Bebeğimi özlüyorum

Yüreği evlâd acısı yanan tüm annelere sabır versin.Hayali gözümün önünden gitmiyor doğum sonrası çıkardığı tiz sesi

Yüreği evlâd acısı yanan tüm annelere sabır versin.Hayali gözümün önünden gitmiyor doğum sonrası çıkardığı tiz sesi
Siz onunla aylarca bağ kurdunuz karnınızdaydı bizler ne desek de tam anlayamayız sizin hislerinizi. Bir ömür de gitmez o hayal gözünüzün önünden muhtemelen. Ama biliyorsunuz her canlı ölümü tadacak çok büyük bir acı evet ama siz hayattasınız ve yaşamaya devam ediyorsunuz. Belki kardeşi/kardeşleri olacak onlarda teselli bulacaksınız

İnşallah sağlıkla nasip olsun yeni bir umut iyi gelecek sanki.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Tam bir ay sonra 1 sene olucak kaybedeli. 42 haftada normal dogum yaptim 2 gun yaşadi. Sancilarla hem aci içinde hem mutlulukla dogurmaya gittigim hastaneden aglayarak çıktım. Başkalari süslenirken ben aglayarak giyindim. 1 sene olucak hala içim yaniyor hala agliyorum. Yani elbet bu goz yaslarin bedeli olucak. Yaşamayan gerçekten bilemez
Ben dua ederek sakin kaldim. Bir gun kavusma umuduyla teselli buluyorum. Inanirmisn çevreye anlatilmiyor ben annemle bile dertleşmedim aglayarak acimi anlatmadim bilmiyorum yapim boyle. Bu gibi baska uygulamada acimi döktüm anlayan insanlar çok güzel teselli ettiler. Youtubden onunla ilgili videolar izledim. Suan 3 aylik hamileyim allaha şükür. Üzül agla kuzum acini dök içine asla atma

Cok ıyı anlıyorum aynı cumlelerı duydum bende. 4 yıl beklemiştim. Acını yasamayan bılemıyor maâlesef. Destek alın en azından hafıfletın düşüncelerinızı yonlendırmekde fayda saglar size eminim. Bende oyle rahatlıyorum çünkü. Kendıne zaman tanı acın cok taze bende konu acmıstım buraya herkes cok guzel şeyler yazmıstı ama ben benı hıc anlamıyorlar sanıyordum o zamanlar. Hayat normale tam dönmüyor ama alişiyorsunuz. Ozlemeye bıle.

Başınız sağolsun sizde melek annesi olmuşsunuz.Aglamazsam dahada kötü hissediyorum kendimi.İman ettik inandık verende alanda o bunları biliyorum ama peygamber efendimizi bile ağlatan içimdeki acıyı versem dağlar darmaduman olur dediği imtihan ile imtihan oluyoruz.İcinde aynı acıyı yaşayan insanlardan başkası anlamaz anlayamaz.elhamdulillah çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kavuşun inşallah sakın selamet bir hamilelik geçirin.Rabbimin hazinesi geniş bizlerede nasip olsun.

Çok teşekkür ederim.konusmak insan fıtratinda var ve iyi geliyor bende belki açım hafifler diye açtım.Herkese teşekkür ederim paylaştıkları için.Hayat malesef hemen dönüyor seni içine alıyor.Ahiret hayatındaki o kavuşma umut oluyor.

Kesinlikle dökün içinizi. Bastrırısanız sıze zarar verır aglayın üzülün ama harap olmayın bunun bı sure sonra hafıfleyecegıne inanın. Geçecek demiyorum geçmiyor çünkü ama hafıflıyor yasadıgımız müddetçe hayata uyum saglıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…