- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Geçmiş olsun hayırlısı budur belki de canım. Allah tekrar saglıkla nasip eder inşBugün doktor kontrolüm vardı gebeliğim kesenin bulunduğu konum itibariyle biraz riskli başlamıştı. Doktorum ilk defa geçen hafta olumlu konulmuştu. Bugün randevuma gittiğimde güzel haberler beklerken bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi .... başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi. Minik mucizem Beni erkenden terketti şu anda kürtaj için hastanede bekliyorum ... allahım sen bana sabır ver güç ver
Çok geçmiş olsun.Hiç duymuşmuydun kalp atışınıBugün doktor kontrolüm vardı gebeliğim kesenin bulunduğu konum itibariyle biraz riskli başlamıştı. Doktorum ilk defa geçen hafta olumlu konulmuştu. Bugün randevuma gittiğimde güzel haberler beklerken bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi .... başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi. Minik mucizem Beni erkenden terketti şu anda kürtaj için hastanede bekliyorum ... allahım sen bana sabır ver güç ver
Hala inanamıyorum birazdan koparıp alacaklar ...Çok geçmiş olsun canım ben de yaşadım bunu ama şimdi tekrar hamileyim. Ağla istediğin kadar.. Sonra sadece sabret
Evet geçen hafta duymuştuk kalp atışınızıÇok geçmiş olsun.Hiç duymuşmuydun kalp atışını
Doktorum da onu söylüyor sağlıksız olacaktır ondan bu şekilde olmuştur diyor. Ama bir yanım inanmıyorGeçmiş olsun hayırlısı budur belki de canım. Allah tekrar saglıkla nasip eder inş
Hiç üzülme lütfen demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş. Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin herşey de vardır bi hayırHala inanamıyorum birazdan koparıp alacaklar ...
Bende aynı seyi yasadim kalp atisini duydum 9 haftalikken kaybettim cok zor bir yil oldu hala unutamadimBugün doktor kontrolüm vardı gebeliğim kesenin bulunduğu konum itibariyle biraz riskli başlamıştı. Doktorum ilk defa geçen hafta olumlu konulmuştu. Bugün randevuma gittiğimde güzel haberler beklerken bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi .... başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi. Minik mucizem Beni erkenden terketti şu anda kürtaj için hastanede bekliyorum ... allahım sen bana sabır ver güç ver
Çok zor bir durum biliyorum ama her şerde bir hayır vardır canım öyle düşünDoktorum da onu söylüyor sağlıksız olacaktır ondan bu şekilde olmuştur diyor. Ama bir yanım inanmıyor
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versinBugün doktor kontrolüm vardı gebeliğim kesenin bulunduğu konum itibariyle biraz riskli başlamıştı. Doktorum ilk defa geçen hafta olumlu konulmuştu. Bugün randevuma gittiğimde güzel haberler beklerken bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi .... başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi. Minik mucizem Beni erkenden terketti şu anda kürtaj için hastanede bekliyorum ... allahım sen bana sabır ver güç ver
Cokkk gecmis olsun canimBugün doktor kontrolüm vardı gebeliğim kesenin bulunduğu konum itibariyle biraz riskli başlamıştı. Doktorum ilk defa geçen hafta olumlu konulmuştu. Bugün randevuma gittiğimde güzel haberler beklerken bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi .... başka doktora gittim o da aynı şeyi söyledi. Minik mucizem Beni erkenden terketti şu anda kürtaj için hastanede bekliyorum ... allahım sen bana sabır ver güç ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?