ayy o kadar uğraşıp uyuttuktan sonra çalan zil sesine bende deliriyorumm!!!
birgün sinirle zili söktüm attım,kabloları falan sarkıyor yani o derece,yanındada zile basmayın diye kocaman bi yazı vardı,bigün bi baktım zil çaldı şok oldum,bi açtım kapıyı,bi çocuk ayy dedim naptın sen,tamir ettim öyle bastım dediakannehirgeri yerine takmış zili:))çeken bilir,çok iyi anlıyorum seni,Allah yardımcın olsun...
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum beni anladığınız için...
Çok kötü hissediyorum kendimi, annemlere anlatıyorum sen annesin, o senin çocuğun, olur öyle şeyler, geçer diyorlar ama ben artık tahammülsüz biri oldum çıktım.Biri çocuğuğumu uyandıracağına bana küfretsin inanın daha az zoruma gider.
Örneğin bu sabah kızım 5 te kalktı, (5 e kadar 4-5 kez kalkmış su vermiştim) neyse 5 te uyandı yatağından çıkmak istiyor, basbaya uyanmış yani uykulu değil.Neyse aldım salona götürdüm 1 saat oynadım, ekmek yedirdim.Sonra ayağımda yarım saat kadar salladım ve 6,30 gibi yatağa girdim.Yatağa girdiğim gibi uyuyamıyorum, çünkü biliyorum ki eşim işe gidecek 07,00 de alarmı çalacak, neyse o dar zamanda uyumaya çalışırken uyayamadım.Eşimin alarmı çaldı, Asabım bozuldu ama belli etmedim.Eşime dedim ki "neolur ses yapmadan giyin, kız zaten 6.30 da yattı topu topu 8 e kadar uyur, bende biraz uyuyayım, çok uykusuzum" dedim. Ok dedi, gitti tuvalete bir başladı gırtlağını temizlemeye haaak, huuuk diye afedersiniz, güya ses yapmıyor adam.Çocuk uyandı tabi, bende sinirden başladım ağlamaya."Yapma şu hareketi yalvarırım, bin defa uyardım" dedim. O kadar sinirlendim ki eşime bağırdım. Her sabah aynı şey oluyor arkadaşlar, biliyorum eşime bağırmamam gerekiyor ama o kadar sinirlerim harap oldu ki, bugün annemi çağırdım anne biraz sen bak kıza ben kendimi sokağa atıcam dedim.
Hadi uyuması problem, başımın üstüne... peki yemeği neden zorla yiyor, önüne bilgisayar açmadan, başını sabitlemeden yemiyor, aç kalıyor gene yemiyor.Kızımı çok seviyorum o benim herşeyim allah başımdan, koynumdan kokusunu eksik etmesin ama biraz iştahı açılsaydı, birazda uykusu düzene girseydi keşke...Neyse bunada şükür..
bide bu gidişle koca beni boşar heralde...
eşler sinirli kadın çekemiyo pek benim eşim hiç çekemiyo.
korkarım sinirlenmeye daha büyük kavga çıkar çünkü.
bide nolmuş demezmi öldür beni daha iyi yani.
toparla kendini biraz.bende kime diyosam,büyük kızm 6 da fgeliyo kreşten saat 10 kadar deli ediyo beni
hiç tahammülüm yok ona karşı.yemesi içmesi isteği bitmez..
ay beni anlatıyo gibisin.ama allahtan büyük kızı yatırma işi eşime ait kızım öyle istediği için.
h.sonları yardımcı kız var ona bırakıp gezmeye gidebiliyoz,oyüzden h.sonlarını seviyorum..
erkekler tam kazma yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?