• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin bezinde pembelik

teacherlife

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
315
205
18
kızlar bebeğimi emziriyodum ek olarak mamada veriyodum dün doktor kontrolümüzde doktor çok kilo almış senin sütün var kes mamayı dedi dün hiç mama vermedim idrarıda normaldi. gaz sancısından çok kıvranıyor ve çok terliyor bebeğim ve sancı olmayınca emiyor sancı girince memede hırçınlaşıyor. bezini aldıgımda çiş yapıyordu dün. bu sabah bezini değiştirirken idrar yapmış ve hafif pembemsi olmuş bir kısmı internette kristal diyor sebebide sıvı kaybı susuzluk. acaba sütüm yetersiz mi geliyor yoksa terden sıvı kaybıda mı oldu? mamaya dönmek istemiyorum hem zorlayıcı hemde gazı var zaten mama daha cok gaz yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. acaba doymuyor mu desem mememi emdikten bi süre sonra kendi bırakıyor ve mememde yatıyor öyle uyuyakalıyor. aç olsa ağlamaz mı ya da daha çok emmez mi? bugün bi gözlem yapıcam tekrar idrarda görürsem pembeliği doktora gidicem elbette. başına böyle bir şey gelen anneler vardır nasıl bir yol izleyeyim?

Back