Bebeğimi kaybettim :(

Canım seninki de çok çok zor gerçekten Allah hepimize güç sabır versin bebeğim aşılama ile gelmişti sanki bir daha olmayacakmış gibi hissediyorum ama Allahım bir gün bizim de kucağımıza bebişlerimizi nasip edecek inşallah sabır sabır sabır hayırlısı olsun diye dua ediyorum bol bol

Canim benim bizler ne desek bos gelecek sana seni senin yasatiklarini yasayan bilir bunu sakin unutma ben de 2 kez kurtaj oldum cok zor bi durum 1.hamileligimde bebegim gelismedi kalp atisi durdu 2.gebeligimde kesesi gelismedi bebek gelisti kalp atisi durdu o kadar aci birsey ki ama herkes sunu soyledi 2. kurtajimda daha da da gucluydun dediler evet gucluydum cunku seni senden daha cok dusunen biri var rabbimiz var senin kaldiramiycagin bir aciyi sana yuklemez bunu unutma ve seni cennette bir melegin beklediginide unutma 2. hamileligi dusunmeden once genetik bolumune git ben gitseydim 2. bebegimi kaybetmezdim belkide ama herseyde bir hayir var simdi esimde morfoloji bozuklugu cikti onunla ilgileniyoruz bende cok ağladım cok yiprandm ama sonra dedim ki varsa nasibim de rabbim nasip eder insallah ve sabirla bekliyorum evlatimizin bize gelecegi gunu agla icine sakin atma ama sonra soyle de kendine olacak ben rabbimden umitimi kaybetmedim rabbim bana 1 tane verdi sukur 2. de nasip eder insallah de ve bol bol dua et dunya dua uzerine kuruluymus canim

Yazdıklarınızı okurken ağlıyorum. Bir haftadır hiçbişeyin tadı yok. Bebeğimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu. Doktora gittiğimde kesenin etrafında kanama var kaybedebiliriz dedi. Hap kullanmaya ve haftada bir iğne vurulmaya başladım.önceleri bağlanmadım üzülmekten korktum iki kere kalp atışını duydum. En son gittiğimde doktorun herşeyin iyiye gittiğini artık 15 günde bir gelmemi söyledi kanama azalmış 4 aylık olunca bu tamamen geçer dedi. O kadar ümit verdi ki havalara uçtum. Eşimle onu sevmeye başladık hayaller kurmaya planlar yapmaya başladık. İki hafta sonra gittiğimde bebeğimin kalbinin on gün önce durduğunu ve bebeğimin 9. Haftada kaldığını söyledi dünya başıma yıkıldı odadan çıkamadık eşimle sarılıp ağladık. Akşama kadar kendimizi bilmeden ağladık ama malesef ayrılmak zorundaydık ve ertesi gün aldılar ondan ayrıldım. Ölü gibiyim sürekli allahım sabır ver diyorum çok zormuş çok büyük acıymış. Ne yapıcam nasıl devam edeceğim bilmiyorum.

Bende senden 1 ay sonra yani 6 ocakta kürtaj oldum kalbi durmuştu ,, geçmiş olsun acını yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bebişlerine kavusmayı bekleyen kimse yaşamasın inşallah bu acıyı..

Çok geçmiş olsun duygulandırdın beni kader arkadasım inşallah yeniden nasip eder rabbim. Benim birde tüp bebekti o kadar zor olduki ondan vazgecmek seni çok iyi anlıyorum havalar soguk üşütme kendini allah sabır versin canım

Evet çok zor canım Rabbim sanada sabır versin. Dünyamız yıkıldı ama umudumuzu kesmeyeceğiz. Tabiki kimsenin acısı kimseninki ile kıyaslanamaz ama eminim tüp bebek olması daha üzücü bir arkadaşımın yıllarca olmadı tam 12 yıl kaç kez tüp bebek denediler olmadı şimdi ikiz bebeklerine hamile Rabbim inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder hepimize de.

