- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede sizden bekliyor haberi ondan bisey dememiştirneden sakladın ki diyenler olmuş.saklamadım ki .henüz ben bile bebeği görememişken onlara müjde hamileyim diyemezdim.henüz ortada daha kese var ama kayınvalidem keseden meseden anlamaz .ona hamile deyince karnında bebek var olarak düşünür.yeni nesil terimlerden pek anlamaz o..
nitekim bugün yakınımda bir yere gelmiş .tesadüf bu ya konuyu açtığım güne denk geldi..bana uğradı.hiç konusunu etmedi..çay koydum.onca ordan burdan konuştuk.hiç açmadı.gayet keyifliydi.hiç kırgın gibi bir hali yoktu.öptü etti..bende bişey demedim..
sevinç beklemiyorum .havalara uçsun da demiyorum .sadece bir tebrik yada ne bileyim hayırlı olsun kızım .hamileymişsin hadi sağsalim doğsun inş. gibi güzel temennileri insan yakınından bekliyor .arkadaş demiyorum .kayınvalide diyorum 2.annem dediğim kişi..3. yü de ilk bebekmişçesine sevinç beklemeyin,konuşma arasında tebriklerini yapar geçerler.
espri yaptığınızı varsayıyorum...Bence sakladığınız için eşine tepki olarak böyle davranmış olabilir. Neyse dördüncü bebeğe arar sorar artık![]()
Allaha şükür hem maddi hem manevi anlamda yetebilecek kapasitedeyim.mutlu çocuklarım mutlu bir ailem var..kapı gibi kadınım ..Allah bir hastalık bir engel vermediği sürece ölene kadar arkalarındayım.cesaretliyim..Daha bebeğin büyümediği için ne bu acele diye düşünmüş olabilirler
Hakkaten de sizdeki de iyi cesaret yani![]()
Benim kayinvalidemde ikinci hamileligime tebrik etmedi ve devamida var ben anlatsam bitiremem o yuzden tek sey dicegim kendini kimse icin üzme kimse icin degmez üzülmeye3.bebeğime hamileyim.henüz kimse bilmiyordu.netleşene kadar söylemeyecektim ama eşim bir şekilde mecbur kalıp kayınvalideme söylemiş.kontrole gidecektik.kayınvalidem demiş nereye .doktora demiş eşimde kim hasta demiş .eşimdr yalan söyleyemez .çocuklar hasta diyememiş .öyle işte napıcaksın deyince ısrarla sormuş.eşimde eylül hamile demiş.pek tepki vermemiş.sever aslında beni yani en azından bir şaşkınlıl bir sevinç belirtisi dahi göstermemiş.yaklaşık 10 gün oldu .beni hiç aramadı.doğrumu varmı varsa hayırlı olsun demedi.neden böyle yaptığına anlam veremedim.geçen hafta da görümcem öğrenmiş .onunla da aram çok iyidir.o da aynen hiç aramadı.çok canım sıkıldı bu duruma .içimde ister istemez bit soğuma oldu onlara karşı.severdim halbuki ama şimdi ne gitmek geliyor içimden ne aramak.sizinle paylaşmak istedim..
Allaha şükür hem maddi hem manevi anlamda yetebilecek kapasitedeyim.mutlu çocuklarım mutlu bir ailem var..kapı gibi kadınım ..Allah bir hastalık bir engel vermediği sürece ölene kadar arkalarındayım.cesaretliyim..
olurmu ne küfürü.tamamen yalnış anladınız.ben gayet izah edici ve cesaretli olduğumu belirtmek için yazdım.17 yıl çalıştım .gerekli birikimi yaptım.evet şu an çalışmıyorum eşimle ortak bir hayatı paylaşıyoruz .ortak çocuklarımız var .elbette onlarım bakım eğitim ve geleceğe dair masraflarını karşılayacak.ayrıca bilgilendireyim ;hamile iken emzirmeye devam edilebilir.doktorumda bu konuda beni destekliyor..Çalışmadığına göre maddiyatın eşinden geliyor sanırım
Allah sağlık sıhhat versin de neden küfretmişim gibi bi cevap yazdınız ?
Bebeğinizin daha küçük olduğu yanlış mı?
O çocuk daha anne sütüne muhtaç sonuçta
salla gıtsın benımde bır gorumcem duyar duymaz aradı, esım soylemıs, kv aramadı hıc gecen zıyaretıne gıttık bısı duydum ben dedı bende tasdıkledım ama cok umursamadım bır telefon edebılırdı, bır tane daha gorumcem var onunda emınım haberı vardır ama aramadı , bozuldum mu bozuldum ama umursamamak en ıyısı bız zaten cok gorusmeyız , kendı aılemın sevınc gosterılerı bana yettı .....3.bebeğime hamileyim.henüz kimse bilmiyordu.netleşene kadar söylemeyecektim ama eşim bir şekilde mecbur kalıp kayınvalideme söylemiş.kontrole gidecektik.kayınvalidem demiş nereye .doktora demiş eşimde kim hasta demiş .eşimdr yalan söyleyemez .çocuklar hasta diyememiş .öyle işte napıcaksın deyince ısrarla sormuş.eşimde eylül hamile demiş.pek tepki vermemiş.sever aslında beni yani en azından bir şaşkınlıl bir sevinç belirtisi dahi göstermemiş.yaklaşık 10 gün oldu .beni hiç aramadı.doğrumu varmı varsa hayırlı olsun demedi.neden böyle yaptığına anlam veremedim.geçen hafta da görümcem öğrenmiş .onunla da aram çok iyidir.o da aynen hiç aramadı.çok canım sıkıldı bu duruma .içimde ister istemez bit soğuma oldu onlara karşı.severdim halbuki ama şimdi ne gitmek geliyor içimden ne aramak.sizinle paylaşmak istedim..
neden sakladın ki diyenler olmuş.saklamadım ki .henüz ben bile bebeği görememişken onlara müjde hamileyim diyemezdim.henüz ortada daha kese var ama kayınvalidem keseden meseden anlamaz .ona hamile deyince karnında bebek var olarak düşünür.yeni nesil terimlerden pek anlamaz o..
nitekim bugün yakınımda bir yere gelmiş .tesadüf bu ya konuyu açtığım güne denk geldi..bana uğradı.hiç konusunu etmedi..çay koydum.onca ordan burdan konuştuk.hiç açmadı.gayet keyifliydi.hiç kırgın gibi bir hali yoktu.öptü etti..bende bişey demedim..