben annem babamsiz girmem cennete" diyceklermis.
Ve hatta 12 yasindan once vefat eden her cocuk, aynen o yasta kalicakmis cennette.
12 yas ustu herkes buyuk adam olarak cennette hayatini surdurdukce( cennette bebek yoktur), sizin o vefat eden yavrunuz hep o tatli ufak minicik bebek kalicakmis.
Evlat kokusunu doya doya icinize cekiceksiniz, oysaki biz cocugu vefat etmeyenler cocuktan mahrum kalicaz..

Isterseniz size bi link yollarim bu konuya deginen. Cok guzel anlatimla birlikte insani oyle guzel bilinclestiriyorlarki.
Arkdasin adi Mehmet yildiz.

Şimdi acını doya doya yaşa sonra bi bakıyosun ki tekrardan anne olmak istiyosun ve hayata yeniden sarılıyorsun kaç kere yaşarsan yaşa bu umut hiç bitmiyor

şükürki kucagına aldıktan sonra olmadı allah sabır versin zor bir durum hemen yenisi olur inşallah canım.

Her iste bir hayir vardir. Basiniz sagolsun inanin cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…