Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa sarımsak iyi mi geliyor hemen yoğurtla karıştırıp yerim yeterki iyi gelsinemziriyorsanız günde 3 diş sarımsak yiyin. onun dısında burun temizliği yapabilirsiniz baska yolu yok. nem cihazı kullanabilirsiniz oda içerisinde. bizim doktor bunları önermişti sadece![]()
Sürekli acıyorum inanın serim fizyolojik yapıyorum gene tıkanıyor hemen hırıl hırıl oluyor emeniyoe bile valla ağlamaktan ben harap oldum korkuyorum bişiy olacak diyeE gripse öyle olur malesef sürekli açmanız lazım, tam o durumdayız bizde, çeke çeke geziyoruz, her tıkanma sesinde açıyoruz, zaten açinca daha kolay atlatıyor yoksa süreçte üzüyor, geçmiş olsun
Süpürgeyle çok zararlı olur bence aşırı çekim gücü olur biraz riskli değil miYouTube a izotonik su ile bebek burnu açma yazın videolar var. Eczaneden bir paket izotonik serum alıyorsunuz iki de enjektör her bir deliğe birer enjektör fışkırt sonra da babyvac süpürgeye bağlanan temizleyici ile çekiyoruz bebeklerde ağır tıkanıklarda ancak böyle açılıyor. İliadin falan da sıkılmıyor diye hatırlıyorum 1 yaş altına.
Merak etmee hastalıksız büyüyen bebe yoktur, biz de dünden beri gribiz, sabah tikaniklik çığlığıyla uyanıyoruz, sürekli açıyorum beş dk bile sürmüyor tikanmasi, hapsirip duruyor ki buda iyi oluyor hazir sümük itilmisken anında temizliyoruz, biraz huylandi ama atlatacagiz çaresi yok, üzülme yalnız değilsin, atlatacağız, Allah beterinden korusunSürekli acıyorum inanın serim fizyolojik yapıyorum gene tıkanıyor hemen hırıl hırıl oluyor emeniyoe bile valla ağlamaktan ben harap oldum korkuyorum bişiy olacak diye
Süpürgeyle çok zararlı olur bence aşırı çekim gücü olur biraz riskli değil mi
bize doktor önermişti valla. sabah kalkınca 3 diş sarmsak yut demişti. cocuk iyileşti 2-3 günde ama sarımsağın etkisi ne kadar oldu bilemiyorumAa sarımsak iyi mi geliyor hemen yoğurtla karıştırıp yerim yeterki iyi gelsin
Valla ben bu mesajı görünce 3 diş sarımsak yoğurtla karıştırıp yedim kckfk soğanda yedim dkfkfk ev kebapçı dükkanı gibi beni sorma zatenbize doktor önermişti valla. sabah kalkınca 3 diş sarmsak yut demişti. cocuk iyileşti 2-3 günde ama sarımsağın etkisi ne kadar oldu bilemiyorum![]()
Hayır riski değil iyi ki aldım onu kurtarilci oldum. Süpürge çekmeden önce burunu Damlatiyorum sonra da temizliyordum baya çıkıyor. Onu almadan önce ağzımda burun temizleme aleti vardı oğlum ne zamn grip olursa temizlesem bana bulasiyo bende grip oldum. İyiki onu aldım vallahiSüpürgeyle çok zararlı olur bence aşırı çekim gücü olur biraz riskli değil mi
Ya bunun tam adı nedir nerden temin edebilirimHayır riski değil iyi ki aldım onu kurtarilci oldum. Süpürge çekmeden önce burunu Damlatiyorum sonra da temizliyordum baya çıkıyor. Onu almadan önce ağzımda burun temizleme aleti vardı oğlum ne zamn grip olursa temizlesem bana bulasiyo bende grip oldum. İyiki onu aldım vallahi
babyvac burun aspiratör. Bazı Eczanelerde var yada trendyolda bulunurYa bunun tam adı nedir nerden temin edebilirim