Doğuma Hazırlık Bebeğimin Alışverişi Tam Liste. Belki Yardımcı Olur.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nuriye76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
23
13
88
37
Bebek Arabası : Casual Storm Trona
Mama Sandalyesi-Beşik : Kraft dondy 5 (ilk 4 ay yanımda yatırmak için beşik olarak da kullanacağım kumandalı sallanır olması güzel)
Mobilya Beşik : Belis Kardelen Büyüyen beşik
Uyku seti : Cotton box - midilli
Pike takımı : Taç sweet animals (pembe)
Biberon : Dr. Brown's (gaz yapmıyor)
Yatak : Pukka Home (doğal, bamboo)
Bakım Seti : Bübchen gezi çantam bakım seti (bitkisel olması, kimyasal olmaması tercih sebebidir)
2 adet dalin sıvı deterjan 2lt
1 adet yedek bebek yağı dalin 500ml
2 adet yedek şampuan balsam bübchen
1 adet bebek küveti (maşrafa ve kovası ile beraber)
2 adet hastane çıkışı
24 paket ıslak mendil : Huggies & Johnson's baby(losyonsuz yenidoğan)

bebek bezleri :
1 numara : 1 adet 50 li
2 numara : 3 adet 62'li ve 1 adet 90'lı
3 numara : 4 adet 98'li ve 4 adet 80'li (3 numaranın uzun süre kullanılması sebebiyle)

aklıma gelenler bunlar hatırladıkça eklerim.

İlk bebeğim ve inşallah bir kızım olacak.
Hepinizin sağ salim bebeklerinizi kucağına alması dileğiyle.

Bebek bezlerini çok almışsın şimdiden , çünkü bazen alerji yapabiliyor ve başka marka kullanmak gerekebiliyor

Alerji vs gibi durumların abartıldığını düşünüyorum. Bundan 20 sene evvel bu kadar çeşit mi vardı?
Ya da annelerimize sormak lazım değil mi..

Alerji vs gibi durumların abartıldığını düşünüyorum. Bundan 20 sene evvel bu kadar çeşit mi vardı?
Ya da annelerimize sormak lazım değil mi..

Eskiden bez yoktu. İlk çıkan bezlerde kaliteli malzemelerden üretiliyordu.. Benim kızıma da ilk molfix aldık. Pişik oldu ve su topladı. Hemen primaya geçtik. Düzeldi iki günde. Şu an molfix alıyorum ve alerji olmuyor. Yeni doğan cildi hassas olduğu için sanırım alerji yaptı.

Eskiden bez yoktu. İlk çıkan bezlerde kaliteli malzemelerden üretiliyordu.. Benim kızıma da ilk molfix aldık. Pişik oldu ve su topladı. Hemen primaya geçtik. Düzeldi iki günde. Şu an molfix alıyorum ve alerji olmuyor. Yeni doğan cildi hassas olduğu için sanırım alerji yaptı.
işte bunu anlatmaya çalıştım , aynı bezin 4 yaşına kadar versiyonunu almaya gerek yok bi kullansın bakalım her bez her çocuğa olmuyor

Back
X