Bebegimin bobreginde genisleme var 13 mm

katipmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
400
136
34
Slm anneler luften yardimci olun
!!!! 40#1 Gunluk hamileyim bugun dr a geldim bebegimin bobreginde 13 mm lik genisleme oldugunu soledi canm cok sikkin bide.benim ikili testimde yuksek dawn cikmisti nolur dua edin biseler yazin

Senin icin soyle bir arastirdimda, bu tur vakalarla SIKLIKLA karsilasildigi bir cogunun dogumdan sonra kendiliginden duzeldigi bazilarinin cerrahi mudahale ile duzeltildigi yaziyor. Bence hemen en kotuye yormamalisin canim.

canım arkadaş haklı kendiliğinden düzelme oluyormuş kafana takma sakın Allahın izniyle bir şey olmaz, heleki ikili teste bakma sakın,benim yengemede aldıralım demişler down sendromu diye ama çocuk sınıf birincisi,hatta 3 çocuğuna da aynısını demişler down sendromlu diye sapasağlamlar, bu yüzden boşu boşuna kaç kişi bebeğinden oluyor,bence tadını çıkar kafaya takma

Senin icin soyle bir arastirdimda, bu tur vakalarla SIKLIKLA karsilasildigi bir cogunun dogumdan sonra kendiliginden duzeldigi bazilarinin cerrahi mudahale ile duzeltildigi yaziyor. Bence hemen en kotuye yormamalisin canim.
Ins canm gecer ikili testim yiksek cikmisti buda dawn sendromun belirtisi ne kadar uzmim desemde uzuluyorum guclu biri degilim auan bile agliyorum

canım arkadaş haklı kendiliğinden düzelme oluyormuş kafana takma sakın Allahın izniyle bir şey olmaz, heleki ikili teste bakma sakın,benim yengemede aldıralım demişler down sendromu diye ama çocuk sınıf birincisi,hatta 3 çocuğuna da aynısını demişler down sendromlu diye sapasağlamlar, bu yüzden boşu boşuna kaç kişi bebeğinden oluyor,bence tadını çıkar kafaya takma[/QUObanada dr aldir yok ben bole cocucgun dunyaya gelmesini iatemem falan demisti ama ben yapamam hersey allahtan

Yok canm yaptirmadim malesef aldirmayi dusunmedigimden ama.bugunde bunu soleyince kotu oldu buda dawn s.bebeklerde.oluryormus ins oyidir bebisim
Canim benimde ikili test riskli cikti.. seni bu yuzden cok iyi anliyorum. Ama lutfen daha fazla uzulme, cunku cok SIKLIKA raslanilan bir durummus bu okudugum kadariyla. Zaten surda bir kac gunun kalmis doguma iyice psikolojini bozma lutfen. Herkes biraz risk altinda.. sadece down degil bir suru farkli sey var, hepsini dusunup hic dogurmayalim o zaman. Bosver artik, bebegine odaklan.. ona saril ve saglikli dogucagina inanmalisin bence.

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbime güvenip aldırmamışsınız. İnşaallah sağlıkla dünyaya gelir. üzülmemeye çalışın.

Canim benimde ikili test riskli cikti.. seni bu yuzden cok iyi anliyorum. Ama lutfen daha fazla uzulme, cunku cok SIKLIKA raslanilan bir durummus bu okudugum kadariyla. Zaten surda bir kac gunun kalmis doguma iyice psikolojini bozma lutfen. Herkes biraz risk altinda.. sadece down degil bir suru farkli sey var, hepsini dusunup hic dogurmayalim o zaman. Bosver artik, bebegine odaklan.. ona saril ve saglikli dogucagina inanmalisin bence.
Dogru soyluyosun cnm ben bayagi duygusal biriyim ama ilk duyunca uzuluyorum sonra cok uzuntum kalmiyor srnn ikili kac cikmisti

Slm anneler luften yardimci olun
!!!! 40#1 Gunluk hamileyim bugun dr a geldim bebegimin bobreginde 13 mm lik genisleme oldugunu soledi canm cok sikkin bide.benim ikili testimde yuksek dawn cikmisti nolur dua edin biseler yazin
Canim hic telas yapma benim arkadasimin oglununda 8 mm lik genislik var demislerdi dogduktan sonra cocuk doktoru bakti normaldi ogluda gayet saglikli masallah

Bnim kombine 112 dawn riski 50 1 di
Kuzum ben o kadar cok okudumki, bak birsey diyicem.. en cok sendromlu doguranlar testleri iyi cikanlar olmus.. hicte suphelenmemisler.. diyecegim o ki, bu ikili testlerde sonunu Allah bilir.. ha amniyosentez veya harmony yaptirsan daha net sonuc alabilirdin.. ben yaptiricam.. bakalim ne cikicak

Haftalariniz yani bebisleriniz cok kucuk eminim bebek gelistikce duzelcektir bnimde 17. Hfta civari hiperekojenik barsak cikti 28. Hftaya kdr mahvoldum dusunup arastirmaktan gitmedigim doktorda kalmadi sonra kendiliginden gecti insallah bebegimde sagliklidir bu tur bulgular normal bebektede olabiliyor ve internette hep en kotu sonuclar yaziyor kendinizidr bebislerinizide uzmeyin

Evet bwnd
Kuzum ben o kadar cok okudumki, bak birsey diyicem.. en cok sendromlu doguranlar testleri iyi cikanlar olmus.. hicte suphelenmemisler.. diyecegim o ki, bu ikili testlerde sonunu Allah bilir.. ha amniyosentez veya harmony yaptirsan daha net sonuc alabilirdin.. ben yaptiricam.. bakalim ne cikicak
cok duydum ins saglikli olir bebislerimiz

Haftalariniz yani bebisleriniz cok kucuk eminim bebek gelistikce duzelcektir bnimde 17. Hfta civari hiperekojenik barsak cikti 28. Hftaya kdr mahvoldum dusunup arastirmaktan gitmedigim doktorda kalmadi sonra kendiliginden gecti insallah bebegimde sagliklidir bu tur bulgular normal bebektede olabiliyor ve internette hep en kotu sonuclar yaziyor kendinizidr bebislerinizide uzmeyin
Iyiyim simdi yemwgimi yedim cayimi icyom birazdan tipin aciline gitcem bakim ne diycek

X