Arkadaşlar İnanın daha yeni Yeni atlatıyorum hala televizyon izlerken hamilelik haberini almış bir insan hamile bir insan falan gördüğümde duygulanıyorum aklıma ilk çift çizgimi gördüğüm anlar geliyor. Ama bizim de sınavımız buymuş güçlü olmak zorundayız sabırla bekleyeceğiz ve allahım bir gün bize de nasip edecek inşallah ilk günler çok zor oluyor ama insanız işte buna da alışıyoruz allahım hepinize sabır güç versin

Öncelikle başınız sağolsun Acmis oldugunuz bu konu sabahtan beri psikolojimi bozdu 10 haftalık hamileuim konuyu okuyunca acaba benimde bebegimde bir sorun var mi diye evham yaptım birde anneyi zehirlenme gibi durumları oluyormuş böyle durumlarda konuyu acarmisiniz korkudan doktoruma gitmeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım üzülme diyemeyiz çünkü üzülmemek elde değil aynı şey benim de başıma geldi 1 temmuzda kürtaj oldum bende kalp atışları durmustu bebeğimin. Yaşayacağımız varmış allah en kisa zamanda acılarını unuttursun sana inşallah

Evet önceden benim hiç dikkatimi çekmezdi hamile ikende şimdi sürekli bebek ve hamile görüyorum. Rabbim sabır versin

Korkma canım herkesin aynı olacak diye bişey yok güçlü ol aklına kötü şeyler getirme

Benim daha bir hafta oldu geçen hafta bugün ayrıldım bebeğim den. Güçlü durmaya çalışıyorum ama yalnız kalınca gece herkes uyuduğunda ağlama krizlerine giriyorum. Kaç haftalıktı?

İşte algıda seçicilik insan öyle oluyor bir de çevremde ne kadar çok hamile ya da bebeği olan varmış arkadaşlarım arkadaşlarımın eşleri şimdi bir de lojmana taşındık hepsinin küçük bebeği var yaşayan bilir çok zor bir durum

Benim daha bir hafta oldu geçen hafta bugün ayrıldım bebeğim den. Güçlü durmaya çalışıyorum ama yalnız kalınca gece herkes uyuduğunda ağlama krizlerine giriyorum. Kaç haftalıktı?
Benim 10 haftalik olmasi gerekirken 10 gün geride kalmıştı karnımda öleli 10 gün olmuştu ben bir de kayinvalidem gildeydim yalnız kalıp aglayamiyordum bile ağla canım içini dök insanlar ne var sanki bir daha olur ne sanki daha küçükmüs filan diyorlar ama öyle olmuyor işte senden bir parça sonuçta

Aynı canım 10+3 dü ama kalbi duralım
Aynı canım benim de 10+3 dü gittiğimde 9. Haftada kalmıştı bebeğim Rabbim sabır versin inşallah tekrar sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder rabbim

Aynı canım 10+3 dü ama kalbi duralım

Aynı canım benim de 10+3 dü gittiğimde 9. Haftada kalmıştı bebeğim Rabbim sabır versin inşallah tekrar sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder rabbim
Amin cumlemize inşallah ama 3 aydır korunmuyoruz olmuyor pazartesi doktora gideceğim inşallah iyice gerilmeye başladım kısmet artık

Amin cumlemize inşallah ama 3 aydır korunmuyoruz olmuyor pazartesi doktora gideceğim inşallah iyice gerilmeye başladım kısmet artık
Canım benimde önce 8 9 ay bebeğim olmadı ne zaman bebek düşünmekten vazgeçtim umudumu kestim hamile kaldım. kesinlikle psikolojik bence sıkma canını inşallah bizimde olacak bir kez veren Rabbim bir kez daha verir inşallah

Bilmiyorum ama sanırım psikolojik çünkü ilk gebeliğimde korunmayı bıraktım hemen oldu çok rahattım böyle olacak mı olmayacak mi diye korkularım yoktu bu ay bebeğim olacak dedim kendi kendime yememe içmeme bule dikkat ettim danki hamileymisim gibi ve hemen hamile kaldım şimdi ise çok geriliyorum süreç uzadıkça daha kötü oluyor

Seninde inşallah tekrar olur canım bir kere olunca yine olur diyorlar en azından hamile kalabiliyorsun diyorlar şu an çok üzülüyorsundur eminim ama elimizden bir şey gelmiyor dua etmekten başka

Seninde inşallah tekrar olur canım bir kere olunca yine olur diyorlar en azından hamile kalabiliyorsun diyorlar şu an çok üzülüyorsundur eminim ama elimizden bir şey gelmiyor dua etmekten başka
Aynen canım bana da tedavi olmadan hamile kaldın gene kalırsın diyorlar şuan onun gerginliğini yaşamak düşünmek de istemiyorum açıkçası şimdilik umutluyum. Ama tabiki acım çok yeni ve haliyle hep umut verici şeylere ihtiyacımız var kürtaja gideceğimde bi kız ile tanıştım iki kez düşük 3. Bebeği iki ay sonra olmuş bizimde olur neden olmasın sağlıklıyız ki bi kez oldu hep böyle düşünüyorum. Bide sen nerede kürtaj oldun ve bebeğin payolojiye gitti mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…