Bebegimi sutum rahatsiz ediyor neden olabilir

Sütünüze baktırın belki sütünüz yaramıyor böyle bir akrabam vardı bebek içince kusuyordu sütü zehirli denir hattta eskilerden
Arkadaşlar beğenmemiş ama bunu yaşayan yakınım var sütü bebeğe iyi gelmiyor bebeği zehirliyor bizzat kendim öğrendim ve bilgi verdim baktır diye….. bunda nesi kötü. Anne ve bebeği düşündüm. Sadece

Ya daha iltihap yazmayı bilmiyorsunuz bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin. Anne sütü zehirlemez.

Konu sahibi siz de yediklerinize biraz dikkat edin. Alerjen gıdalardan uzak durun. Süt yoğurt tahin limon çikolata kivi çilek ananas vb tüketmeyin.
3. Aydan sonra rahatlarsınız biraz sabredin.
Sütünüz daha terbiye olmamış denir yani dengeye gelmemiş miktarı tazyikli geliyor. Normalde düzelmesi lazımdı ama hiperlaktasyon durumu olabilir. Bunun için emzirme danışmanı desteği alın. Dağlık ocağındaki ebeye sorsanız yardım eder.

Ben zaten kestim sut ve sut urunlerini yumurtayi paketli gidalari dikkat ediyorum

Yakınınızın size aktardığı bilginin kaynağı nedir, hangi hekimdir bilmiyorum ama yakınınızın doğru aktardığının bile garantisi yok. Kaynağından emin olmadığını konular hakkında böyle iddialı büyük laflar etmeyin. Süte baktırılmaz öyle bir şey yok. Bebeğe bakılır. Anne sütü zehirlemez. Bebekte alerji olabilir. O da zamanla azalır diyetle şikayetler hafifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…