evet saçmalamak.. kendine haksızlık ediyorsun,hem kendine hem etrafındakilere. bence silkelenmelisin
seni gayet iyi anlıyorum,bu senin elinde olan birşey değil
tamam bilerek bile bile o röntgenlere girseydin bile bile filmlerini çektirseydin tamam o zaman kendini suçlayabilirdin
ama bilmiyordun
senin tek hatan biraz beklememek olmuş,biraz bekleyipde aldırabilirdin amaolan olmuş artık. bu kadar kendini üzüp psikolojini bozma,dua et Allah sana en yakın zamanda bi bebek versin bu derdini unuttursun
canım çok geçmiş olsun. sen farkında değildin ki hamile olduğunun . sakat dünyaya gelse daha mı iyiydi. hem onun hayatı mahvolacaktı hem senin. üstelik onu her gördüğünde kendine lanet edecektin. canım bence vicdanın raha tolsun. ne insanlar var 5 dk lık zevkten sonra hamıle kalınca hemen aldırma telaşına düşüyolar bebeklerını ıstemedıkleri için. Allah sağlık sıhhat versin sana inşallah
dilanım sen benimcanımsın
ben senin insanları hele de bir bebeği nasıl sevdiğini biliyorum
benim kızımı diğerlerini hepsini
kendini üzme lütfen
ve ben snei çok özlemişim ya hafta sonu seni görmek beni öyle mutlu etti ki ağlamamak için vedalaşmadan kaçmaya çalıştım kendin gibi sulu göz yaptın benş
bu topiği yeni fark ettim..okuyunca çok üzüldüm..herşey Allah tan..senin kaderinde de bunu yaşamak varmış..eğer durup duruken bi bebek aldırsaydın sana hepimiz tepki gösterirdik ama sen durup dururken bebeğini aldırmamışsın..bi sürü ilaç kullanmışsın ve radyasyon almışsın..bı bebek için çok tehlikeli..büyük ihtimalle sorunlu doğardı bebeğin..bi canı sakat olarak dünyaya bilerek getirseydin anne olarak onun o halini gördükçe için daha çok acırdı ve elinden bişey de gelmicekti o acı çekerken..böyle düşün..
eğer doğursaydın eli kolu olmayan yada yaşıtları gibi yürüyemeyen oyun oynayamayan bi can dünyaya getirseydin o sana anne neden benim kolum yok neden ben yürüyemiyorum yada neden bende arkadaşlarım gibi değilim deseydi o sorularda için daha çok yanardı..çünkü bilerek doğurcaktın..
ben bile şuan o kadar hastayım ki..boğazlarımdan yutkunamıyorum ateşimde var ama hamile kalmış olabilirim diye ağrı kesici bile içmedim..dahası dr bana penisilin türevi antibiyotiği kullanabilirsin dedi antibiyotik yazdı ama ben içmedim..hep içimde ya hamile kalmışsam sorusu var..sakat bi can doğurcağıma boğazım isterse acıdan kopsun napim..idare ediyorum..sende bilmeden yaşamışsın bunları..o yüzden kendini toparlamaya çalış..
herşey gönlünce olsun..