Tedavi olsun o zaman buna ikna etEvet seviyo oyüzden tehdit ediyo sürekli ya beni Mutlu etmek içinde devamlı uğraşıyo çk seviyo ama anlaşamıyoruz işte sevgi beye yaratık bazen yataktan ble kaldırmıyo beni suyumu terliğimi ble ayağıma getiriyo temizlik yaptrmıyo ama hep rezil ediyo
edaviyle karekter değişmezki karekterli bu bigün kuzenimle ilgili dertleştim eşimle whatsaptan kavga ettiğimizde onun hakkında konuştuklarını çekip yollucam ona dye tehdit etti bu Nasıl bşey Bn onunla bşey ble paylaşmıyormuş bana iftira atıyo anneme rezil etti beniTedavi olsun o zaman buna ikna et
Evet günahı yok bu yüzden çk üzülüyorm zaten ilerde daha körü olursa psikolojisi ya onu bnden alırlarsa sürekli tehdit eden bi Ada'm var karşmda hak hukuk bilmiyo hiçbşeyden korkusu yok aileme zarar vermekle tehdit etti bi şartla boşanırmış çocuğu nüfusuma almam sesi ben ilerde beler yapıcam tek başıma belki sen biliyomusn bnuseni üzücek birşey söylememek için dikkate ediyim diyorum ama o bebeği aldırcak cesaretin var ama katil olmaya cesaretin var! allah huzurunda bunun hesabını gögüsleme cesaretin var! yazık yapma bunu o bebeğin günahı yok.
sürekli kötü geçmişimi yüzüme vuruyo belki çıcuğuma ble anlatır bana karşı doldurur onunla bi bağım olsun istemiyorm kurtulmak istiyorm çk korkuyorm bi ömür o sorumlulukla ben başarım tek başıma daha çk rezik rüsva olmazmı bu çocukEvet günahı yok bu yüzden çk üzülüyorm zaten ilerde daha körü olursa psikolojisi ya onu bnden alırlarsa sürekli tehdit eden bi Ada'm var karşmda hak hukuk bilmiyo hiçbşeyden korkusu yok aileme zarar vermekle tehdit etti bi şartla boşanırmış çocuğu nüfusuma almam sesi ben ilerde beler yapıcam tek başıma belki sen biliyomusn bnu
çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için çk güzel şeyler sölemişsiniz ama hala napıcağımı bilemiyorm kaçtım çıktım ve bi cafedeyim şimdi napıcam bilmiyorm altınlarıda saklamş kaçmayım dye vermedide beş parasız kaldım bu çocuktan Nasıl kurtulcam ne yapıcam allahım çıkmazdayım resmen kadjn olmak ne zor şeymişÖncelikle şunu bil her derdin çaresi vardır. Bunlar da geçecek...
Bebeğini evde mi aldırcaksın süre geçtiği için hastaneler kabul etmez. Ben aldırdım kalbi durdugu için hiç kolay değil evde nasıl olur kim bilir..
Sana tavsiyem eğer boşanacak gibi değilse kocanın huyuna gitmen. Zıtlaştıkça daha beter olur. Eşin dengesizmiş işin daha zor evet ama erkek milleti genelde pohpohlanmak ister ve kadınların sıkıntılarını hiç çekemezler yani sen iyiysen iyiler kötüysen umursamazlar idare etmezler istisnalar elbette vardır ama tecrübeme dayanarak söylüyorum. Eişim abim babam dayılarım arkadaşların eşleri vs hepsi hemen hemen aynı ilgi ister, iyi ol ister, mutlu gözük ister, hep sağlıklı ol ister ister de ister..
Ya ayrılacaksın ya idare edeceksin...
Son olaraak demedeb geçemeyeceğim Bebeğinin günahına girme annelik çok güzel bi duygu bu zevkten mahrum bırakma kendini
Evet çok zor hemde kaçtım zaten şuan cafedeyim eve geri dönmücem .yoksa çocuğu zorla doğurtcaklar snra geri dönüşü olmucak yok işe falan yollamaz asla öle biri değil beni çk seviyo namusu gbi görüyo aşırı geri kafalı normal bi işte bile çalışmamı istemiyo aslnda iyi biri Mutlu olmam için çk uğraşıyo hiçbi iş yaptrmıyo yorulmayım dye kendi yapıyo ama sinirliysen öle şeyler söyleyip öle ni davranıyo ki hasta normal değilCok zor durumdasın, bu Ada'mla sakin sakin konuşup çare aramaktan baska bir sey gelmiyor aklıma. İnsallah aklını basına alır tahminimce onunla orada tanıştın o da sana asık oldu takıntılı bir şekilde. İnsallah seni ise göndermeye kalkmaz ileride.
