Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

bi daha bırakmazsınız olur biter. bırakmak problem değil ama arkadaşınız hem kendi istemiş hem de oyalamayaı becerememiş. ayıp etmiş çok. siz de artık çok samimi olmayın. onun sizden beklediği yardımı da yapmayın.

bak söle bişey yapın.. evinize internet alin.. interneti de tv ye bağlayin.. izleyin hep birlikte. hemde bebegini de izletirsin.. çok güzel olur.
minyonlar çilgin hırsız. ters yüz karayip korsanlari harry potter... (çizgi filmlerin çoğunu izlemişimdir:)
düğün dernek filimi bende çok severim eşimde hasta.:) 2.si çikmiş onu internetten izliycez.
o arkadaşa birakma bence.. bebek anneyi ister başka kimseyi istemez.

Çok ağladıysa panik olmuştur, emanet çocuk sonuçta.

Bebeğiniz sizin yanınızda sakin demek ki, hiç bırakmadıysanız nerden bileceksiniz tepkilerini?
Komsum yasli yetmis yasinda karda yagmurda o bakiyor cocugum tik demiyor ben alisverise gidiyorum. bunlar carsafa koymus zorla uyutmaya calismislar. Ben dedim carsafa koymayin cocugum uyursa kendiliginden uyur diye. Oturan cocuk batmis . ilk dedi tv izliyor duruyor. Niye duran cocugu uyutma geregi duydular ki

acayip uyuz oldum arkadaşına..
bırakma bir daha gitmeyiverin sinemeya canım napalım azcık daha sıkın dişinizi..
arkadaşını evdeki kişiler gaza getirmiş olabilir emanet çocuk niye aldın başına bişi gelirse bilmem ne diye..

bana öyle geldi yoksa kadın kendi istemiş.. eşini dinle fazla yüzgöz olma.

bi daha bırakmazsınız olur biter. bırakmak problem değil ama arkadaşınız hem kendi istemiş hem de oyalamayaı becerememiş. ayıp etmiş çok. siz de artık çok samimi olmayın. onun sizden beklediği yardımı da yapmayın.
Aynen oyle yapicam . isi mecbur dusecek.

acayip uyuz oldum arkadaşına..
bırakma bir daha gitmeyiverin sinemeya canım napalım azcık daha sıkın dişinizi..
arkadaşını evdeki kişiler gaza getirmiş olabilir emanet çocuk niye aldın başına bişi gelirse bilmem ne diye..

bana öyle geldi yoksa kadın kendi istemiş.. eşini dinle fazla yüzgöz olma.
Bana annem kardesdim geldi yarin getir demeseydi ben nerden bilirdim ki geldiklerini. Esim diyor ki kesin onlar son anda bi plan yaptilar cocugu aldiklarina pisman oldular.

ben baskasına cocuk emanet etmezdım , kımsenınde cocuguna bakmam bu sekılde.

sonracıma 8.5 aylık cocuga televızyon nasıl acıyorsunuz gunah degılmı ne ızledıgını bıle bılmeden bakıyor oylesıne.
Gecenlerde bı lokantada bı cocuk 1 yaslarında elınde telefon tutuyor sanırımkı ınstagram acık , vermısler elıne ıste. telefon ters butun goruntuler vıdeolar ters oynuyor cocugun agzından su aka aka o ekrana bakıyor .
Açık olayım cocuk oyle büyütülmez , sinema filan şöyle dursun
biz hala 6 yasındakı cocugun yanında tv acamıyoruz En Büyük KK

bak söle bişey yapın.. evinize internet alin.. interneti de tv ye bağlayin.. izleyin hep birlikte. hemde bebegini de izletirsin.. çok güzel olur.
minyonlar çilgin hırsız. ters yüz karayip korsanlari harry potter... (çizgi filmlerin çoğunu izlemişimdir:)
düğün dernek filimi bende çok severim eşimde hasta.:) 2.si çikmiş onu internetten izliycez.
o arkadaşa birakma bence.. bebek anneyi ister başka kimseyi istemez.
Zaten net var izletyrm da. Biz de bi degisiklik yapalim dedik. Burnumuzdan geldi. Sinemaya girsdk cikartcakmis demek.

eşini dinle..
çocuğunu bırakacak kadar samimi görmüşsün ama aynı samimiyeti görememişsin.. üstelik kendisi teklif etmiş.. krık kere taciz etmenin ne anlamı var ..

ben baskasına cocuk emanet etmezdım , kımsenınde cocuguna bakmam bu sekılde.

