bebegimin basmasımı lazım

34ozlem34

yağmur'um
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
114
0
26
İstanbul
kızlar bebeğim 3,5 aylık 23de 4aylık olcak annem kaynanam akrabalar kim gelse niye basmıyor diyorlar ben fazla tepki verdigimden kendi kendilere benden gizli konuşuyorlar neden basmıyor diye basması gerekiyormu yoksa basması için daha erkenmi bizimkiler 15gündür basmıyor diyorla kızımda bu aralar kalkmaya çalışıyor gibi beni görünce kafasını kaldırıyo bazen baya kaldırıyo şimdi oturcak diyorum kendi kendime acaba kızım oturmakmı istiyor ondanmı kalkmaya çalışıyor anlamadım kafam çok karıştı

kızlar bebeğim 3,5 aylık 23de 4aylık olcak annem kaynanam akrabalar kim gelse niye basmıyor diyorlar ben fazla tepki verdigimden kendi kendilere benden gizli konuşuyorlar neden basmıyor diye basması gerekiyormu yoksa basması için daha erkenmi bizimkiler 15gündür basmıyor diyorla kızımda bu aralar kalkmaya çalışıyor gibi beni görünce kafasını kaldırıyo bazen baya kaldırıyo şimdi oturcak diyorum kendi kendime acaba kızım oturmakmı istiyor ondanmı kalkmaya çalışıyor anlamadım kafam çok karıştı

merhaba cnm anlayamadım basmıyordan kastın ayaklarına basması ise daha cok ama cok erken ayrıca oturtmak içinde erken bana dr.um 5 aylık iken yavas yavas oturt dedi. bazı seyler için cok ama cok kucuk bir de unutma her bebek farklı ve hepsi değişik zamanlarda bu tip seyleri yapar sen içini rahat tut kimseye kulak asma

merhaba cnm anlayamadım basmıyordan kastın ayaklarına basması ise daha cok ama cok erken ayrıca oturtmak içinde erken bana dr.um 5 aylık iken yavas yavas oturt dedi. bazı seyler için cok ama cok kucuk bir de unutma her bebek farklı ve hepsi değişik zamanlarda bu tip seyleri yapar sen içini rahat tut kimseye kulak asma

moralimi okadar çok bozdularki basmıyor diye evet ayakların üzerinde basması lazımmış ve her gelen bu şekilde söylüyor, kafasını yattıgı yerden kaldırıyor sanki oturmaya çalışıyo bunu yapması için daha çok küçük degilmi

kollarından sıkıca tut ayağa dikiltmeye çalış basar mutlaka. benimkiler 2,5 aylık ayakta durdularmı seviniyorlar ama daha çok küçük olduklarından fazla tutmuyorum tabi yavaş yavaş herşey moralini bpozma ama süreklide yatırma hareket ettir bebişine

kollarından sıkıca tut ayağa dikiltmeye çalış basar mutlaka. benimkiler 2,5 aylık ayakta durdularmı seviniyorlar ama daha çok küçük olduklarından fazla tutmuyorum tabi yavaş yavaş herşey moralini bpozma ama süreklide yatırma hareket ettir bebişine

kollarından tutuyorum ,ayaklarını serbest bırakıyor basmıyor bende fazla yormuyorum çokda hareketli neden basmıyorki

Ayni seyleri bende yasiyorum 25 inde dort aylik olcak oturmaya calisiyo ama henuz basmiyo etraftan yorum yapan oluyo neden basmiyo diye ama ben takmiyorum daha erken vakti gelince herseyi yapacaktir zaten

kollarından tutuyorum ,ayaklarını serbest bırakıyor basmıyor bende fazla yormuyorum çokda hareketli neden basmıyorki

ayak altlarına yağla masaj yap bisiklet çevirir şeklinde hareketler yaptır. her çocuk bir olmazki cnm fazla düşünme zamanla basar. ben emeklemeden yürümüşüm mesela çokda takma etraftakilerin söylediklerini

Benim ay sonunda 7 aylik olacak kizim var, 3 aylikken basmiyordu kalkar
gibi yapiyordu biz bastirmaya calisiyorduk doktor ne yapiyorsunux siz diye bize kizdi 5 aydan sonra koltuk altlarindAn tutun dedi,sen kafana takma bence hurafe bunlsr

etraftakilere bakma sen,daha küçük bebeğin,her şeyin nzamanı var ,evet belki bazı bebekler daha önce bazı şeyleri yaparlar ama sonuçta her şeyin zamanı var,benim oğlum mesela 10 ayıkken emeklemeye başladı,emeklemez diyoduk,ama 6 aylık emekleyen de var hiç emeklemeyen de,yani eğer doktorun sağlıklı diyosa,normalse her şeyi,takma kafana,şimdi tırtıl gibi her yerden çıkıyo oğlum:1:

sağolun valla içim çok rahatladı ama işte biliyorsunun her kafadan bir ses çıkıyor bunlarda beni çok üzüyordu ama annemede söyledim basmıyor basmıyor diye söyleme dr. sağlıklı diyor basması gerekirse dr. söylerdi dedim dayanamadım ama her geldiginde aynı kelime

bazen sinir oluyorum bu büyüklere
ebe bi arkadaşım söylemişti bebekleri bastırmamak gerekirmiş bırakın doğal akışına bassa nolcak basmasa nolcak yaa dra sorun siz en iyisi mi?

konuyu sanki ben açmış gibi oldum. aynı sorun bende de var. Bebeğiniz nasıl oldu?

Back
X