Bebeğimin ayağı;(

Bunun çorapla falan ilgisi yok. Başka doktora göstermediniz mi?

Dermatolojik bir problem de olabilir alerjik de. Psikolojim alt üst oldu diyorsunuz ama bence çok rahatsınız. Bu ovunca geçecek bir şey mi?

Yurt dışındaki inanışa göre leylek bebegi neresinden tutup getirdiyse, bebegin orasında böyle bir iz kalırmış:)
Bana da bir bebek hemşiresi söylemişti.

Benim kızın alnında da buna benzer kırmızı leke vardı doğdugunda. Çok endişe etmistim yüzünde olduğu için ama zamanla gecti.

Ilk dogdugunda da belki vardi ama dikkatini çekmemiştir. Yine de aklında soru işareti kalmasın. Kontrole gittiginde çocuk doktoruna tekrar sor.

Çorapla olmuş bişey değil bence de.
Doğum lekesiyse gider merak etmeyin.
Alerji mi diye düşündüm ama dra gitmişsiniz bence sorun yok.

Ikı doktora goturdum geçer dedı ama bebegın ayı doldu;(

lohusalık başına vurmuş kuzum. doktorlar geçer dediyse geçer neden güvenmiyorsun? benim oğlumda da atopik dermatit var vücudu kaşınıyor sonra yara oluyor ilaç sürüyoruz. doktor büyüdükçe azalarak bitecek dedi. hakkaten büyüdükçe azalıyor eskisi kadar kalmadı. sabret elbet geçecek.

Oyy bacagini yerim onun nede tatlış.:KK33:
Bende hamileyim içim bir tuhaf oldu. Ama nolur korkmayin. Benim yeğenim dogdugunda yüzü tamamen böyleydi. Pamuk şeker diye sevdik birkaç ay. Sonra yavaş yavaş açıldı rengi.:KK73:
Sağlıklı kucağınıza alın;-)

Bugun özel bır cocuk doktora yıne götürdüm .Dogumdan sonra oluşmuş leke nişan dedı ve ıkı yılı bulmaz tamamen kaybolur. Ki bana dua et bacakta çıkmış yüzde de cıkabılırdı dedı.

En kisa zamanda doktora gosterin. Belki de gıda alerjisi var bebeginizin. Sut alerjisi de olabilir

26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(
Oyyy yavrum ne hale gelmis.baska doktorlara goster

doğum lekeside olabilir alerjide benim kardeşimin bacagında da vardı şimdi kocaman delikanlı hala iz var duruyor hani derlerya hamileyken ciger felan elleyip bir yerine sürme çocukta leke olur annemde böyle şeylere hiç inanmaz ama denemiş acaba olacak mı diye cigeri elleyip görünmeyen bir yerine bacagına sürmüş kardeşimde dogum lekesi oldu demek ki hayal ürünü bir şey degilmiş gerçekten de oluyormuş ;))

26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(
Çorabın sıkışması ile falan alakası yok, bana Doğum lekesi gibi geldi, çocuk doktoruna götürün, 2-3 yaş gibi geçer diye düşünüyorum

Ikı doktora goturdum geçer dedı ama bebegın ayı doldu;(
İyi de hemen 1 ayda geçmeyecek, benim de bebeğimin iki kaşının ortasında vardı bebeği çekerken çok mu bastırdılar alnına diye düşünmüştüm:KK70:annelerde böyle saf düşünceler oluyor galiba:cool:
Merak etmeyin genelde 3 yaş civarı geçiyor

doğum lekesi yada egzamaya benziyor doktora götür brnce, ayrıca sakin ol canım, bebeğin mutluysa ve emiyorsa sıkıntı yoktur, ama doktora götürmeyi ihmal etme

Back
X