sonracıma 8.5 aylık cocuga televızyon nasıl acıyorsunuz gunah degılmı ne ızledıgını bıle bılmeden bakıyor oylesıne.
Gecenlerde bı lokantada bı cocuk 1 yaslarında elınde telefon tutuyor sanırımkı ınstagram acık , vermısler elıne ıste. telefon ters butun goruntuler vıdeolar ters oynuyor cocugun agzından su aka aka o ekrana bakıyor .
Açık olayım cocuk oyle büyütülmez , sinema filan şöyle dursun
biz hala 6 yasındakı cocugun yanında tv acamıyoruz En Büyük KK
Ben yabanci dil ogretmeniyim cocugumla turkce konusuyrm yaninda kulak dolsun dfiye yabanci cizgi filmler aciyrm. Cift dilli yetistryrm.

Merhabalar;

İlk önce bu kadar küçük bebeğinizi televizyona alıştırıp köreltmeyin derim.Bol oyun gelişimi için daha yararlı olacaktır.
Sonrasında bazen çocuklarda bu durum oluyor ev eşya ve kişilerinde yabancı olması sanırım panik olmuş bebeğiniz.
Bir keresinde kızımı uyuttum anneme bıraktım (akşam 10 gibi) kardeşime gittim 15 dk.yol yani.
Hiç uyanmayan kızım uyanmış annem ve babam baş edememişti.(ki bebekken annem baktı büyüttü çalıştığım için)
Hemen geri döndük kızımın yanına.

Yani düşün ki annem baktı büyüttü ama o gece onlar hem korkmuş hemde şaşırmışlar niye böyle oldu diye.
Arkadaşınız ve diğerleri panik olmuştur.Alışık değiller sonuçta.

Yani byle olnc tv izltmnz mi grkyr?

Uzmanlar doktorlar boşuna konuşuyor olamaz !
Yani burda sorun tv degil ama ilginiz icin tesekkur ederim yine. Gunde yarim saatten bisey olacagina inanmiyrm ben. Gorusunuze saygi duyuyorum.

Arkadaşım kusura bakma ama ne cesaret el kadar bebeği bırakıp keyfi sinemaya gidiyorsunuz.madem eşiniz düğün dernek hastası tek gitseydi.ben asla bırakamam bebeğimi nekadar uslu olsada. Bellıkı arkadasınızın eşi rahatsız olmus küçük bebegın sorumlulugunu almaktan. Haklı da bence. Kimse sizin bebeğinize tahammul edemez sizin gibi cocugunuz cok uslu da olsa.

Merhabalar;

İlk önce bu kadar küçük bebeğinizi televizyona alıştırıp köreltmeyin derim.Bol oyun gelişimi için daha yararlı olacaktır.
Sonrasında bazen çocuklarda bu durum oluyor ev eşya ve kişilerinde yabancı olması sanırım panik olmuş bebeğiniz.
Bir keresinde kızımı uyuttum anneme bıraktım (akşam 10 gibi) kardeşime gittim 15 dk.yol yani.
Hiç uyanmayan kızım uyanmış annem ve babam baş edememişti.(ki bebekken annem baktı büyüttü çalıştığım için)
Hemen geri döndük kızımın yanına.

Yani düşün ki annem baktı büyüttü ama o gece onlar hem korkmuş hemde şaşırmışlar niye böyle oldu diye.
Arkadaşınız ve diğerleri panik olmuştur.Alışık değiller sonuçta.
Bunlar oturancocugu zorla uyutmaya calismis. Yeni yerleri incelemeyi cok sevrr bebegim.

Arkadaşım kusura bakma ama ne cesaret el kadar bebeği bırakıp keyfi sinemaya gidiyorsunuz.madem eşiniz düğün dernek hastası tek gitseydi.ben asla bırakamam bebeğimi nekadar uslu olsada. Bellıkı arkadasınızın eşi rahatsız olmus küçük bebegın sorumlulugunu almaktan. Haklı da bence. Kimse sizin bebeğinize tahammul edemez sizin gibi cocugunuz cok uslu da olsa.[/QU
Bana annem kardesim geldi getir demese nerden bilecektm geldiklerini. Ayrica cok yakiniz kardes gibi uc yil ayni odada kaldik.

Bunlar oturancocugu zorla uyutmaya calismis. Yeni yerleri incelemeyi cok sevrr bebegim.
Verirken demişsinizdir sanırım uyku vakti şu diye?
Zorla bebek uyurmu Allah aşkına.
Ha uyku saatini oturttuysanız ve saatini söylediyseniz ve o saatte uyutmaya çalışılıyorsa o ayrı ama

Back
X