- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
5 kilo ablasi ama Bn çok zayifim ondan taşıyamıyorum belkide ay guldurdun bniKıaaazz 45 günlük bebe kac kilo olabilir kiaaaz ayı gibi cocuuğumu 12 kiloya kadar kanguruda taşıdim 7 kiloyken taşımaya basladım.
Sling nasıl ama ilk çocuk hangisi uyar hiç bilmiyorum kafası tutmuyor kayiyor yanaS-ling diyorum. Puset yoksa kesin alın.
En uygunu sling izleyin videolarSling nasıl ama ilk çocuk hangisi uyar hiç bilmiyorum kafası tutmuyor kayiyor yana
O kumaşlar tutarmi cocuguEn uygunu sling izleyin videolar
Izleyin önce.O kumaşlar tutarmi cocugu
Yanliz bizim arabamız yok
Dediğim gibi benim kullandığım ürünün markasını hatırlamıyorum ama aşağıdaki görselin aynısıydı.Bana link atar mısınız trendyolda çok çeşit var
Ee bunu kendiniz baglayabildinizmi kolaymi yaniDediğim gibi benim kullandığım ürünün markasını hatırlamıyorum ama aşağıdaki görselin aynısıydı.
KYCBABY %100 Pamuk CPCS Sertifikalı Sling Bebeğinizin Konforu ve Güvenliği İçin Bebek Taşıma Şalı - Fiyatı, Yorumları
KYCBABY %100 Pamuk CPCS Sertifikalı Sling Bebeğinizin Konforu ve Güvenliği İçin Bebek Taşıma Şalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Merhaba arkadaşlar bebeğim 45 günlük uygun kanguru bulamadım annem almis ama içinde poposu destekleniyor fakat kafası yana kayiyor omurgasida hafif dik duruyor zaten kafası tutmuyor bu aylarda biliyorsunuz arabada portbebede de olmadı ondada kayıyor aşağı doğru çok hareketli çünkü bana link atar mısınız rica etsem sipariş verip alayim ilk bebek birde tecrubesizim disardada herkes yorum yapıyor bunun içinde sağlıklı mi vs bilmemek değil de ogrenmemek ayıp değil mi fakat ne alacağımızi da solemiyorlar iyice sinirlerim bozuldu 1 buçuk aydır kanguruda taşınıyor daha çok kalça ultrason cektirmedik henş
Hyr yokBence şuan kanguru için doğru değil kafasını tutmaya başladıktan sonra koyabilirsiniz puset bence en güvenilir bebek arabasinin puseti yok muydu
Gelişimi şimdi kotumu etkilenir kanguruyĺaydi hepBence şuan kanguru için doğru değil kafasını tutmaya başladıktan sonra koyabilirsiniz puset bence en güvenilir bebek arabasinin puseti yok muydu
Onu bilemem belki sizin gibi kullanan vardır ama ben tercih etmedim üç dört aylik olmadan kullanmakta istemedimGelişimi şimdi kotumu etkilenir kanguruyĺaydi hep
Bunda dikkat etmemiz gereken nedir peki. Bacaklar M şeklinde olması gerekiyor diyorlar. Siz hangi slingi kullanmıştınızSling yeni doğan için en kullanışlı olanı ilk 4 ay sling ile koyun koyuna mis kokusuyla yaşadık çok güzeldi özlemişim
4 aydan sonrasında kanguruya geçmiştik.
Sling ve kanguru evde de dışarda da en sevdiğim taşıma şekilleriydi çok severek takardım.
İlk bir kaç bağlamada zorlanıyorsanız ilk zamanlar birinden destek alarak bağlayın ama sonrasında alışıyorsunuz merak etmeyin.Ee bunu kendiniz baglayabildinizmi kolaymi yani
Valla uzun zaman oldu ben kullanalı olması gerekeni inanın unuttum ama yeni doğanda tavsiye edilen zaten sling diye biliyorum ben araştırın yine siz.Bunda dikkat etmemiz gereken nedir peki. Bacaklar M şeklinde olması gerekiyor diyorlar. Siz hangi slingi kullanmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?