- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Cok gecmis olsun. 9. Haftaya kadar hic belirti vermemis olmasi cok ilginc. Allah tekrar yasatmasin insallah. Bu evladinizi saglicakla alin kucaginiza darisi basima olsunSagolun.. Kismi mol gebelik yasamisim.. Genetige gerek kalmadan ogrenmis olduk. Pataloji raporunda molar hucrelere rastlanmistir gibi bir ibare vardi.. Bundan sonrası iyi olsun ins.
Amin Rabbim sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin senin zaten kritik dönem bitmek üzere 12.haftadan sonra daha rahat hissedeceksin hele ki hareketlerini hissedince kaygılar daha da azalacaktır..Cok gecmis olsun. 9. Haftaya kadar hic belirti vermemis olmasi cok ilginc. Allah tekrar yasatmasin insallah. Bu evladinizi saglicakla alin kucaginiza darisi basima olsun
Bir aydir gormedim yavrumu bu aksam kontrole gidicem insallah tekrar ayni talihsizligi yasamam hayirlisiyla bakalim bu aksami atlatirsam kaygilarim epey azalirAmin Rabbim sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin senin zaten kritik dönem bitmek üzere 12.haftadan sonra daha rahat hissedeceksin hele ki hareketlerini hissedince kaygılar daha da azalacaktır..
Güzel haberler alacaksın inş. gönlünü ferah tut..Bir aydir gormedim yavrumu bu aksam kontrole gidicem insallah tekrar ayni talihsizligi yasamam hayirlisiyla bakalim bu aksami atlatirsam kaygilarim epey azalir
Bir aydir gormedim yavrumu bu aksam kontrole gidicem insallah tekrar ayni talihsizligi yasamam hayirlisiyla bakalim bu aksami atlatirsam kaygilarim epey azalir
En son gittiginde kalp atisini duymus muydun?ALLAH büyük yardimcin olsun canim hayirli haberlerle dönersin insallah. Benim randevum sali günü. En son 2 hafta önce gittim
evet ben 6+4 de duydum ilk ondan sonrada birdaha gitmedim. Sali gitcem iste. Insallah hala atiyodur kalbi yavrularimizinEn son gittiginde kalp atisini duymus muydun?
Arada kontrolun olmasi iyiymis. Ben en son 2 martta gordum bebegimi simdi bu aksam gorucem bir de bir aydir napiyo haberim yokevet ben 6+4 de duydum ilk ondan sonrada birdaha gitmedim. Sali gitcem iste. Insallah hala atiyodur kalbi yavrularimizin
ah canim hersey yolundadir hic korkma hem ne güzel bak sen 12. haftandasin kritik asamayi gecmis sayilirsin insallah bugün hayirli haberle birlikte oda olur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinArada kontrolun olmasi iyiymis. Ben en son 2 martta gordum bebegimi simdi bu aksam gorucem bir de bir aydir napiyo haberim yok
Gecen hamileligimde de boyle laylaylom gidip kalbi durdugunu ogrenmistim, yine bu haftalardaydim yaklasik, o yuzden de cok tedirginim ama insallah ayni sey basima iki defa gelmez. Ne kanama ne agri gecende de hicbir belirti vermemistiah canim hersey yolundadir hic korkma hem ne güzel bak sen 12. haftandasin kritik asamayi gecmis sayilirsin insallah bugün hayirli haberle birlikte oda olur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
ay ciddimisin bu haftalardami olmustu?Gecen hamileligimde de boyle laylaylom gidip kalbi durdugunu ogrenmistim, yine bu haftalardaydim yaklasik, o yuzden de cok tedirginim ama insallah ayni sey basima iki defa gelmez. Ne kanama ne agri gecende de hicbir belirti vermemisti
Benim doktorum sadece aksamlari calisiyor sabaha kadar nobetci doktor ben o yuzden 9-10 gibi gidicem. İnsallah guzel haberler veririm size de donusteay ciddimisin bu haftalardami olmustu?
Yine ayni olacak diye birsey yokki canim merak etme hersey yolundadir. Valla 13. haftanin sonun akadar risk hep var gerci doguma kadar da var ama daha az. Allah korusun hayirli haberlerle gel insallah nezaman gidyiorsun doktora? bizimle burdan paylas merak ettim.
Noldu canım yazmamıssın merak ettm????Benim doktorum sadece aksamlari calisiyor sabaha kadar nobetci doktor ben o yuzden 9-10 gibi gidicem. İnsallah guzel haberler veririm size de donuste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?