Bebeğimi sevememekten korkuyorum :(

Regl sancilari, mide bulantisi sonralari reflu, refluyle gelen oksuruk ve oksurukten dolayi sirt agrilari

hamileligim bana gore zordu ama simdiden ozledim hamileligimi. Bilhassa son 1 ayi. Cok guzeldi.Bendencok soylendim. Hamileligin bu kadar zor oldugunu bana kimse soylemedi dedim. Endiselerim boyut degistirdi kendimi taniyamaz oldum. Hep bir tarafa yatmak cok yordu beni

ama hepsi gecti bebegim 3 aylik ve su an en Onemli o. Hayat amacim tum ysama sebebim, bir seyler basarabilecegime inancim o. Geciyor hepsi ama yerine baska seyler geliyor. Hormon hepsi hormon.
Evet malesef bu hormon beni çok kötü yerden vurdu sevemiceğini düşünmek en zoru olsa gerek en büyük duam bu günlerin geçmesi 🤲🏻

İşte bir tecrübeniz var benim ilk bebeğim olucak Rabbim nasip ederse o yüzden bu korkularım..
Hep filmlerden bunlar.
Bir bebek haberi alıyorlar havalara uçuyorlar.
Yani tabii baştan beri çok mutlu olan, çok heyecanlanan da vardır ama şu dönemde heyecan hissetmemek de normal.
Hele bulantı varsa insan kendi derdine düşüyor.
Hepsi geçecek.

Hep filmlerden bunlar.
Bir bebek haberi alıyorlar havalara uçuyorlar.
Yani tabii baştan beri çok mutlu olan, çok heyecanlanan da vardır ama şu dönemde heyecan hissetmemek de normal.
Hele bulantı varsa insan kendi derdine düşüyor.
Hepsi geçecek.
Evet bulantılardan sonra böyle oldum inşallah hepsi geçer 🤲🏻

Çok normal , daha çok başındasınız ve beden olarak sikintidasiniz.

Sağlığınıza odaklanin , gerisi hep zamanla oluşacak.

Geçecek:)
Ben doğunca bile bir şey hissetmedim.
Zamanla, emek harcayınca o his geliyor.
Size aşk dolu gözlerle bakan bir canlıya bir şey hissetmemek mümkün değil.
Evlatlarımın bana bakışlarını gördüğüm zaman anladım ki bu dünyada kimse beni sevmemiş:)

Anne olmak ve bebekle ilgili yaratılan pembe dünya gerçek değil.
Artık birilerinin bunları çıkıp söylemesi lazım :D

Herkese merhaba..İlk defa yaşadığım bir his fazlasıyla korkuyorum..Bebeğim olsun çok istedim Rabbim nasip etti 8 haftalık hamileyim..O kadar sevindim ki eşim de öyle hayaller kurmaya bile başlamıştık..6. haftaya girince yoğun bulantı ve tiksinmem başladı her gün kusmaktan kilo verdim.Ne olduğunu anlamadan değişik bir his geldi sanki bebeğime karşı bir şey hissetmiyorum eşime karşı da aynısı oldu diyebilirim..Doğunca sanki sevemicem gibi hormonlardan mı olmuştur nolur bana yardım edin.Kendimi çok suçluyorum sevemem iyi bir anne olamam diye korkuyorum :KK43: Böyle yaşayan oldu mu aranızda ben tek miyim bunu hisseden lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
Hiçççç merak etmeyin. Mide bulantılarım yeni yeni geçti. İkinci çocuğum olacak inşallah. Nasıl bi sevgi olduğunu biliyorum evlat sevgisinin ona rağmen midem bulanırken sürekli kusarken ben bile pişman oldum olmasa mıydı diye. Sonra bide öyle düşündüğüm için pişman olup ağladım. Hormonlar yapıyor insanı böyle.

Uykusuzluk bile beni korkutmuyor hiç sevememekten çok korkuyorum neden böyle bir düşünce içerisindeyim kendime şaşırıyorum.İnşallah hepinizin de dediği gibi olur 🤲🏻
Sevmeme ihtimalin yok. Emeğini seviyor insan. Çocuk emekle büyüyormuş. Ama uykusuzluktan korkmuyorum dediğinize göre tam başınıza gelecekleri bilmiyorsunuz. Bebek bakımıyla ilgili kaynaklara bakmanızı öneririm.
mesela benim ilk ayşarda Tomrisin emzirme notları çok işime yaradı, harvey kaarpın kitapları uyku, doğru kundak gibi noktalarda çol işe yarıyor mesela. İlk aylardaki bebek bakımıyla ilgili kitapları okuyun bu aylarda mutlaka

Herkese merhaba..İlk defa yaşadığım bir his fazlasıyla korkuyorum..Bebeğim olsun çok istedim Rabbim nasip etti 8 haftalık hamileyim..O kadar sevindim ki eşim de öyle hayaller kurmaya bile başlamıştık..6. haftaya girince yoğun bulantı ve tiksinmem başladı her gün kusmaktan kilo verdim.Ne olduğunu anlamadan değişik bir his geldi sanki bebeğime karşı bir şey hissetmiyorum eşime karşı da aynısı oldu diyebilirim..Doğunca sanki sevemicem gibi hormonlardan mı olmuştur nolur bana yardım edin.Kendimi çok suçluyorum sevemem iyi bir anne olamam diye korkuyorum :KK43: Böyle yaşayan oldu mu aranızda ben tek miyim bunu hisseden lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
Ben de 3 ay önce 8 haftalıkken kürtaj yaşadım aynı senin gibi olmuştum.Şuan yeniden hamileyim 4.haftadayım başıma gelecekleri biliyorum.Bunların hepsi hormondan takılma

