bebegımın bacak boyu ıcın ıkı hafta gerı dedıler:((

deryacım senin ne kadar geriden geliyor.benim kafa 31 karın 29 bacak 28 hafta ile uyumlu yani 3 haftalık bir fark var.

benım 3 hafta gıbı cıkmıstı 6 gun sonra gıttıgımde 11 gun falan cıktı ama bende bır hafta 10 gun gec döllenme var onu hesaba katmadan hesaplıyoruz dr da normal dedı senın boyunda uzun degıl zaten dedii

Canım sikma canini. Oglum icinde ayni seyi soylemislerdi ama doktorum parantez acip genetikte olabilir yani bacak boyu kisaligi demisti. Oyle de oldu. Cok sukur oglum 2 yasinda simdi. Hicbir problemi yok. Bol bok dua et Allaha sigin..

Canım sikma canini. Oglum icinde ayni seyi soylemislerdi ama doktorum parantez acip genetikte olabilir yani bacak boyu kisaligi demisti. Oyle de oldu. Cok sukur oglum 2 yasinda simdi. Hicbir problemi yok. Bol bok dua et Allaha sigin..
Allah razi olsun canm insallah bizdede problem yoktur sizindemi 4 haftalikti gerilik bide son aylardami cikmisti ortaya

Kızlar ben 31 haftalık hamileyim 20 haftalıkken 1 hafta gerideydi, 25. haftada 3 hafta, 28. haftada 4 hafta ve 31. haftada 5 hafta geriden geliyor. Başka hiçbir yerinde problem yok, ilk doktorumuz da testler temiz çıkmasına rağmen down sendromu, gebeliğin sonlandırılması falan demişti. Doktor değiştirdim bu doktorumuz da genetik olduğunu söylüyor. bizim dedemizin de babamızın da vücuduna oranla bacak boyu kısa, dikkatli bakmayınca farkedilmiyor. Çok da takmamak lazım bazı şeyleri ben günlerce ağladığımı biliyorum söz veriyorum buraya doğum yapınca da yazacağım. Benim gibi olan annelere bilgi olur çünkü ben çok aradım pek bilgi bulamadım.

sözünü tutmamıssın ve yazmamıssın sonucu

Kızlar bebekleriniz doğdu mu? Sağlıkları nasıl? Benzer bir durum yaşıyorum.umarım cevap verirsiniz.

Kızlar bebekleriniz doğdu mu? Sağlıkları nasıl? Benzer bir durum yaşıyorum.umarım cevap verirsiniz.
canım bana da 1 ay önce bebegın bacak boyu arkadan gelıyor dedi doktor kendi doktorum yoktu o an farklı doktora gırdım sonra kendı doktoruma gıttım hayır her şeyı normal dedi ya

başka doktora git canım

Merhaba benim oğlumda da fl hep geriden geliyordu. 2 hafta hatta 3 oluyordu. Doktorum normal diyordu hersey ama ben kafama takıyordum. 40. Haftaya geldiği. De fl 38 de kalmışti. Yani fark 2 haftadan fazla olmadı. Sonuçta 51 cm doğdu oğlum ideal bir boyla. İlk cocugum olduğu için endişe ediyor tecrübe sahibi olamıyoruz kafanıza takıyoruz. İçini ferah tut umarım hersey yolundadir

Bende 33+2 fl iki hafta geri. İkili felan test yaptırmadım ama çok korkuyorum. Her gittiğim doktor zeka testi yaptırdım mi diyo soruyor. Esas korkudan ölüyorum. İnşallah birşey olmaz

Bizim de fl hep geriydi boyu kilosu normal doğdu gelisimi de güzel maşallah sadece genetik olarak bacak boyu kısa üst beden daha uzun bence dert edilecek bir konu degil ama bizde fark en fazla 2hafta oluyordu

bize de demişlerdi ödümüz patladı ama hiç alakası yok doğdu her şey normaldi . hatta dogumdan 2 hafta sonra kontrolune gıttık boyu uzun olacak demişti doktoru bugünde bunu düşünüyordum oğluma baktım upuzun bacakları var güldüm içimden

Bu gittiğim de doktor ciğerleri gelişmemiş ve geri lik 4 haftaya çıkmış suyu n da azalmış dedi. Ciğer geliştirici igne verdi. Halbuki beslenme m çok düzgün günlük iki litre su ceviz fındık süt yoğurt yumurta benim su gibi yediklerim ki balığı hiç saymıyorum bile. Bakalım artık hayırlısı. Doktor her an alabilir iz dedi. 36. Hafta m da yim. Okuyan lar ne olur dua dedin. Şekerim de hiç düşmez oldu. Diyet yerine insülin e başladım

Back
X