canımmm mahfettin beni gözyaşlarıyla okudum ama kızdımda senin suçun yok problemli bir çocuk olsa dahamı iyi lütfen kendine yüklenme en doğrusu buymuş de geç yoksa hayatını olumsuz etkilicen bunu kendine yapma...!!!
canım senin hiç bi suçun yokki bilmiyordun hamile olduğunu
bebek sakat doğsaydı gözünün önünde hep acı çekseydi ozaman ne yapardın
o yüzden kendini suçlama senin suçun yok
kendini toparla biranönce sağlığına kavuş
ben de 5 haftalık düşük yaptım 1 ay sonra tekrar hamile kaldım
Allah sana da tekrardan hamile kalmayı nasip etsin
bırakma kendini
çok mutlu oldum bebeğin için Rabbim onu sağlığıyla doğum etmeni nasip etsin. ben sanırım bidaa bebek düşünmüyorum karnımdaki bebeğime sahip çıkamayan ben doğurup dış dünyada nasıl sahip çıkarım ben nasıl anne olabilirim ki . yada iyi bi anne olurmu benden bebeğime kıymısken .
sizler iyiki varsınız
dilansen herkes gibi bende sana yanlışda olduğunu söyleyeceğim. bence saçmalıyorsun,silkelen kendine gel. kendinede eşinede çevrendekilerede böyle haksızlık etme. bence en yakın zamanda psikolojik bir destek almalısın
en yakın zamanda ''ben iyiyim'' yazını okumak ümidiyle
hoşçakal
korunuyor muydunuz yoksa istiyor muydunuz bebeği bilmiyorum ama ben bebek istediğim dönemlerde hep bu işlemler için adet olmayı bekledim. bir problemim olduğunda da hamilelikte içilebilen ağrı kesicileri kullandım yeri geldi ağrılar çektim.. bebek isteyen arkadaşlar lütfen bunlara dikkat edin.
canım benim ben de kürtaj oldum biliyorum zor bir durum ama keşke biraz gelişmesini bekleseydin de öyle aldırsaydın. belki normal olacaktı herşeyi? neyse olan olmuş artık Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin. hem öyle karamsarlığa da kapılma hemen, gelen bebeğin acını alacaktır yeni heyecanlar getirecektir..
korunuyordum ve gecen ay adet gordum adetimden 1 hafta yada 10 gün sonra çekildi filmler. olması imkansızdı oldu. Rabbim bilio bilsem öleceğimi bilsem gitmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?