Bebeğimi kaybettim

balbocegim_2865

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
26
11
88
36
Hiderosefaliden bebeğimi kaybettim 3gün yaşadı yavrum hersey iyiydi üç aylıkken öğrenmiştim hidrosefaliyi ama sıkıntı yoktu kaybolur denmişti son aylarına doğru yükseldi başındaki su doktorlar 3gün yaşar 5gün yaşar bilemedin 5ay yaşar dedi acı cekmedi bebeğim rabbime yöneldim isyanım yok şefaatçim var benim diye avutuyorum kendimi hiç göz yaşı dökmedim ağlarsam sular içinde kaldırmış öyle duydum su içnde kalmasın diye göz yaşı akıtmadım görmek istemedim dayanamam ağlarım diye annemin anlatığı çok füzel bi bebekmiş beni gibi mavi gözlüymüş bebeğim ve babasına benziyormuş oğlum

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin. Ben de 4 kez kaybettim farklı sebeplerden. Rabbimin takdirine bırakmamız gerek. Bize düşen sabır. Rabbim sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş. Ne mutlu sana ki seni de seviyor demek ki. Zaman Her şeyin ilacı. Bol bol dua et. Inşallah bir daha böyle acılar yaşamadan hayırlı bir evlada kavuşursun.

Canım Allah sabır versin. Bebeğiniz cennet kuşu olmuş. Allah bundan sonra gelecek çocuklarınıza sağlık versin.

Amin arkadaşlar hiç kimse yaşamasıbn çok kötüymüş evlat acısı kendimde pek sağlam değilm 3 hakkım vardı ilkhakkım gitti

Amin arkadaşlar hiç kimse yaşamasıbn çok kötüymüş evlat acısı kendimde pek sağlam değilm 3 hakkım vardı ilkhakkım gitti
Basın sağolsun canım Rabbim sabri ni bol versin bnde 2010 da yaşadım evladım 3gun küvezde yaşadı 4. Gün kaybettik bilirim çok zor bir durum Ciğerleri gelişmemiş dedi Dr lar 37 haftalik doğdu ama 32 haftalik gibiydi ölçümleri 1 800 gr doğmuştu ama bn gördüm hatta altını bile değiştirdim simsiyah uzun sacliydi ömrü kisaymis evladımin daha sonra 2011 aralık doğumlu bir oğlum oldu şimdi 5 yaşına girdi yani diyeceğim İnsanız her şey bizim için Rabbim yine verir inşallah bol bol dua her kapıyı acar

Dün akşam ölÜ doğum Yaptım. Kalp atışları durmuştu ne yazikki . ikinci kez yaşadım evlat Acısını. Rabbim bi daha yaşatmasın

Canım bende 24 haftalık dogum yaptım ve benegım tam 38 gun yasadı bagırsaklatı gelısemedıgınden vefat ettı oglum o kadar ınanıyodumkı ıyılesıp gelecegınden ama kısmet obur dunyada bıze cok faydaları guzellıklerı olacak ıns bebegımde bı bucuk sene sonra olmustu ve olelı 1 sene oluyo hala olmuyo yıne rabbım kımseye bu acıyı yasatmasın sanada rabbım sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…