- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikı doktora goturdum geçer dedı ama bebegın ayı doldu;(
Sağlıklı kucağınıza alın;-)Oyy bacagini yerim onun nede tatlış.
Bende hamileyim içim bir tuhaf oldu. Ama nolur korkmayin. Benim yeğenim dogdugunda yüzü tamamen böyleydi. Pamuk şeker diye sevdik birkaç ay. Sonra yavaş yavaş açıldı rengi.![]()
Oyyy yavrum ne hale gelmis.baska doktorlara goster26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(
Çorabın sıkışması ile falan alakası yok, bana Doğum lekesi gibi geldi, çocuk doktoruna götürün, 2-3 yaş gibi geçer diye düşünüyorum26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(
İyi de hemen 1 ayda geçmeyecek, benim de bebeğimin iki kaşının ortasında vardı bebeği çekerken çok mu bastırdılar alnına diye düşünmüştümIkı doktora goturdum geçer dedı ama bebegın ayı doldu;(
Allah razı olsun. Rabbim bu nimeti bu guzelligi isteyen herkese tattirsin. AminnnnnnnnnSağlıklı kucağınıza alın;-)
doğum lekesi yada egzamaya benziyor doktora götür brnce, ayrıca sakin ol canım, bebeğin mutluysa ve emiyorsa sıkıntı yoktur, ama doktora götürmeyi ihmal etme26 gun önce dogum yaptım Ve yurt dışındayım . Hastahanede hemşireler bebegı gıydırdıler ve tulumun altında çorap gıydırdıler galıba o bebegın ayagını çok sıkmış Ve geçer dedıler gecmedı okşayınca ayagını o iz kayboluyor tekrar cıkıyor fotoğraf yüklüyorum lütfen bana yardım edın lohusayum ve psikolojim alt üst oldu;(