Detaylı ultrasonda oğlumun sağ ayağında içe dönüklük olduğunu öğrendim ameliyat olacakmış yaşadıklarım çok ağır geldi kaldıramıyorum(((
geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın. benim halamın oğluda iki ayağı birden öyleymiş. üst üste ameliyat geçirmiş . şimdi benimle yaşıt hiç bir problemi yok
ne aksaması ne topallaması. sanırım ayak numarası biri diğerinden 1 numara fark var .onu da dolgu tabanla hallediyor sorun yok
hatta yeni yetişirken futbol klüplerinde oynadı .
inşallah bi aksilik çıkmaz düzelir. Allah yardımcınız olsun
canım inançlı olman lazım inşallah bişey çıkmaz amadoğuma kadar nasıl böyle idare etçen bebeğin senin piskolejinden etk,lenecek ALLAH vermesin nice farklı doğanlar oluyor seninki ameliyat olacakmış düzelir merak etme inşallah gerekbile kalmaz sen içini ferah tut tut ki bebeğin strese girmesin
İnan ne yapsam saniye çıkmıyor aklımdan keşke öğrenmeseydim
Benim korkumda o ileri de aksama yasamadı peki herhangi bi zeka sorunu var mı çünkü Dr benden amnşyosentez de istedi
bak canım sana tavsiyem eğer dikkate alırsan kuranda elem neşrah suresi var onu bul ve oku canım kalbe ferahlık verir ve bol bol dua et
yok canım maşallah yüksek ziraat mühendisi kuzenim.çok zeki.
ama ortaokul çağında şeker hastası oldu iğnelerle yaşıyor insülinle ama bunun ayak meselesiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Dikkate almaz olur miyim canım teşekkür ederim okuyorum bol bol oğluma
Detaylı ultrasonda oğlumun sağ ayağında içe dönüklük olduğunu öğrendim ameliyat olacakmış yaşadıklarım çok ağır geldi kaldıramıyorum(((
ALLAH kabül etsin canım Rabbim kalbine göre versin
canım korkmana gerek yok benim arkadaşımın çocuğuda ultrosonda belli oldu...kucağıma hemşireler verdiğinde ilk ayaklarına bakmıştım çok kötü oldum yumuşacıktı daha kemikleri yumuşakken 2 gün sonra alçıya aldılar belli bir süre sonradan ayak arkasaında kasan bi damar varmış onu kestiler şimdi geceleri yatarken demir bir ayakkabı giynıyor...ank çok iyi dalında bi doktora gidiyorlar yurt dışında yurt içinden gelen hastaları var.gata ve hacettepede prof. lazım olursa isim tel verebilirim cocuğun doğunca resimlerini çekip mail atabilirsiin sana hemn dönüyor...rahat olman için yazdım korkma rabbim beterinden saklasınnn...
canım korkmana gerek yok benim arkadaşımın çocuğuda ultrosonda belli oldu...kucağıma hemşireler verdiğinde ilk ayaklarına bakmıştım çok kötü oldum yumuşacıktı daha kemikleri yumuşakken 2 gün sonra alçıya aldılar belli bir süre sonradan ayak arkasaında kasan bi damar varmış onu kestiler şimdi geceleri yatarken demir bir ayakkabı giynıyor...ank çok iyi dalında bi doktora gidiyorlar yurt dışında yurt içinden gelen hastaları var.gata ve hacettepede prof. lazım olursa isim tel verebilirim cocuğun doğunca resimlerini çekip mail atabilirsiin sana hemn dönüyor...rahat olman için yazdım korkma rabbim beterinden saklasınnn...
Arkadaşınla irtibata geçmek isterim canım kadınlar kulübüne üye mi
allah yardım etsin bebeğine sağlık versin.
değil canım üye isim tel verebilirimm sana alıpta...
Tamam canım teşekkür ederim ihtiyacım var şimdi iyice araştırmam lazım en iyi doktorları bulmam lazım
bence bu doktordan şaşma derim faceden bak salih marangoz hacettepe hastanesinde ekle sor sormak istediğini özelden numarasını yazarım sana...arkadaş sanırım ist geçicek dedi görüşürsünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?