- 24 Şubat 2016
- 8
- 3
- 1
- 32
tabiki hayır zaten nolduysa bu düşünceyle oldu başkalarnın kahrını çekeceğime kocamnkini çekerim dedim ama artk geri dönüşü yok siz onun Nasıl ruh hastası olduğnu bilmiyorsnzYanlış yapıyorsun Meltem hanım. Madem bi bataklıktan kaçtın niye başka bataklığa gidiyorsun Ailen öğrenmiş madem git op ellerini af dile kımse atmaz evladını bile bile. Sen gelecegini bile bile karartıyorsun. Bebek için düşük yapıyorum diyorsun ama sen ilk üç ayı atlatmiştın sanırım bişeyler mantıklı gelmıyor. İnsanlardan yardım istıyorsun Burdaki herkezde manevi olarak yardımda bulunuyor ama bildiğini yapıyorsun. On erkeğin kahrını çekeceğine otur evinde kocanın kahrını Çek. Bebektende kurtuldun Nasıl olsa adamda terliğini ayağına getırıyormus madem otur evinde. Yoksa sen bütün bunları o sahte ışıltılı hayat içinmi yaptın ?
İnşallah Allah gönlüne göre verir hangi kadın istemezki benim Nasıl ciğerim yanıyo bunu bilemezsin ama çocuğu üstüme almam dyen bi Ada'm varsa karşnzdaKimileri cocuk ister olmaz mesela ben bugun dr gittim lesem bozulmus düşük le sonuclandi allaha sukur etmeyi bil
İnşallah Allah gönlüne göre verir hangi kadın istemezki benim Nasıl ciğerim yanıyo bunu bilemezsin ama çocuğu üstüme almam dyen bi Ada'm varsa karşnzda
Zaten kalbi durdu bebeğimin bugünistediği kadar almasın mecburen alacak evliyiz yazmışsınız konuya kanunen almak zorunda
Ben öldürmedim tabiki o an çaresizlikten sölediğim bi kelimeydi kendimi öldürücem anlamnda herşeyi karşıdan görüp yargılıyosnz siz insanlar zorla yaptrdı o çocuğu Bn yapmadm zorla doğurcaksn sesi Bn neler yaşadım yazık size ya düşene bide siz vurun Allah sizin başınıza vermesinOluşmuş cana kıymak cinayettir hanımefendi başınız göğe erdimi?
Herkesin kahrını çekeceğine otur kocanın kahrını çek..
Madem öyle çoçuk yapmasaydın yapıyorsan da atan kalbi durdurmak sana kalmadı.
Pavyonda çok mutlu olursun bekle!
Herkes can atıyor bebek için sen olanı öldürdün madem sorunlu ilişkiniz var uçkurunuza sahip çıksaydınız.
Prima maviydi bende yanlış yere konu açtı sandım :)Bide buranın rengi neden böyle ilkez mi hamilelik bölümüne giriyorum ben ya
Bebeğim öleli çok olmuş kaç gündür ağrıdan duramıyorum yolda çk kötü oldum hastane gittim kalbi atmıyo dediler çok ağladm ama snra dedimki buda Allah'ın işi çk dua etmiştim ben istemezmiydim hayatta en büyük hayalimdi ama öle şeyler yaşadım ki ben bile zehirlenebilirdim haberim ble yokmuş Allah çok büyük herşeyi görüyo bi siz göremiyosunz yazıkOluşmuş cana kıymak cinayettir hanımefendi başınız göğe erdimi?
Herkesin kahrını çekeceğine otur kocanın kahrını çek..
Madem öyle çoçuk yapmasaydın yapıyorsan da atan kalbi durdurmak sana kalmadı.
Pavyonda çok mutlu olursun bekle!
Herkes can atıyor bebek için sen olanı öldürdün madem sorunlu ilişkiniz var uçkurunuza sahip çıksaydınız.
Her seferinde farklı mı adamanın ne ruh hastası olduğu ordan belli tutarsız davranıyodu bebeğim öleli çk olmuş devlet hastanesinde söylendi bu bana ben bile bilmiyodum belki çk dua ettim Allah gördü arkadaşlar ne kadar acımasızsnz Bn ne acılar yapıyorm sizin sölediklerinize bakın ben çocuğumu kaybettim herşeyimi kaybettim artk cinsiyeti bile belliymiş kız çocuğum olucakmş en büyük hayalimdi bu benim Allah size yaşatmasın inşallahKesinlikle bu konuda bir ciddiyet olduğunu düşünmüyorum. Her seferinde faklı konuşuyorsunuz Meltem hanım kumuyu şikayet edeceğim. İnsanların duygularını sumuruyorsunuz
Bu tür tartışmalar ilk aylarda hatta yıllarda normal hemen gitmeyi düşünme kafanda bitirmiş gibisin sevgi çabuk bitmez bizde ilk zaman lar kıskanç lik her şeye bagirmasi falan çok sorun yaşadım ama düzeldi oda değişti bende birbirinizi bi dinlesiniz bagrismadan özgür hayat dediğin çalıştığın yer den iyidir evlilik biraz daha sabır kardeşim çocuğa yazık etmeKaçamıyorum babamın yanına Oray'a gelir kurtulamam dye düşünüyorum 14hqftalık çocuk Zaman'ı geçti ama doğurmak istemiyorum psikolojim iyice bozuldu ve yasal olmayan bi yolla aldırıcam bide çok aşırı para isticekler sanırm kaçınca beni düşman ilan edicek ve çk uğraşıcak belki benimle kaçmazsam aileme düşman oluyo bilemedim ne doğru napıcam eski hayatım zordu sabaha kadar dans edip alkol alıyodm ama özgürdüm kafam rahattı şimdi bianda girdapsa girdim
diyorsunuz bebeği aldırmak istedim tehdit etti simdide diyorsunki adam bebeği istemiyor ???Ben Bi kabustayım uyanamıyorum sonum çok kötü ama kurtulamıyorm lütfen yardım edin..
Biriyle tanıştım aşık oldum çılgınlık yaptım yada kaçış olarak gördüm.pavyonda çalışıyodum dayanamıyodum ama şimdi daha kötü bi hayatım var yada banamı öle geliyo eski hayatımdan ne kadar kötü olabilir bilemiyorm.tanıştıktan 6gün snra evlendim ve hamile kaldım uyarmama rağmen bunu yaptı bana ve ilaç içirmedi kürtaj olmak isteyince tehdit etti ve aileside tehdit etti.hemde ailemle tehdit ediliyorm onlara bişey olucak dye çk korkuyorm bu çocuğu aldırmak çk istedim doğurmak istemiyorum o kadar uğraştım ki ne yapsam olmadı evren çıkıp doktora ble gidemedim gizli iş yapamıyorm bugün babam bile düğünden snra doğum yapınca kaçarsın dedi bugün aradım baba çocuğu aldırıcam ve kaçıcam dedim Ada'm bana yapma kızım dedi ama snra beni kurtarmak için iyi düğün dedi.param yok düğünde takılan altınları alıp kaçmayı ve çocuğu yasal olmayan bi şekilde aldırmayı düşünüyorum.belkide müdahale esnasnda bende ölücem çıkmaz bana çk kötü şeyler düşğndürüyo ne yapsam sonu kötü napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?