deryacım senin ne kadar geriden geliyor.benim kafa 31 karın 29 bacak 28 hafta ile uyumlu yani 3 haftalık bir fark var.canım sonuç ne oldu benım kınınede boyu kısa dedı dr bende cok korktumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryacım senin ne kadar geriden geliyor.benim kafa 31 karın 29 bacak 28 hafta ile uyumlu yani 3 haftalık bir fark var.canım sonuç ne oldu benım kınınede boyu kısa dedı dr bende cok korktumm
deryacım senin ne kadar geriden geliyor.benim kafa 31 karın 29 bacak 28 hafta ile uyumlu yani 3 haftalık bir fark var.
Bebekleriniz sagliklimi arkadaslar size ihtiyacim var bizdede 4 hafta gerilik var fl dederyacım senin ne kadar geriden geliyor.benim kafa 31 karın 29 bacak 28 hafta ile uyumlu yani 3 haftalık bir fark var.
Allah razi olsun canm insallah bizdede problem yoktur sizindemi 4 haftalikti gerilik bide son aylardami cikmisti ortayaCanım sikma canini. Oglum icinde ayni seyi soylemislerdi ama doktorum parantez acip genetikte olabilir yani bacak boyu kisaligi demisti. Oyle de oldu. Cok sukur oglum 2 yasinda simdi. Hicbir problemi yok. Bol bok dua et Allaha sigin..
3 haftaydi canim. 7 ayliktim sanirim cok net hatirlamiyorum. Sonlara dogruyduAllah razi olsun canm insallah bizdede problem yoktur sizindemi 4 haftalikti gerilik bide son aylardami cikmisti ortaya
Kızlar ben 31 haftalık hamileyim 20 haftalıkken 1 hafta gerideydi, 25. haftada 3 hafta, 28. haftada 4 hafta ve 31. haftada 5 hafta geriden geliyor. Başka hiçbir yerinde problem yok, ilk doktorumuz da testler temiz çıkmasına rağmen down sendromu, gebeliğin sonlandırılması falan demişti. Doktor değiştirdim bu doktorumuz da genetik olduğunu söylüyor. bizim dedemizin de babamızın da vücuduna oranla bacak boyu kısa, dikkatli bakmayınca farkedilmiyor. Çok da takmamak lazım bazı şeyleri ben günlerce ağladığımı biliyorum söz veriyorum buraya doğum yapınca da yazacağım. Benim gibi olan annelere bilgi olur çünkü ben çok aradım pek bilgi bulamadım.
canım bana da 1 ay önce bebegın bacak boyu arkadan gelıyor dedi doktor kendi doktorum yoktu o an farklı doktora gırdım sonra kendı doktoruma gıttım hayır her şeyı normal dedi yaKızlar bebekleriniz doğdu mu? Sağlıkları nasıl? Benzer bir durum yaşıyorum.umarım cevap verirsiniz.
Merhaba benim oğlumda da fl hep geriden geliyordu. 2 hafta hatta 3 oluyordu. Doktorum normal diyordu hersey ama ben kafama takıyordum. 40. Haftaya geldiği. De fl 38 de kalmışti. Yani fark 2 haftadan fazla olmadı. Sonuçta 51 cm doğdu oğlum ideal bir boyla. İlk cocugum olduğu için endişe ediyor tecrübe sahibi olamıyoruz kafanıza takıyoruz. İçini ferah tut umarım hersey yolundadirKızlar bebekleriniz doğdu mu? Sağlıkları nasıl? Benzer bir durum yaşıyorum.umarım cevap verirsiniz.