bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum

allahım benım kaynanımın ornegi oda dogulu ve benı hıc ıstemedı 3 sene oldu hala ıstemez ama ben oyle mesafelıyım kı hıc bıseyıme karısamaz yuzu yok ama arada laf caktırmasa olmaz yanı:) aldım oglunun kendıne yedıremıyor ee cok buyuk konustu almam senı dedı ne oldu hıhhhh:9: cocugum olsun hıc de vermem olmasın cocgu demeyı gorsun :47:ama sen mecburum dıyorsun bıraz sabret canım sen annesın senden degerlısı olmaz:16:

sabır bitti son demlerindeyim hergün hergün benim inadıma annem diye seviyor(yüz kere uyarmama rağmen) ve dün pekmez içirmiş artık yeter dedim eşime söylemiş

şimdiden ev aramaya başladım ne yapsam da beceremedim ben bu işi
beni istemediği için bunları yapıyor be kadın bu çocuklar normal çocuk değil prematüre daha fazla üzerine düşüğyorum yediklerini içtiklerini sürekli dr a danışıyorum ama yok arkadaş sen beni dinlememekle keyif mi alıyorsun

biraz annem idare eder 2-2.5 yaşına kadar ondan sonra da kreş
bu kadın yüzünden evliliğim bitecek diye korkuyorum

şöyle söyleyeyim evet doğru anladın ama yan dairede arkadaşlar oturuyor onlara gitmiştik

Cocuklar benim kimse karisamaz diyeceksiniz de soylemek istiyorum. Bir inat ugruna cocuklarin duzenini bozmayin. Yaslari kac bilmiyorum ama onlarin 9-10 gibi yatmasi gerekiyor. Iskence etmeyin cocuklara yahu.

sabır bitti son demlerindeyim hergün hergün benim inadıma annem diye seviyor(yüz kere uyarmama rağmen) ve dün pekmez içirmiş artık yeter dedim eşime söylemiş

beni istemediği için bunları yapıyor be kadın bu çocuklar normal çocuk değil prematüre daha fazla üzerine düşüğyorum yediklerini içtiklerini sürekli dr a danışıyorum ama yok arkadaş sen beni dinlememekle keyif mi alıyorsun

cok zor canım tup bebkle sahıp olmussun ne zordur bızımde olmuyor olursa tup bebek olcak dusunuyorumda gözumden kıskanırım eskı usul bebek yetıstırmemı kaldı ya ben de bugun bosansam gobek atacak ama cok bekler evlendık arkamdan konustu ınsallah cocugu olmaz faln dıye bende sorun yok sukur oglunda var benım gıbı 10 tane kadın alsa olmaz ama ona gore sorun bende ne deyım kı bu kaynanalardan cok cekcek bende cok doluyum:14:tasınmak en ıysı ama o zamn da gelır kalırsa evde kocanda gıt demezse annen baksın 2 yıl sabret allah vermıs sonucta aratmamıs

cok zor canım tup bebkle sahıp olmussun ne zordur bızımde olmuyor olursa tup bebek olcak dusunuyorumda gözumden kıskanırım eskı usul bebek yetıstırmemı kaldı ya ben de bugun bosansam gobek atacak ama cok bekler evlendık arkamdan konustu ınsallah cocugu olmaz faln dıye bende sorun yok sukur oglunda var benım gıbı 10 tane kadın alsa olmaz ama ona gore sorun bende ne deyım kı bu kaynanalardan cok cekcek bende cok doluyum:14:tasınmak en ıysı ama o zamn da gelır kalırsa evde kocanda gıt demezse annen baksın 2 yıl sabret allah vermıs sonucta aratmamıs

şunu çok iy6i bilir ben taşınırken asla benimle gelemez bu yaptıklarından sonra taşınmamın nedeninin kendi olduğunu çok iyi bilir annem bakar 2 yıl eşim de annesini çok görmek isterse hafta sonu gidip görsün ama bana dokunmasınlar

Dun degil ondam onceki gundu sanirim balkonda oturuyorm bi teyze yaninda tatlimi tatlı bi kiz cocugu kolundan cekistire cekistire durdu tam oynamaya gidicek tutup cekiyor kolundan kac kere agladi cocuk acikcasi ben karşıyım anane ve babannelerin bakmasna yaslilar zaten gucleri yetmiyor bide rahatta birakmiyorlar emzik dusuyor yere agzina atip cocuga veriyor cogu yasli kadin yapiyr bunu agzndaki çürük dislerin zararli bakterileri oldugu gibi çocuğa geciyor cok dikkat etmek lazım

o bölgede gelinler susarmış karşı gelmezmişya hani
aynı bölgede yine gelinler çalışıp onun bunun borcunuda ödemez evinde paşalar gibi çocuklarına bakar
çifte standartçı karaktersiz çıkarcı bir kişilik kayınvlideniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen cnm her kaynana bir mi bazı kaynanalar kızının cocuğuna bakar oğlunun cocuğu ona batar bide bakıcıya dünyanın parasını bayılsın da kaynanasını mumla arar :47:

benim 2 oglum var sınavdan sınava bırakıyorum surat 5 karıs, öldükler falan yılda 2 kere halbuki.konu sahibi sükretsin dicem ama kaynanası için kredi cekmiş kızlar ozaman mecbur bakacak yani ve kaynansının tavrıda agır geline karsı.kim olşsa o kadar laf üstüne bebegini vermek istemez ne demek kasıgınla verme mikrop kapar.kendi ogluna agzından cıkarıp vermiştr dogu sartlarında.ama gelini yabancı olarak algılıyor genelde dogulular, asla aileden saymıyor bazıları

evet en mantıklısı bu inşallah bütçemize göre bir yer buluruz eşimle konuştuk o da kiraya çıkmaktan yana
bizim kısmetimiz buymuş

allah yardımcın olsun ama sükret kocan dogulular gibi yapmamıs annemdr sus falan yani.enazından ev tasınmasında uzlasmıssın esinle.

evet çok iyi bakıyor kimi diyor babanne baktığı için sürekli anneyi tanımaz anneye gelmek istemez bunu duyduğum için böyle bir konu açma gereği duydum

Benim de 5 aylıktan beri annem bakıyor kızım anneme kardeşine bayılıyor söz anneanne teyze anne diyor kimin kim olduğunun farkında sen çocuklarında sabah akşam ilgilen diyalogun iyi olsun bazı anneler yatıys bırakıyor bebekleri belki o zaman bu kaygın olabilir

Olasılıklar&şanslar

şunu çok iy6i bilir ben taşınırken asla benimle gelemez bu yaptıklarından sonra taşınmamın nedeninin kendi olduğunu çok iyi bilir annem bakar 2 yıl eşim de annesini çok görmek isterse hafta sonu gidip görsün ama bana dokunmasınlar

en dogru karar bu

Yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz gibi gelsin

Süpermis:)
Evlenmeyin bayanlar,sadece evlenmek için,nisanliyken adam ederim ailesinide onuda demek çok yanlış.Bir bakmalı bayan gelecek verebilirmi kendisine.?
İki buçuk sene sonra ev taşıyacam diyorsun ,buna inanıyor musun gerçekten,seninfedakarliklarin göze geze gelmez ,kaynananin yaptıkları üstün fekadarlik olur ,tasinamazsin eşin gitmez başka yere.
Gerçekten bile bile buradaki bayanların dertleri sıkıntıları.

Back
X