bebeğimi kucağıma aldım işe devam etmelimiyim..:(

mrs coco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
51
2
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben çok kakarsız ve zor bir dönemdeyim oğlum çok şükür doğdu şuan 9 aylık çok iyi bir işim var ve yıllardır verdiğim emeklerin karşlığını terfi olarakta maddi alarakta almak üzereyim ancak oğluma bakıcı bakıyor eşim çalışmamaı oğlumuzun annesinin terbiyesinde büyümesini istiyor maddi olarak çok şükürü bir ihtiyacımız yok zaten bakıcımızda 2000 liraya bakıyor oldukça yüksek sadece kariyerim için çalışm oluyorum..çok arada kaldım eşim çıkıp en azından 2 yıl oğlumuza bakmamı 2 yıl sonrada diledğim sektörde bana iş kuracağını sölüyor..bu noktada ben 2 arada bir derede kaldım şimdi çalışmalımıyım yoksa evimde eşimle çocuğumlamı olmalıyım :(:(

Maddi olarak ihtiyaciniz yoksa tabiki siz buyutun onun buyumesini dolu dolu doyarak siz yasayin cunku o bir daha bu yaslarda olamiyacak....

evet iş para bişekilde geri gelir ama onun bebekliği birdaha gelmiycek diyorum kendime :(:(ama ailemde çok etkiliyo beni yarın nolur bilinmez işini kaybetme çok emek verdin artık beynime kazındı bu cümleler ne sağa gidebiliyorum sola allahım sen yardım et:(eşimlede aram bozuluyo

Size soyle yapin diyemem ama yerinizde olsam ne yaradim onu dusundum. Herhalde bebegime ben bakmak isterdim. Hamiletim ve ogretmenim isimi birakmak istemem ben de ama en az iki yil onunla olmak isterim. Bir de su var. Bebekle 24 saat birlikte olup da nitelikli zsman gecirmeyen annelerimiz var. Herhalde bunu dusunurdum. Ben simdiden isimi ozledim ama galiba once bebeklerim derdim ki bakin ne guzel esiniz is kurma noktasinda destekci benim oyle bir durumum yok. Devlette ogretmenim biraktigim zaman tekrar kpss atama vs. Hic goze alamayacagim bir durum.

teşk ederim değerli yorumlarınız için..bende bir bankada çalışıyorum ama çıkınca tekrar girme şansım yok oğluma değmezmi değer :( bende 6 ücretsiz izin kullanırken sizin gibi işimi özlemiştim ama şimdi uyurken onu bırakmak bazan sabah emerken yarıda kesip servise yetişmek çok zor eşime güvenmem lazım galiba :(inş doğru bir karar verebilrim işe geliyorum ama aklım oğlumda geçen akşam benm kucağımdan bakıcısına atıldı :( yada gün içinde kadın arayıp miraç bugün öpücük vermeyi çğrendi vs hbr verdikçe dahada zorlaşıyor:(

Bakıcıya 2000 lira verdikten sonra size ne kalıyor? Kazancınız çok büyükse çalışmaya devam edebilirsiniz bence ama ufak bir şey kalıyorsa hiç değmez.

aynen öyle sadece kariyerim için çalışmış oluyorum dünyanın binbir türlü hali var ekonomik gücümü kaybetmemek için başkada hiçbir artısı yok bana :(

Bence Eşiniz size her türlü imkanı sağlayabilecek durumdaysa ve sonrasında iş hayatına yeniden dönebilmeniz için destek olacağına söz veriyorsa bir defa bile düşünmeden bebeğinizin yanında olun derim ben.şu an beş aylık bebeğimin bir kaç ay daha yanında kalabilmek için bin takla atıyorum,hiç istemediğim yollar deniyorum.benim imkanlarım yerinde olsa inanın okula başlayana kadar çalışmazdım.sabah uyanıpta beşiğinin yanında beni gördüğü zamanki gülümsemesi, çıkardığı sesler ve gözlerindeki ışıltı her şeye değer.

Back
X