Bebeğimin beyninde kist varmış

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
633
45
118
kızlar 18 haftalık hamileyim. ikili testi kaçırmıştım. dörtlü testi konuşmak için bide rutin kontrol için dr a gittik bugün. bebeğin her yerine baktı ayrıntılı ultrasonda, sonra da beyninde kist var tek taraflı dedi. hemen dörtlü test yapıcaz cuma dedi. 1 haftada da sonuç çıkıyormuş. hamileliğinde bebeğinde kist olup sonradan geçen filan var mı aranızda bir yandan seviniyorum bebeğimde başka hiçbir sorun yok ama bu konu beni çok üzdü ne hissedeceğimi bilmiyorum.

canım ALLAH şifasını verir inşallah bu konuda hiç bir bilgim yok ve sana tavsiyem başka bir doktora daha görün inşallah sağ salim alırsın meleğini kucağına

canım ALLAH şifasını verir inşallah bu konuda hiç bir bilgim yok ve sana tavsiyem başka bir doktora daha görün inşallah sağ salim alırsın meleğini kucağına

sağol canım amin herkesin bebeği sapasağlam dünyaya gelsin. başka doktorlarada gidicem geçmezse yada dörtlü sonucum kötü çıkarsa

canım korkma benim bebişte de çıkmıştı..birkaç hafta sonra kayboluyor,merak etme ..doktorun demedi mi sana kaybolur die..

canım korkma benim bebişte de çıkmıştı..birkaç hafta sonra kayboluyor,merak etme ..doktorun demedi mi sana kaybolur die..

hayır demedi canım. tek taraflı var bu iyi bişey ama dörtlü test yapmak zorundayız vakit kaybetmeden dedi. yaaa ultrasona girişimiz tam 1 saatten fazla sürdü. doğmamış bebeklerde olup insanlarda olmayan 2 tane damar varmış karaciğerden kan mı ne pompalıyormuş
onlara varana kadar baktı herşey çok iyi hiçbir sorunu görünmüyor ama ilerde olmayacak diye bişey yok dedi. beynindeki kist içinde dörtlüden başka hiçbişey söylemedi. bende hayatımda hüç duymamıştım böyle bşey çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…