Herkese merhaba..İlk defa yaşadığım bir his fazlasıyla korkuyorum..Bebeğim olsun çok istedim Rabbim nasip etti 8 haftalık hamileyim..O kadar sevindim ki eşim de öyle hayaller kurmaya bile başlamıştık..6. haftaya girince yoğun bulantı ve tiksinmem başladı her gün kusmaktan kilo verdim.Ne olduğunu anlamadan değişik bir his geldi sanki bebeğime karşı bir şey hissetmiyorum eşime karşı da aynısı oldu diyebilirim..Doğunca sanki sevemicem gibi hormonlardan mı olmuştur nolur bana yardım edin.Kendimi çok suçluyorum sevemem iyi bir anne olamam diye korkuyorum :( Böyle yaşayan oldu mu aranızda ben tek miyim bunu hisseden lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
Malesef hormonlar dan oluyor korkma hemen hemen herkes yaşıyor böyle değişik duygular. Öyle Bi sevecen ki bebeğini sen bile şaşırcan😁Bende doguma kadar eşime gıcık olmuştum hatta dogum olsun boşicam seni derdim dogum oldu adam gözüme Bi tatlı gözüktü 😁😁bulantı kusma cok zor Allah yardımcın olsun.

Çok normal , daha çok başındasınız ve beden olarak sikintidasiniz.

Sağlığınıza odaklanin , gerisi hep zamanla oluşacak.
İnşallah herkes böyle dediğine göre olucak inşallah 🤲🏻

Geçecek:)
Ben doğunca bile bir şey hissetmedim.
Zamanla, emek harcayınca o his geliyor.
Size aşk dolu gözlerle bakan bir canlıya bir şey hissetmemek mümkün değil.
Evlatlarımın bana bakışlarını gördüğüm zaman anladım ki bu dünyada kimse beni sevmemiş:)
Ya gerçekten o kadar güzel bir duygu mu ☺️ Peki doğunca korktunuz mu sevemem hiç diye

Hiçççç merak etmeyin. Mide bulantılarım yeni yeni geçti. İkinci çocuğum olacak inşallah. Nasıl bi sevgi olduğunu biliyorum evlat sevgisinin ona rağmen midem bulanırken sürekli kusarken ben bile pişman oldum olmasa mıydı diye. Sonra bide öyle düşündüğüm için pişman olup ağladım. Hormonlar yapıyor insanı böyle.
Kesinlikle hormonlar olduguna inanıyorum artık bu kadar yorumdan sonra bana da dua edin lütfen 🤲🏻

Hormonlardan canım. 18 aylık kızım var o kadar uykusuz huysuz ağlamaklı bir kız ki deli gibi seviyorum. Bu sabah beni öperek uyandırdı mesela. 😂

Sevmeme ihtimalin yok. Emeğini seviyor insan. Çocuk emekle büyüyormuş. Ama uykusuzluktan korkmuyorum dediğinize göre tam başınıza gelecekleri bilmiyorsunuz. Bebek bakımıyla ilgili kaynaklara bakmanızı öneririm.
mesela benim ilk ayşarda Tomrisin emzirme notları çok işime yaradı, harvey kaarpın kitapları uyku, doğru kundak gibi noktalarda çol işe yarıyor mesela. İlk aylardaki bebek bakımıyla ilgili kitapları okuyun bu aylarda mutlaka
Başıma gelcekleri gerçekten bilmiyorum ilk bebeğim olucak Rabbim nasip ederse.. Uykusuzluktan korkmuyorum derken şöyle yeter ki bu his gitsin bebeğimi sevebileyim tek isteğim bu yani..Diğer her türlü zorluğa katlanabilirim gibi hissediyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum.Kitap okumak istiyorum ama mide bulantısından ev işi bile yapamıyorum inşallah bu günleri biraz atlatiyim herseyi yapmak isterim bebeğim için 🤲🏻

hatta ilk doğduğunda bile acaba sevmiyor muyum dedim kendime. halbuki tamamen yenibir süreç, sorumluluklar ve adaptasyon ile ilgili birşey bu. şu an uğruna ölürüm ben küçük suratlımın :KK200::KK200:
sizde de geçer emin olun. çok normal bir durum yaşadığınız. kendinizi suçlamayın

Ben de 3 ay önce 8 haftalıkken kürtaj yaşadım aynı senin gibi olmuştum.Şuan yeniden hamileyim 4.haftadayım başıma gelecekleri biliyorum.Bunların hepsi hormondan takılma
Tek öyle olsun hormonlarımız elbet düzelicek bebeklerimize cok iyi bir anne oluruz inşallah 🤲🏻

Malesef hormonlar dan oluyor korkma hemen hemen herkes yaşıyor böyle değişik duygular. Öyle Bi sevecen ki bebeğini sen bile şaşırcan😁Bende doguma kadar eşime gıcık olmuştum hatta dogum olsun boşicam seni derdim dogum oldu adam gözüme Bi tatlı gözüktü 😁😁bulantı kusma cok zor Allah yardımcın olsun.
Evet bende eşimi sanki sevmiyorum sarılmak öpmek istiyor izin bile vermiyorum ama elimde değil inanın.. Tek duam bu gunlerin gectiğini gormek 🤲🏻

Hormonlardan bu. Emin ol cogu kisiye oluyor. Dogurdugunda da bebege karsi asiri bir sevgi hissetmezsen sakin endiselenme. 40 gun ya da 50 gun gectikten sonra hala hissetmiyorsan o zaman endiselenebilirsin, bir doktora gidersin gecer. Hic uzme kendini hersey cok yolunda :)

Back
X