Bebeğimi ve kendimi öldürücüm sıkıştım bi yol bulamıyorum yalvarırım yardım edin!

Zaten yolluşmusun normal bi ailede olmakmı sizi bozdu ?
Ne bu yalan dolan daha ıyı hıkaye bulsaydın
neden kacmak ıstedıını bıle anlamadık alıstıgın asagılık hayatımı ozledın hayırdır_?

Konu gercek veya fake cocugunu aldirmak isteyen zihniyeti anlayamiyorum. Ne yasarsan yasa Rabbim onu sana emanet etmedi mi? Bu kadar mi psikolojik sorunlarim vardi aldiracam esim iyi davranmiyor aldiracam bu ne. Ne olursa olsun senden bir parca o. Kurtajin nasil bir vahset oldugunu izledim keserek cikariyorlar kucucuk cani! Kalbi atiyor kalbi!! Ne diyim Rabbim bu dusuncede olanlara akil fikir versin

Bende 1 aylık hamileyim esim o çocuğu istemiyorum diyor 2 yıllık evliyiz ilk çocuğum olacak, ayrıca esimle resmi nikahımızda yok eski esiyle resmi olarak bosanmadı cocukları yüzünden hayatımı mahfettim çok pişmanım. Ama Rabbime dua ediyorum o illa kapı açar. Sende üzülme boşver Allah’a sığın kötü birşey yapma vebali çok büyük.

Konu geçen senenin konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…