Bebeğimi ve kendimi öldürücüm sıkıştım bi yol bulamıyorum yalvarırım yardım edin!

Yanlış yapıyorsun Meltem hanım. Madem bi bataklıktan kaçtın niye başka bataklığa gidiyorsun Ailen öğrenmiş madem git op ellerini af dile kımse atmaz evladını bile bile. Sen gelecegini bile bile karartıyorsun. Bebek için düşük yapıyorum diyorsun ama sen ilk üç ayı atlatmiştın sanırım bişeyler mantıklı gelmıyor. İnsanlardan yardım istıyorsun Burdaki herkezde manevi olarak yardımda bulunuyor ama bildiğini yapıyorsun. On erkeğin kahrını çekeceğine otur evinde kocanın kahrını Çek. Bebektende kurtuldun Nasıl olsa adamda terliğini ayağına getırıyormus madem otur evinde. Yoksa sen bütün bunları o sahte ışıltılı hayat içinmi yaptın ?

T
tabiki hayır zaten nolduysa bu düşünceyle oldu başkalarnın kahrını çekeceğime kocamnkini çekerim dedim ama artk geri dönüşü yok siz onun Nasıl ruh hastası olduğnu bilmiyorsnz

Kimileri cocuk ister olmaz mesela ben bugun dr gittim lesem bozulmus düşük le sonuclandi allaha sukur etmeyi bil
İnşallah Allah gönlüne göre verir hangi kadın istemezki benim Nasıl ciğerim yanıyo bunu bilemezsin ama çocuğu üstüme almam dyen bi Ada'm varsa karşnzda

İnşallah Allah gönlüne göre verir hangi kadın istemezki benim Nasıl ciğerim yanıyo bunu bilemezsin ama çocuğu üstüme almam dyen bi Ada'm varsa karşnzda

istediği kadar almasın mecburen alacak evliyiz yazmışsınız konuya kanunen almak zorunda

istediği kadar almasın mecburen alacak evliyiz yazmışsınız konuya kanunen almak zorunda
Zaten kalbi durdu bebeğimin bugün artık oda kurtuldu öle bi babası olduğu için çk üzülecekti. Yarın suni sancıyla doğum yapıcam çk korkuyorum 2gündür neler çekiyorum bi bilseniz

Oluşmuş cana kıymak cinayettir hanımefendi başınız göğe erdimi?
Herkesin kahrını çekeceğine otur kocanın kahrını çek..
Madem öyle çoçuk yapmasaydın yapıyorsan da atan kalbi durdurmak sana kalmadı.
Pavyonda çok mutlu olursun bekle!
Herkes can atıyor bebek için sen olanı öldürdün madem sorunlu ilişkiniz var uçkurunuza sahip çıksaydınız.

Cocugun günahi nede canina kiymak icin bu kadar israrlisin. madem istemiyodun neden yaptin. millet neler cekiyo cocugum olsun diye yazik günahtir. Esinle arandaki sorunu yazmamissin bilmiyorum ne kadar kötü ama adam senin gecmisini bilerek almadimi simdi ailene derim ederim falan? gizlimi yapiyodun ki
valla 6 gün icinde evlendigin iliskiden ne beklersin bacim kusura bakma. basli baslina yanlis

Kesinlikle bu konuda bir ciddiyet olduğunu düşünmüyorum. Her seferinde faklı konuşuyorsunuz Meltem hanım kumuyu şikayet edeceğim. İnsanların duygularını sumuruyorsunuz

Ben öldürmedim tabiki o an çaresizlikten sölediğim bi kelimeydi kendimi öldürücem anlamnda herşeyi karşıdan görüp yargılıyosnz siz insanlar zorla yaptrdı o çocuğu Bn yapmadm zorla doğurcaksn sesi Bn neler yaşadım yazık size ya düşene bide siz vurun Allah sizin başınıza vermesin

Bebek öleli çok olmuş arkadaşlar hastanede söylendi raporlarımda var neden bilip bilmeden suçluyosnz ki benim o an çaresizlikten sölediğim bişeydi o kim yapabilirki böle bişeyi

Bebeğim öleli çok olmuş kaç gündür ağrıdan duramıyorum yolda çk kötü oldum hastane gittim kalbi atmıyo dediler çok ağladm ama snra dedimki buda Allah'ın işi çk dua etmiştim ben istemezmiydim hayatta en büyük hayalimdi ama öle şeyler yaşadım ki ben bile zehirlenebilirdim haberim ble yokmuş Allah çok büyük herşeyi görüyo bi siz göremiyosunz yazık

Kesinlikle bu konuda bir ciddiyet olduğunu düşünmüyorum. Her seferinde faklı konuşuyorsunuz Meltem hanım kumuyu şikayet edeceğim. İnsanların duygularını sumuruyorsunuz
Her seferinde farklı mı adamanın ne ruh hastası olduğu ordan belli tutarsız davranıyodu bebeğim öleli çk olmuş devlet hastanesinde söylendi bu bana ben bile bilmiyodum belki çk dua ettim Allah gördü arkadaşlar ne kadar acımasızsnz Bn ne acılar yapıyorm sizin sölediklerinize bakın ben çocuğumu kaybettim herşeyimi kaybettim artk cinsiyeti bile belliymiş kız çocuğum olucakmş en büyük hayalimdi bu benim Allah size yaşatmasın inşallah

Bu tür tartışmalar ilk aylarda hatta yıllarda normal hemen gitmeyi düşünme kafanda bitirmiş gibisin sevgi çabuk bitmez bizde ilk zaman lar kıskanç lik her şeye bagirmasi falan çok sorun yaşadım ama düzeldi oda değişti bende birbirinizi bi dinlesiniz bagrismadan özgür hayat dediğin çalıştığın yer den iyidir evlilik biraz daha sabır kardeşim çocuğa yazık etme

Cocugu aldirip o cana nasil kiyicaksin yazik o yavruyada gecmisinide ozleme tabi ailenle kendin konus anlat herseyi o adamla olamayacagin net kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin

Bu konuda
diyorsunuz bebeği aldırmak istedim tehdit etti simdide diyorsunki adam bebeği istemiyor ???

14 haftalık koskoca bebek herşeyi var nasıl bebeğini öldürmeyi düşünebilirsin aklım almıyo gerçekten çocuğunu doğur devlete bırak yani kuruma oda onu sevip şefkat gösterecek evlat hasreti çeken mutlu bir aileye kavuşur sende başının çaresine bakarsın.Bu arada tek bir adamın kahrını çekmeyi çalıştığın yerdeki bir ton sarhoşun kahrını çekmeye tercih etmen daha mantıklı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…