Çocuk Hastalıkları Bebeğimin ayağı :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

edatpc6

O bir anne :) ;).
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
287
199
18
Merhaba kızlar.. Dün kötü bir olay yaşadık 14 aylık kızım yeni yürümeye başlamıştı ki halıya takılıp düşene kadar.. :KK42: 10 dakika falan ağladı sustu . Daha sonra yürümemeye başladı . Korkupta yürüyemediğini düşündüm fakat bugün sabah ayağı şişti . Hastaneye götürdük film çekildi ve baş parmağı çatlamış denildi alçıya alındı. Fakat kızım hiç bir şeyin farkında olmadığı için alçıyla sıralamaya çalışıyor doktor yatması lazım dedi ama yatıramıyorum. Sizce kaç güne düzelir tekrar yürür mü fikirlerinize ihtiyacım var .

Kac hafta duracak alcida? Tabiiki kaynar ve yurur tekrar insaAlllah..

En hareketli zamanları mümkün değil durması ama çabucak kaynar merak etme ,çok geçmiş olsun birde tavsiyem yaz mevsimindeyiz çıplak ayak bastır yere ya da slipstoplar var ,havuzda denizde filan kullanılıyor altı kaymaz olduğu için onunla rahat dolaşır

En hareketli zamanları mümkün değil durması ama çabucak kaynar merak etme ,çok geçmiş olsun birde tavsiyem yaz mevsimindeyiz çıplak ayak bastır yere ya da slipstoplar var ,havuzda denizde filan kullanılıyor altı kaymaz olduğu için onunla rahat dolaşır
Sürekli çıplak ayakla dolaşır hatta ben çorap giydiririm kendisi çıkarır. Ama görünmez kaza oldu işte.. anlık malesef

Kaynar cocuklarinki cabuk kayniyor. Bebek arabasina bindir sabah aksam gezin de gezin. Salincakta salla bol bol. Baska turlu zor yatar. Ozellikle ilk gunler cok onemli. 10 guncuk idare edin. Baska is yapma yemekleri disaridan falan siparis edin gerekirse.

Merhaba kızlar.. Dün kötü bir olay yaşadık 14 aylık kızım yeni yürümeye başlamıştı ki halıya takılıp düşene kadar.. :KK42: 10 dakika falan ağladı sustu . Daha sonra yürümemeye başladı . Korkupta yürüyemediğini düşündüm fakat bugün sabah ayağı şişti . Hastaneye götürdük film çekildi ve baş parmağı çatlamış denildi alçıya alındı. Fakat kızım hiç bir şeyin farkında olmadığı için alçıyla sıralamaya çalışıyor doktor yatması lazım dedi ama yatıramıyorum. Sizce kaç güne düzelir tekrar yürür mü fikirlerinize ihtiyacım var .

Oy yavrum gecmis olsun.
Kucaginizda tasiyacaksiniz mecbur.
Bnm oglumda dusmustu kirik cikik yoktu ama zedelenme oldu, 1 hafta kucagimdan indirmedim gunduz

Alçılı iken teyzem çok heraket etti çıkardığı gibi alcıyı tekrar harekete devam .. ve suan kronikleşmiş bir ağrı çekiyor

Nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama dinlenmesini sağlasanız
İnş gecer sorunsuz geçmiş olsun

Can'ım ya yurumeyı kotu tecrübeyle edınmıs
cok gecmıs olsun
sız yorulacaksınız mecbur ,dıkkat edeceksınız yurumemesı ıcın başka yolu varmı bılmıyorum cok küçük anlamaz cunkı

Oy yavrum gecmis olsun.
Kucaginizda tasiyacaksiniz mecbur.
Bnm oglumda dusmustu kirik cikik yoktu ama zedelenme oldu, 1 hafta kucagimdan indirmedim gunduz
Doktor küçük bir çatlak ciddi bişey yok dedi ama daha önce başıma gelmediği için kaynar mı tekrar yürür mü çok evham yaptım

Hiç canını sıkma canım,benim oğlumda 1,5 yaşında koltuktan zıplayıp aynı kemiği kırdı 15 gün alçıda kaldı sonra yürüdü. Ama biz alçıdaydayken yürümesine izin vermedik hiç,zaten kendiside korkudan yürümedi.

Hiç canını sıkma canım,benim oğlumda 1,5 yaşında koltuktan zıplayıp aynı kemiği kırdı 15 gün alçıda kaldı sonra yürüdü. Ama biz alçıdaydayken yürümesine izin vermedik hiç,zaten kendiside korkudan yürümedi.
Ay inş canım içimi rahatlattın ama benim kız dur durak bilmiyor 2 kilo alçıyla geziyor valla..

Doktor küçük bir çatlak ciddi bişey yok dedi ama daha önce başıma gelmediği için kaynar mı tekrar yürür mü çok evham yaptım

Tabiki yurur hic meraak etmeyin.
O yurumedigi 10 gununde acisini cikarir.
Ayagini yere bastirmayin yeter ki iyilessin.
Yemek ev isi geri planda kalcak mecbur hic takmayin onlari

Cok gecmis olsun. Tabii laftan anlamaz, yurumek ister. Bence sürekli dışarı çıkın, salincaga bindirin, bebek arabasiyla devamli gezin, otomobiliniz varsa devamli gezin. Yani su 10 gün yurumemesi için çok çok özen gösterin. O zaman hizlica iyilesir inşallah

Back
X