- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Kaçıncı haftada doğdu peki 2. bebeğiniz normal bi gebelik mi geçirdinizBen varım. Ama ben ilkini de kaybetmedim. 28. Haftada 24 haftayla uyumlu doğdu kızım. 600 Gr. Yaşadı şükür. Doppler akım yavaştı. Testlerim normal cikti. ikinci hamilelikte coraspin kullandim ve akciğer geliştirici iğne yapıldı. normal doğdu.
Ben bulmaya çalışayım o konuyu gülüm, Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın, bebek isteyenlere de nasip etsin inşallah.Hatta burda kan pihtilasmasi olan hamilele konu acmisti cok kisi var tlf giryorum link atamiyorum sana canim bak istersen
Çok geçmiş olsun..Ben de kayıp yaşadım. .İyi akşamlar kızlar 26.haftada 24 hafta ile uyumlu olan kızımı acil sezeryan ile doğurdum çekildiğim dooplerde bebeğime çok az kan gidiyor dendi nstlerim bozuk çıktı bebeğimin kalp atışları düzensizdi ve bebeğimi benden aldılar 2 gün yaşadı sonra vefat etti ben genetik testlerimi yaptırdım bekliyorum lupus testim çıkmış lupus hastası değilmişim ama pıhtılaşmaya yatkınlığım fazlaymış benim gibi olup 2. bebeğine kavuşan var mı ve en kısa sezeryan aranız kaç ay acaba
Bu topiğe bir bakın konu sahibesi : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yasayanlarin-paylasim-alani.98404/page-9640Kaçıncı haftada doğdu peki 2. bebeğiniz normal bi gebelik mi geçirdiniz
Çok geçmiş olsun..Ben de kayıp yaşadım. .Pıhtılaşmasi olup değil ikinci üçüncü dördüncü bebeğini doğuran var canım. Sorun oysa hiç canını sıkmamaya çalış. Bunun ignesi var sanırım günlük yapılıyor. Çevremde bu şekilde olup iğneyle hamileliğini tamamlayan sağlıklı yavrularını doğuran var.Drlar genelde 1 yıl veriyor ama istiyorsan ve dr da uygun görürse 6 ay da yeterli diyorlar.
Teşekkür ederimBu topiğe bir bakın konu sahibesi : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yasayanlarin-paylasim-alani.98404/page-9640
Normal bir gebelik geçirdim. Coraspin kullandim. Birde Dr gecmisimden dolayı akciğer geliştirici iğne yaptı. 38+3 te sezeryanla doğum yaptım.Kaçıncı haftada doğdu peki 2. bebeğiniz normal bi gebelik mi geçirdiniz
Çok sağolun umut oldunuz ilk de mi sezeryandı kaç ay vardı aralarındaNormal bir gebelik geçirdim. Coraspin kullandim. Birde Dr gecmisimden dolayı akciğer geliştirici iğne yaptı. 38+3 te sezeryanla doğum yaptım.
Aminn ablam insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkeze nasip etsin ayni aciyi yasatmasin kimseyeBen bulmaya çalışayım o konuyu gülüm, Allah hepinizin bebeklerini bağışlasın, bebek isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Evet. İlkinde rutin kontrole girmiştim. Özel Dr a gidiyordum. O bi terslik gördü. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Baktı bebek gene gelişmemiş, araştırma hastanesine gönderdi. Pazartesi yatırdılar acil olarak. Cumada bebeğin kalp atışı yavaşladı sezeryanla aldılar. Hatta doğumda kalbi durmuş, kalp masajiyla döndurmusler. 3 ay kuvezde kaldı, şimdi dört buçuk yaşında. Kardeşi iki yaşında.Çok sağolun umut oldunuz ilk de mi sezeryandı kaç ay vardı aralarında
amin inşAllahÇok geçmiş olsun bende kayıp yaşadım. Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim en yakın zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?