- 12 Nisan 2012
- 4.996
- 7.475
- 358
SaolunAllah bağışlasın
Ben bir damla su bile vermedim 6 aya kadar, katıydım bu konuda, umarım doğru yapmışımdır
Şırınga gibi ilaç aparatı var. Ben ilaçları onla basıyorum. Şimdi hoşuna gidiyor ilaç içmek.Yeterli besini alıyordur değil mi? Bebeğim emzik biberon ilaç kaşığı karşıtı aynı zamanda. Çooook zorlanarak ve ağla sızla demir veriyorum mesela. Bazen o kaosu göze alamayıp atlıyorum bir günü ve çok kötü hissediyorum falancalpol vermek mesela dünyalar işkencesi benim için.
O bütün vitaminleri alıyor hem de en iyisini, siz kemiklerinizi ihmal etmeyin yoğurt peynir tüketin. Karnı aç olsa yer, yoktur o.Ben de asla bırakamam gibi geliyor. Düşüncesi bile yıpratıyor beni meme bırakma deyincene yapacağız biz böyle. Çocuğum hiç vitamin almayacak mı
Hiç duymamıştım beslenme danışmanı. Hemen googleda kaybolayım…6 ayla alakalı olduğunu sanmam, ben de ilk kızımda 6 ay hiç bir şey vermedim. Ek gıda reddi yaşamadık. Beslenme uzmanına danışırdım ben olsam sizin yerinizde. Ortanca kızım böyleydi. Biz danışmanlık aldık. Duyusal hassasiyet vardı. Çözdük gibi ama hala iştahsız bir çocuk. Yine de çoğu şeyi yiyor. En azından kaşıkla ilaç içiyor artık
Rica ederimHiç duymamıştım beslenme danışmanı. Hemen googleda kaybolayım…çok teşekkür ederim
Doymakla gerçekten alakası yok. Diş oluyo atak oluyo bi şey illa ki oluyo. Benimkinin de gece boyu ağzındaydı. Artık daha az ama sabaha karşı yine çıkaramıyorum ağzından. Sabret. Benim de bel bitik. Sonsuza dek bu böyle sürmeyecek. Stresle ve isteksiz mem vermemek için uğraşıyorum. Sadece azaltarak bırakma yöntemi denemek istediğim için bundan sonra daha çok hayır diyecem daha seyreltmeye çalışacam. Geçen inan yarım tabak yemekle tüm günü geçirdi. Yemeyen yemiyo. Aç olsa her teklif ettiğini yer emin ol komşularda var görüyorum. Bir de her annenin sütü bebeğine özel 2 yaştan sonra yaramaz büyüdü artık doymaz safsataaaaa. Sakin ol emzir. Her bebe emerek farklı bir ihtiyacını karşılıyor.Doymuyor gibi geliyor Merve ya. Çok daha fazla sıklaştı meme isteği. Çünkü bence doymuyor. Gece boyu meme ağızda uyuyoruz bu arada. Canı istedikçe emiyor ben de iki büklüm yatıyorum öyle. Bundan şikayetim de yok. Ama doymuyorsa endişesi var. Asla yemek yemeyecek mi benim oğlum
Kullanıyorduk ama hiçbir fayda etmemiş belli ki. Daha ağır bir takviye verildiÇok geçmiş olsun, Demir takviyesi kullanmıyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?