Evet sorunlu ve takıntılı ise konuşmak ta fayda vermeyecektir. Hasta olmasını annene ettiği hakaretten anladım. Normal birşey degil yaptığı. Allah yardımcın olsun.Evet çok zor hemde kaçtım zaten şuan cafedeyim eve geri dönmücem .yoksa çocuğu zorla doğurtcaklar snra geri dönüşü olmucak yok işe falan yollamaz asla öle biri değil beni çk seviyo namusu gbi görüyo aşırı geri kafalı normal bi işte bile çalışmamı istemiyo aslnda iyi biri Mutlu olmam için çk uğraşıyo hiçbi iş yaptrmıyo yorulmayım dye kendi yapıyo ama sinirliysen öle şeyler söyleyip öle ni davranıyo ki hasta normal değil
Zaten benden değil Bebek dyo ailemi arayıp sölemiş bunuda geçmişimide anlatmış babam çk ağlamış onlara bşey olursa napalm benÇok zor bi hayat allah yardımcınız olsun ama hemen hamile kalmanda allahın imtihanı. Böyle bi adamla hayat geçmez iki gün sonra sinirlenip insanı Keser de bebek benden değilde der. Bu gidişatta illa ailen eski hayatını ogrenicek önemli olan ona inanirmi ailen. Bide bebek nerdeyse 4. Ayına giricek yazık günah onun herseyi olusmustur cinsiyeti bile bellidir kıyma çocuğuna
Arkadaşlar kaçtım şuan hastanedeyim hangi şehirde olduğumu söyleyemiyorum eski hayatıma geri dönüyorum çk zor benim için artk herşey allahım yardım et nolur dua edin benim için çk acı çekiyorum karnımda çk Ağrı'yo düşük yapıyorm çk zormuş
hayır tabiki ondan kaçtmpavyona dönmek için mi evden kaçtın?
Ben Bi kabustayım uyanamıyorum sonum çok kötü ama kurtulamıyorm lütfen yardım edin..
Biriyle tanıştım aşık oldum çılgınlık yaptım yada kaçış olarak gördüm.pavyonda çalışıyodum dayanamıyodum ama şimdi daha kötü bi hayatım var yada banamı öle geliyo eski hayatımdan ne kadar kötü olabilir bilemiyorm.tanıştıktan 6gün snra evlendim ve hamile kaldım uyarmama rağmen bunu yaptı bana ve ilaç içirmedi kürtaj olmak isteyince tehdit etti ve aileside tehdit etti.hemde ailemle tehdit ediliyorm onlara bişey olucak dye çk korkuyorm bu çocuğu aldırmak çk istedim doğurmak istemiyorum o kadar uğraştım ki ne yapsam olmadı evren çıkıp doktora ble gidemedim gizli iş yapamıyorm bugün babam bile düğünden snra doğum yapınca kaçarsın dedi bugün aradım baba çocuğu aldırıcam ve kaçıcam dedim Ada'm bana yapma kızım dedi ama snra beni kurtarmak için iyi düğün dedi.param yok düğünde takılan altınları alıp kaçmayı ve çocuğu yasal olmayan bi şekilde aldırmayı düşünüyorum.belkide müdahale esnasnda bende ölücem çıkmaz bana çk kötü şeyler düşğndürüyo ne yapsam sonu kötü napıcam ben
Kimileri cocuk ister olmaz sen ne diBen Bi kabustayım uyanamıyorum sonum çok kötü ama kurtulamıyorm lütfen yardım edin..
Biriyle tanıştım aşık oldum çılgınlık yaptım yada kaçış olarak gördüm.pavyonda çalışıyodum dayanamıyodum ama şimdi daha kötü bi hayatım var yada banamı öle geliyo eski hayatımdan ne kadar kötü olabilir bilemiyorm.tanıştıktan 6gün snra evlendim ve hamile kaldım uyarmama rağmen bunu yaptı bana ve ilaç içirmedi kürtaj olmak isteyince tehdit etti ve aileside tehdit etti.hemde ailemle tehdit ediliyorm onlara bişey olucak dye çk korkuyorm bu çocuğu aldırmak çk istedim doğurmak istemiyorum o kadar uğraştım ki ne yapsam olmadı evren çıkıp doktora ble gidemedim gizli iş yapamıyorm bugün babam bile düğünden snra doğum yapınca kaçarsın dedi bugün aradım baba çocuğu aldırıcam ve kaçıcam dedim Ada'm bana yapma kızım dedi ama snra beni kurtarmak için iyi düğün dedi.param yok düğünde takılan altınları alıp kaçmayı ve çocuğu yasal olmayan bi şekilde aldırmayı düşünüyorum.belkide müdahale esnasnda bende ölücem çıkmaz bana çk kötü şeyler düşğndürüyo ne yapsam sonu kötü napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?